• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El acık artırma

englis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
138
8
48
34
Hatay
arkadaşlar bı fıkrım var aksamları bellı saatte yanı herkesın yada cogunlugun musaıt olduğu bı saatte acık artırma yapabılırız hem satan ıcın hemde alan ıcın daha avantajlı olur bazen bakıyorum ben okulda ıken urun ılanı verılmıs satılmış alamıyorum benım gıbı olan arkadaşlar vardır hepımız aynı anda olursak hem sureklı aklımız nette olmaz yenı bırsey var mı dıe ne dersınız

katılıyorum ..biz akşam dönünceye kadar ya da cevap gelinceye nal satılmış oluyor

buradaki satıcılar genelde boş buldulkları anda ilan girdikleri için saatli satışonlara pek uymaz diye düşünüyorum birde ürünün durumuna göre bir fiyatı kendiler üşündükleri için açık artırma nasıl olur bilemedim.

Benim fikrimce bu olacak bisey gibi durmuyor..cunku sizin teklif ettiginiz saatler buradaki cogu bayanin esinin cocuklarinin evde olup yemek ders vs yaptiklari zaman..cogunlukla ya cocuklar okuldayken kucukler uyurken yada gece cok gec saatlerde vakit bulup girebiliyoruz..benim kendi sahsi dusuncem tabiki bu..herkes fikrini beyan etmeli..

Aynen nicole78 arkadaşıma katılıyorum. ben o saatte asla giremiyorum mesela.hem bütün gün çalıştığım için eşime çocuklarıma o saatlerde vakit ayırıyorum hem ders yapma saatlerimiz.

Son düzenleme:
ebay de olduğu gibi,ürünün fotosu eklenir önce.Belli bir teklif verme süresi verilir,örn.2 gün.Herkes teklifini yazar,ürün en çok verenin olur.Böylece herkes uygun olduğu saatte girip inceler,teklifini yazar.Tabii satan da açık artırma bitmeden ürünü satmamalıdır.

ebay de olduğu gibi,ürünün fotosu eklenir önce.Belli bir teklif verme süresi verilir,örn.2 gün.Herkes teklifini yazar,ürün en çok verenin olur.Böylece herkes uygun olduğu saatte girip inceler,teklifini yazar.Tabii satan da açık artırma bitmeden ürünü satmamalıdır.

Bu iyi bir fikir gibi.. Tabi herkesin onaylamasi onemli olan..

Back