• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciilll lütfen yorumlarınızı bekliyorum

mayaelif

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
3
0
1
35
Herkese merhaba yeni üye oldum yurt dışında gurbetçiyiz yardımınıza ihtiyacım var ne olur fikirlerinizi paylaşın benimle okunacak dua olsun ne olursa olsun ve 5 haftalık hamileyim üçüncü bebeğime ilk iki hamileliğimde böyle bir sorun ile karşılaşmadım şimdi ki hamileliğimde kanamam var internetten baktım araştırdım normal diyorlar ama benim aşırı olduğu İçin artık acile gittim ve hastaneye yatış yaptım iki gündür hastanedeyim o kadar serumlar ilaçlar iğneler yapmalarına rağmen kanamam devam ediyor ultrasonda bebeğe baktılar iyi dediler bu süreç normal mi acaba kimler yaşadı böyle bir durumu şimdiden teşekkürler hepinize.

Normal bir durum değil. 5 haftalık gebelikte kese bile görünmez bebek nasıl iyi diyor doktorunuz onuda anlamadım. Hcg ye baktırın kimyasal olabilir

Normal bir durum değil. 5 haftalık gebelikte kese bile görünmez bebek nasıl iyi diyor doktorunuz onuda anlamadım. Hcg ye baktırın kimyasal olabilir
Kese gorunuyorda bebek olmuyor cogu zaman. Kanama normal degil tabii takipte kalin n

Valla İnan’ın hiç bir şey anlamadım gitti buradaki doktorlardan onlara soruyorum kanamam hala devam ediyor diye ama bana azalacak diyorlar böyle saçmalığı hiç duymadım ben

Valla İnan’ın hiç bir şey anlamadım gitti buradaki doktorlardan onlara soruyorum kanamam hala devam ediyor diye ama bana azalacak diyorlar böyle saçmalığı hiç duymadım ben

Progesteron hormonunuz düşük olabilir. Hastane değiştirme imkanınız varsa başka bir doktora görünün diyeceğim ama yurtdışında bu işler çok zor sanırım. Sağlıkla gelsin sıkı sıkı tutunsun inşallah

Progesteron hormonunuz düşük olabilir. Hastane değiştirme imkanınız varsa başka bir doktora görünün diyeceğim ama yurtdışında bu işler çok zor sanırım. Sağlıkla gelsin sıkı sıkı tutunsun inşallah
Evet progesteron kullanıyorum başlattılar amin inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahım bütün hamile arkadaşlarımada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Back