• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık arayan laf sokan alay etmeye çalışan kişilerle nasıl baş edersiniz ?(nişanlımın kız kardeşleri)

Boyun biraz daha uzun olabilirmis nedir ya allahin yarattigi bizleri nasil boyle diline dolar! Aa canim sen 1.80 sin de ben mi goremiyorum, olabilir her guzelin bir kusuru var bende senin kusurlarini mi sayayim simdi der basardim kahkahayi. Daha da laftan anlamaz kusur aramaya devam ederse estetikle benim kusurlar cozulur canim da seni napicaz henuz beyin nakli de yapilamiyo hay allah de:halay::KK25:

Bu iyiymiş çok damarıma basarsa diycem teşekkürler :)

Hic sallamayin ,evlendikten sonra boyke ortalik yerde ,siz ona laf sokun ...
O size hasla laf sokmaya calisirsa bir yerden bi ses geliyor ,tam anlayamadim kuyruguna mi bastim ne diyin

yapınızda laf sokma yoksa uğraşmayın boşuna. benim büyük görümcem çok fenadır, laf sokmayı beceremediğim için çözümü mesafeli olmakta buldum. söylediklerini duymazlıktan gelin ve laf sokamayacağı kadar mesafeli olun ona, gerekirse hatırını sormayacak kadar. bir süre sonra mecburen daha saygılı davranmak zorunda kalacaktır.

Bence agir ol hic seviyesine inme.heee hee az cekil gölge yapmayiver :KK70: de .veeee rahatsiz oluyorsan birinden onun yaninda en cok sen konuscaksin.konuscaksin ki sana bise diyemeyecek tik agzina laflari bu super teknik

Canim bak birde bool kahkaha at yani buldugunda bas kahkahayi cekinme bu seni cekemeyenleri deli eder sevenlerinde hosuna gider

Böyle sessiz sakin olmaya devam edersen çok çekersin iyice üstüne gelmeye devam ederler
Onların her laf sokuşunda kahkaha sırıtma gülme Allah ne verdiyse yüzüne takınıp inceden sen laf sokacan,sonra hemen başka muhabbete devam edecen, lafı sen yiyip sen şişeceğine başkası şişsin dert olsun
Ayrıca anlattığın gibi baya bu laflara devam eden tipler senin susmandan sadece ohh rahatsız oluyo devam edelimi anlarlar o yüzden bi dur demen lazım

Hahaha
Ablamla kocasiyla da hahaha hohoho guler ederiz,kapiyi kapatinca fark ederim ki bana bi ton saydırmıslar ruhum duymamiş:)
Çok sinir bozucu..
Careyi olabildiğince az görüşmekte buldum ben de
Ne canımi sıkacam...
Sana da tavsiye ederim. Kinayeli kinayeli laf sokabiliyosan sen de yap,yoksa bosuna ters laf edip de aranizda gerginlik oluşmasina neden olma :p

Bi kaç yöntem var başedebilmek için, yaşı size göre küçük ve abisiyle arası çok iyiyse sizi kıskanıyor olabilir. Ona göre hoş görmeye çalışın.
2 normalde kötü niyetli değil ama kendince samimi olmaya çalışıyorsa kenara çekin ve insanların yanında beni eleştirme biz bi aileyiz millete dedikodu malzemesi verme, eleştirilecek bi yanım varsa da özel olarak bana söyle, insanların yanında hep güzel şeyler söyle lütfen, empati yap senin nişanlının kardeşi seni sürekli insanların yanında eleştirse ne yapardın de. Bana böyle davranırsan ilerde senin müstakbel ailenin yanında sen de utandırılırsın de.

3 kötü niyetliyse de ezmeye çalış ; Görümcelik sende doğuştan mı programlıydı benle tanışınca mı çıktı ortaya, ne çok eleştiriyosun de, sen beğenmesen de ailenizin bir üyesiyim artık yapcak bişey yok kabullenmeye çalış de. Ben de melek görümcelerim olsa diye hayal kurardım ama herşey hayallerdeki gibi olmuyor eldekiyle idare edicez de. Sürekli kusur bul yaptıklarını beğenme.

Ama 3. son çare olsun, ömür boyu didişme demek çünkü. Etrafınızı negatif şeylerle doldurmayın.

Back