Ben dikişlerimi aldırmamıştım; ama burun ucundaki dikişler bildiğin elime düşüverdi..Ve öyle bir tek ip falan da değil, tırnak kadar diyebilirim..Hafif bir sızlama hissettim. Düşmeseydi doktor alacaktı dikişleri, acı olarak yaklaşık aynı şeyi hissedecektin demişti bana. Yani acı verse bile saniyelik bir olay..Ameliyatı olmulsun, bunu rahatlıkla atlatırsın, endişelenme=)
sağolun kızlar içimi rahatlattınız valla :) peki yeni burunlarınıza alışabildiniz mi? şişlikler falan ilk başta bayağı garip gelmişmiydi.valla benim burnum o kadar kemerli ve kemikli bi burundu ki bugün bandajlarım açıldığında balon gibi olsada yine tuhaf gelmeyecekmiş gibi geliyor bana:) bide burnum sanki odundan yapılmış gibi hissi olmasa süper olacakmış.dokunduğum zaman bile içim bi garip oluyor sanki benim değilde bi başka şeye dokunuyormuşum gibi geliyor.ama sabredip bekleyecez yapacak bişey yok :) şu masaj olayı nasıl kızlar ? masaj yaparken ilk günlerde ağrı oluyormu? masaj yaparken zorlanıyormusunuz ? ayy bende çok soru soruyorum dimi :):)
gözün aydın çok geçmiş olsun :)
benm doktorum masaj vermedi öyle duruyo burnum şiş şiş
gözünaydıınn bu da bitti atlattın şimdi geriye sabırla beklemek kalıyo:97:
canım bende geçtiğimiz pazartesi dikişleri aldırdm alçıylaa birazcık acıdı ama sonucuna değer yanii :) ilk açıldığı zaman kendimi harika hissettim yüzümde benim 2 katı şişmiş ve bir sürü dayak yemiş gibi morluklarım olmasına rağmen hoşuma gitti kemiğim hafif yamuk gibi ama şişlikten..yandan güzel olması normal şişlikler önden belli oluyor 2 ay sonra asıl şekil dahada güzelleşiyor sabırla beklicez çaremiz yok... ayrıca doktorun verdiği masajı aksatmayınn bende yapıyorum acıyo baya ama doktorum öyle gösterdi masajı yapmazsanız asıl o zaman şekil bozulur çünkü öyle emrediyormuşuz bilginize :) drum öyle dedi..