Aciiilllll

Ysmckmkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
98
39
3
26
Arkadaşlar evlendiğim de 3 ay sonra hamile kaldım kalp atışı alamadan düşük yaptım ardından 1 Ay sonra tekrar hamile kaldım ve oda düşükle sonuçlandı. Hastanede takip yaptırdık kanda pıhtılaşma vs dna kromozom hepsine bakıldı sonuçlar temiz çıktı Doktor bi sıkıntının olmadığını söylüyor son düşügümden 4 ay geçti hamile kalmadım hala. Korunmuyoruz da. Basına böyle bişey gelen duyan var mı. Acaba tüp bebek mi denemeliyiz ? Lütfen yardımcı olun

Tüp bebeklik bence sorun yok gibi, tahliller temiz çıkmış. Biraz vücudunun dinlenmesine izin vermelisin. Düşük sonrası birden yüklenilmemeli.

Bir çok nedeni var, bunlar da bazıları. Evet.

demir eksiklği feritin takip et ,
ve bu kadar kafana takma biraz oluruna bırak ,

Son düşükten sonra hsg cekimi yaptırdınız mı tüplerde tıkanma olabiliyormuş düşükten sonra

Reactions: H M
kuzenimde aynı şekilde iki düşük yapıp 3 4 ay sonra gebe kaldı ve şu an bir oğlu var .. sıkıntı yapmayın testler de normal çıkmış..beslenmenize dikkat edin paketli gıdalardan uzak durun kuru yemiş yoğurt vs sağlıklı beslenin kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Düşüklerin de kalp atışı kese görünümü vs oldu mu peki ? Mesela Benim son düşügümün ardından 4 ay geçti bakalım. Yada her hangi bi tahlil yaptırdı mı

Son düşükten sonra hsg cekimi yaptırdınız mı tüplerde tıkanma olabiliyormuş düşükten sonra
2 düşükten sonra ultrasonda ili üç defa bakıldı doktor hatta sasırdı sen nasıl düşük yapıyorsun hiç bi anormallik göremiyorum ben demişti genetik tıbba yollamıştı bizi orda da tüm tahlillerimiz temiz çıktı

demir eksiklği feritin takip et ,
ve bu kadar kafana takma biraz oluruna bırak ,
Kafama takmak gibi değil de oluruna bırakıyorum çoğu zaman ama insanın aklın da diri işaretleri kalınca ister istemez araştırıyor acabalar falan işte... Rabbim büyük isteyen herkese nasip olsun annelik..

Düşüklerin de kalp atışı kese görünümü vs oldu mu peki ? Mesela Benim son düşügümün ardından 4 ay geçti bakalım. Yada her hangi bi tahlil yaptırdı mı
bir aylık ve birbuçuk aylık düşükleri oldu hiçbir tahlil yaptırmadı doktoru normal gördü

Canım geçmiş olsun bir arkadaşım da 2 düşük yaptı hiç bir problem çıkmadı ama doktor eşinden sperm tahlili istedi eşinde sıkıntı çıktı ilaç tedavisi oldular o şekilde tekrar hamile kaldı şimdi doğum a az kaldı sizde de böyle birşey olabilir mi acaba

bir aylık ve birbuçuk aylık düşükleri oldu hiçbir tahlil yaptırmadı doktoru normal gördü

Kansızlık vs bile etkiliyormuş düşügü ama tekrarlayan düşükler olduğu için genetik tıbba yönlendirdiler bizi şükür temiz geldi hepsı ama bekliyoruz bakalım birde gidip kan değerlerimize baktıracam son olarak

Teşekkür ederim kuzum bu sperm tahlili için hangi bölüm ilgileniyor bizde bakmadılar gittiğimizde

esinede baksaydin belki sperm sorunu vardir

Bende şüpheleniyorum eşim çok zayıf pek sağlıklı beslendiğimiz söylenemez işten dolayı genel de hazır yiyoruz. Aklımda var aslında ama pek bi bilgim yok bu konuda sperm testini nasıl nerde yaptıracağımızla alakalı

Hangi bölüme randevu almalıyım bilginiz var mı
hic bir fikrim yok sadece burdan edindigim bilgilere gore sorun spermlerden de kaynaklaniyor buna ya dogumcular yada urologlar bakiyor sperm hizi bile bebgin dusuk olmasini yada allah korusun bebegin sakat dogmasina neden oluyor

hic bir fikrim yok sadece burdan edindigim bilgilere gore sorun spermlerden de kaynaklaniyor buna ya dogumcular yada urologlar bakiyor sperm hizi bile bebgin dusuk olmasini yada allah korusun bebegin sakat dogmasina neden oluyor

Yaaa çok saol gidip baktırmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…