• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiilll...

mercimek12

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
68
29
8
16490708933833419202682692726360.jpg
Kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün adet günüm ve erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim benim gibi olan oldu mu ?

yukarıda hamilesin yazılmış ya canım :) 2.çizgi gayet net bunda anlaşılamayacak bir şey yok hamlesin. Kan testi vermende fayda var. Hayırlı,sağlıklı olsun
Ya ben acaba adet günü bunu öğrenen var mı diye merak ettim 🙂 Tecrübem de yok bu konuda ama dediğiniz gibi bende yarın gidip kan testi yaptırcam. Teşekkür ederim 🙏🏻

Bende onu anlamadım zaten özellikle hamilelik için dedim birde horman ve kolesterol falan görünüyor sadece
İlginç... Ne zaman yaptırdınız kan testini ve nerede ? Acaba henüz sonucu çıkmadı da sisteme düşmemiş olabilir mi?

İlginç... Ne zaman yaptırdınız kan testini ve nerede ? Acaba henüz sonucu çıkmadı da sisteme düşmemiş olabilir mi?
Sağlık ocağında yaptırdım sabah, devlet hastanesine gönderiyoruz biz hastanenin sitesinden bakabilirsiniz demişlerdi sonuçlar içinde baktığımda da sadece bu sonuçları buldum ve anlam da veremedim.

Sağlık ocağında yaptırdım sabah, devlet hastanesine gönderiyoruz biz hastanenin sitesinden bakabilirsiniz demişlerdi sonuçlar içinde baktığımda da sadece bu sonuçları buldum ve anlam da veremedim.
Bence arayıp bir sorun muhtemelen bir yanlışlık oldu

Back