- 28 Ocak 2024
- 331
- 132
- 26
-
- Konu Sahibi Layylaylomm
Benım 15 dolgu 4 cekim 3 kaplama 50 bin şimdi geldım doktordan dişleri küçülttü diş etlerim baya kanadı dişler kanal oldugu için agrımaz ama diş etin belki agrır dedı bakalım nolcakİlerde artık4 diş zirkon değişimi 3 kanal 54.500tl düştü düz 50 yaptı((
Masraflı iş gerçekten .. Evet kanal olduğu zaman sızlama vs olmuyor hiç kanamada o kadar işleme normal ağrırsa ağrı kesici ile idare edeceksin yarın hemen geçicileri takar herhalde geç kesim yaptığı için takmamıştırBenım 15 dolgu 4 cekim 3 kaplama 50 bin şimdi geldım doktordan dişleri küçülttü diş etlerim baya kanadı dişler kanal oldugu için agrımaz ama diş etin belki agrır dedı bakalım nolcak
Cuma gunu ölçü alınıcak diş etlerin biraz iyilessin dedi haftaya persembede kaplamalar takılıcakMasraflı iş gerçekten .. Evet kanal olduğu zaman sızlama vs olmuyor hiç kanamada o kadar işleme normal ağrırsa ağrı kesici ile idare edeceksin yarın hemen geçicileri takar herhalde geç kesim yaptığı için takmamıştır
Bende 2 hafta bekledim diş etlerimin iyi olmasını :/ eskisinden iyi ama nedense böyle açık pembe bir diş etim olmadı hiç ..Cuma gunu ölçü alınıcak diş etlerin biraz iyilessin dedi haftaya persembede kaplamalar takılıcak
Suan memnusan kullanabılıyorsan diş eti pekde mühım degıl gıbıBende 2 hafta bekledim diş etlerimin iyi olmasını :/ eskisinden iyi ama nedense böyle açık pembe bir diş etim olmadı hiç ..
Diş etinde tekrar bir problem olması demek o kadar parayı çöp etmek oluyor çok dikkatli bak kaplama olan yerlere benim eski zirkonum kötü olduğu için öyle olmuş 2019’da 3500 tl vermiştim o dönem şu an diş masrafım 30.000 2 bin de geçici dişler için verdim travma oldu diş eti bendeSuan memnusan kullanabılıyorsan diş eti pekde mühım degıl gıbıgittiği yere kadar artık bakalım
Ayy bilmiyorum bu diş olayından ciddi anlamda çok sıkıldım biranönce bitsin istiyorum şimdide dolgu yaptırdığım dişler ağrıyor röntgende bir sorun yok dedı dr ama bilemedım sırf gebelik düşündüğüm için hızlıca yaptırmaya basladım bana kalsa hepsını sokturup implant yaptırırımDiş etinde tekrar bir problem olması demek o kadar parayı çöp etmek oluyor çok dikkatli bak kaplama olan yerlere benim eski zirkonum kötü olduğu için öyle olmuş 2019’da 3500 tl vermiştim o dönem şu an diş masrafım 30.000 2 bin de geçici dişler için verdim travma oldu diş eti bende
Uzun sürmez zorunu bitirmişsin zatenAyy bilmiyorum bu diş olayından ciddi anlamda çok sıkıldım biranönce bitsin istiyorum şimdide dolgu yaptırdığım dişler ağrıyor röntgende bir sorun yok dedı dr ama bilemedım sırf gebelik düşündüğüm için hızlıca yaptırmaya basladım bana kalsa hepsını sokturup implant yaptırırım
Ay sende tam anlamıyla dişlerinin tedavisini sağla sonra gebelik de hiç sorun çekmezsin inşallahUzun sürmez zorunu bitirmişsin zatenbende gebe kalmadan çözeyim dedim birazda istiyorum benim öyle büyük problemlerim yoktu diş eti problemi yüzünden hamile kalsam olanlarda bozulabilir
Gebelikte bazılarının dişleri sorun yokken sorun çıkarıyor korkmuyor değilim :/Ay sende tam anlamıyla dişlerinin tedavisini sağla sonra gebelik de hiç sorun çekmezsin inşallah
Kötüyü çağarmamak lazım inşallah bir problem olmicakGebelikte bazılarının dişleri sorun yokken sorun çıkarıyor korkmuyor değilim :/
İnşallahKötüyü çağarmamak lazım inşallah bir problem olmicak