- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
- Konu Sahibi northamerica
-
Sadece ayar ve gram olarak bakmayın
Antika ise değeri artar
Bir de markası varsa değeri artıyor
Tiffany&Co diye bir marka var, gümüşleri bile altın fiyatına satılıyor mesela.
Cartier bilezikleri herkesin kolunda görüyorsunuz, sadece altın ama fiyatı çok uçuk.
Bu da öyle bir şey olabilir.
Bu arada bu araştırmayı teklif vermeden önce yapsaydınız keşke, şimdi çok geç değil mi
Sadece ayar ve gram olarak bakmayın
Antika ise değeri artar
Bir de markası varsa değeri artıyor
Tiffany&Co diye bir marka var, gümüşleri bile altın fiyatına satılıyor mesela.
Cartier bilezikleri herkesin kolunda görüyorsunuz, sadece altın ama fiyatı çok uçuk.
Bu da öyle bir şey olabilir.
Bu arada bu araştırmayı teklif vermeden önce yapsaydınız keşke, şimdi çok geç değil mi
Yani modeli çok değişikyok canim gec degil.ihale bana kaldi.Kim ne teklif yapiyor onu da goremiyorum.zaten ben ilani gordugumde son gunuydu ilanin.Biraz netten arastirdim ancak tam bir bilgi de bulamamistim.ben de bu fiyati attim kafadan.Iptal etme sansim var sknti yok yani.Henuz odeme yapmadim.O nedenle konu acayim bilen vardir diye dusundum.Okuyan ve cevap yazan herkese tesekkurler.
Yani modeli çok değişik
Sanki birisi için özel yaptırılmış.
Biri sizde beğenip kuyumcularda arasa, bulamaz.
Herkesin kolunda görülecek bir model değil.
Hani yatırımlık düşünmüyorsanız, zaten benim tarzım bu, severek takacağım diyorsanız bence 800 $ iyi bir fiyat.
hem pahalı hem de hiç beğenmedim ya kimse de dememiş imitasyon gibi duruyor pazardan alınmış gibi taksan bile yakışmaz
pardon ama sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.Taşın etrafındaki ince işçiliğe dikkat ederseniz zaten imitasyon gibi durmadığını görürsünüz.
Üslubunuz da çok çirkin ayrıca, yakışır mı yakışmaz mı sizin haddiniz değil bunu söylemek.
Taşın etrafındaki ince işçiliğe dikkat ederseniz zaten imitasyon gibi durmadığını görürsünüz.
Üslubunuz da çok çirkin ayrıca, yakışır mı yakışmaz mı sizin haddiniz değil bunu söylemek.
pardon ama sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.
buraya fotoğraf konulup yorum istiyor konu sahibi ben de yakışmayacağını söylüyorum. Gidin yaranızı başka yerde gocunun.
bana cevap yazmayın haddimi sizin gibi saygısız bir şahıstan öğrenecek değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?