acik arttirma

acik arttirma mi kuyumcu mu

• Ankete Katılan
    5

northamerica

Terzi,kendi söküğünü dikemez
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
611
692
23
Merhaba hanimlar ;
Gecen hafta internetten kapali teklif yapilan bir acik arttirmaya katildim.Resimde gordugunuz bilezik icin $800 fiyat verdim.Ihale benim oldu. 18 ayar altin , zirkon tasli. toplam 22,6 gram.Agirlik konusunda baska bilgi belirtilmemis.Sizce bu fiyat bu bilezik icin pahali mi ucuz mu normal mi ? Ben bu bilezigi satmak icin sormuyorum.Ancak bir kuyumcudan boyle birseyi kaca alabilirdim onu merak ediyorum.kuyumcudan cok daha uyguna alirsam zarardayim , kuyumcudan daha pahali olur ise kardayim.Buna gore bilgi verirseniz cok mutlu olurum.Bu setin kupesi de $350 ye satilmis.Satilan urunun fiyati goruluyor.Tesekkurler

Eklentiler

• gold.JPEG
    117,6 KB · Görüntüleme: 442
  • gold2.JPEG
    104,9 KB · Görüntüleme: 420
  • gold3.JPEG
    116,6 KB · Görüntüleme: 460
14 ayar altınlar alırken 22 ayar altın fiyatına alınır satarkende 14 ayar fiyatına satılır şuan altının fiyatını düşünürsek hemen hemen piyasa ile aynı fiyata almışsın

altın işlerinden anlamam altınımda yok dolar türkiyede 3 lira civarı (sanmayın ki dolarım var) google amca sağolsun
800*3 demek oluyor bu yani 2.400 demek oluyor bu türk parasına göre 18 ayar düşük onu iyi biliyorum 24 olaydı iyiydi taşını hiç bilmiyorum....benden bu kadar arkadaşlar vardır size daha iyi bilgi verirler

Sadece ayar ve gram olarak bakmayın
Antika ise değeri artar

Bir de markası varsa değeri artıyor

Tiffany&Co diye bir marka var, gümüşleri bile altın fiyatına satılıyor mesela.

Cartier bilezikleri herkesin kolunda görüyorsunuz, sadece altın ama fiyatı çok uçuk.

Bu da öyle bir şey olabilir.

Bu arada bu araştırmayı teklif vermeden önce yapsaydınız keşke, şimdi çok geç değil mi

+1
Ben de Alexis Bittar'i cok begenirim, altindan pahali gumusler var. Iscilik, ozgunluk, mucevherin karizmasi cok onemli. Tasarimi guzel gumusler altindan pahaliya gidebiliyor.

Tiffany i de oldum olasi begenmemisimdir, mallarinin bence hicbir numarasi yok, karizmasi yok. Paraya yazik.

Takilacak, satilmayacak mucevherde kar/zarar hesabi olmaz konu sahibesi, gule gule kullanin.

yok canim gec degil.ihale bana kaldi.Kim ne teklif yapiyor onu da goremiyorum.zaten ben ilani gordugumde son gunuydu ilanin.Biraz netten arastirdim ancak tam bir bilgi de bulamamistim.ben de bu fiyati attim kafadan.Iptal etme sansim var sknti yok yani.Henuz odeme yapmadim.O nedenle konu acayim bilen vardir diye dusundum.Okuyan ve cevap yazan herkese tesekkurler.

Yani modeli çok değişik
Sanki birisi için özel yaptırılmış.
Biri sizde beğenip kuyumcularda arasa, bulamaz.
Herkesin kolunda görülecek bir model değil.

Hani yatırımlık düşünmüyorsanız, zaten benim tarzım bu, severek takacağım diyorsanız bence 800 $ iyi bir fiyat.

Hala bi yandan kuyumcu sitelere bakiyorum , o fiyatlarda ne modeller var diye.Acikcasi bu fiyata , bu bilezik guzel bence de.yani sitelerde incecik (7 gr - 8 gr) 14 ayarlar bile iyi fiyatlarda.bence de iyi fiyat vermisim.Alicam buyuk ihtimal.Cok tesekkur ederim.

hem pahalı hem de hiç beğenmedim ya kimse de dememiş imitasyon gibi duruyor pazardan alınmış gibi taksan bile yakışmaz

Taşın etrafındaki ince işçiliğe dikkat ederseniz zaten imitasyon gibi durmadığını görürsünüz.

Üslubunuz da çok çirkin ayrıca, yakışır mı yakışmaz mı sizin haddiniz değil bunu söylemek.

pardon ama sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.
buraya fotoğraf konulup yorum istiyor konu sahibi ben de yakışmayacağını söylüyorum. Gidin yaranızı başka yerde gocunun.
bana cevap yazmayın haddimi sizin gibi saygısız bir şahıstan öğrenecek değilim.

Sakin olalim hanimlar,kirmaya dokmeye ve incitmeye hic gerek yok mubarek cuma gunu.

Bu tarz seyler zevktir , zaten konu basligim bilezik guzel mi cirkin mi degil cunku zevkler ve renkler tartisilmaz , amacim kuyumcu fiyatlarina gore degerlendirme almakti.Sabaha kadar cirkin yazilsa umrum olmaz :)

Ben begendim.Esime de sordum , o da begendi (onun begenmesi de onemli) . Yilbasi hediyesi yapmak istedi.Adam, dusunmekten de yirtti.Herkes icin karli oldu bu is :) Yorumlariniz icin tesekkurler.Hayirli Cumalar.Opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…