- 28 Ocak 2024
- 331
- 132
- 26
-
- Konu Sahibi Layylaylomm
Doktoruna göre değişiyor benim mesela bi kaplamam 2 sene sonra çıkarmak zorunda kaldı Doktor alt dişlerimde sorun olduKızlarr herkese selam gebelik öncesi tüm dişlerimi yaptırıyorum suan 7 tane dolgu yaptırdım 3 tane porselen kaplama yaptırıcam ve dört dişimin çekim işlemi kaldı öncelikle kaplama ağrılı bir süreç mi kullanışlımı birde doktor dişleri aynı gün çekmek istiyor ya ne yapıcam bilemedim dolgu yaptıralı bir hafta oldu onlarda da hassasiyet devam ediyor varmı komple böyle diş tedavisi görenler
Gittiğim doktorun yorumlarını okudum araştırdım aslında herkes çok memnun ama bilemiyorumDoktoruna göre değişiyor benim mesela bi kaplamam 2 sene sonra çıkarmak zorunda kaldı Doktor alt dişlerimde sorun oldu
Doktor çok önemli
İlk mi kaplama yaptırıyorsunuzGittiğim doktorun yorumlarını okudum araştırdım aslında herkes çok memnun ama bilemiyorum
Evet ilk defa yaptırıcamİlk mi kaplama yaptırıyorsunuz
Bir sorun olmaz güzel düşünün güzel olsunEvet ilk defa yaptırıcam
kaplama yaptırma hiç bulaşma alttaki kendi dişinde çürüyor öz dişin kalsınKızlarr herkese selam gebelik öncesi tüm dişlerimi yaptırıyorum suan 7 tane dolgu yaptırdım 3 tane porselen kaplama yaptırıcam ve dört dişimin çekim işlemi kaldı öncelikle kaplama ağrılı bir süreç mi kullanışlımı birde doktor dişleri aynı gün çekmek istiyor ya ne yapıcam bilemedim dolgu yaptıralı bir hafta oldu onlarda da hassasiyet devam ediyor varmı komple böyle diş tedavisi görenler
kaplama yapışacak dişim zaten kanal tedavili kırıldı ya çekim olacak ya kplamakaplama yaptırma hiç bulaşma alttaki kendi dişinde çürüyor öz dişin kalsın
he kırıldıysa başka yaptır öleyse ama bu tarz işlemler dişi mahvediyor iyice bılgın olsunkaplama yapışacak dişim zaten kanal tedavili kırıldı ya çekim olacak ya kplama
Açıkçası ben uyuştuktan sonra hiçbir şey hissetmiyorum aynı anda 3 kanal yaptırdım geçen hafta uykum geldi yapılırken ağzım kapanır korkusuyla uyumadımKızlarr herkese selam gebelik öncesi tüm dişlerimi yaptırıyorum suan 7 tane dolgu yaptırdım 3 tane porselen kaplama yaptırıcam ve dört dişimin çekim işlemi kaldı öncelikle kaplama ağrılı bir süreç mi kullanışlımı birde doktor dişleri aynı gün çekmek istiyor ya ne yapıcam bilemedim dolgu yaptıralı bir hafta oldu onlarda da hassasiyet devam ediyor varmı komple böyle diş tedavisi görenler
Uyuşukluk geçtikden sonrası problem aslında en korktuğum şey o ağrı baskı vs olucak mı acaba bende bu aksam gidicem kaplama içinAçıkçası ben uyuştuktan sonra hiçbir şey hissetmiyorum aynı anda 3 kanal yaptırdım geçen hafta uykum geldi yapılırken ağzım kapanır korkusuyla uyumadımön 4 dişim zirkondu değiştirilmesi gerekiyordu diş etime zarar verdiği için ön dişlerde ise kesinlikle zirkon arka dişlerede şimdi zirkon yapıyorlar daha estetik ve güzel
Aynı anda 3 kanall mııı ben aynı anda 4 dolgu yaptıdım gecen hafta hala yemek yerken ağrıyorAçıkçası ben uyuştuktan sonra hiçbir şey hissetmiyorum aynı anda 3 kanal yaptırdım geçen hafta uykum geldi yapılırken ağzım kapanır korkusuyla uyumadımön 4 dişim zirkondu değiştirilmesi gerekiyordu diş etime zarar verdiği için ön dişlerde ise kesinlikle zirkon arka dişlerede şimdi zirkon yapıyorlar daha estetik ve güzel
Benim diş etimi bile kesti lazerle bu defa ağrın olabilir arveles iç dedi yinede ağrım olmadı sanırım çok acı hissetmiyorumUyuşukluk geçtikden sonrası problem aslında en korktuğum şey o ağrı baskı vs olucak mı acaba bende bu aksam gidicem kaplama için
Hiç bir şey hissetmedim dolgu nedir kiAynı anda 3 kanall mııı ben aynı anda 4 dolgu yaptıdım gecen hafta hala yemek yerken ağrıyor
Çok şanslısınn implant diş çekiminden bile kolay diyolar bende yaptırmayı düşünüyorum 2 taneBenim diş etimi bile kesti lazerle bu defa ağrın olabilir arveles iç dedi yinede ağrım olmadı sanırım çok acı hissetmiyorumbence korkulacak hiçbir şey yok durumum az daha düzelsin 2 impilant yaptırmayı düşünüyorum
Dişi çektirip hemen yaptırmak daha kolay diye biliyorum ama ben emin değilimÇok şanslısınn implant diş çekiminden bile kolay diyolar bende yaptırmayı düşünüyorum 2 tane
Dişi çekıp vida yerleştiriyorlar 3 ay o şekilde beklenıyor daha sonra diş takılıyorDişi çektirip hemen yaptırmak daha kolay diye biliyorum ama ben emin değilim
Ben çektireli oldu bayaDişi çekıp vida yerleştiriyorlar 3 ay o şekilde beklenıyor daha sonra diş takılıyor
Olsun yapılabılır bnceBen çektireli oldu baya
İlerde artık4 diş zirkon değişimi 3 kanal 54.500tl düştü düz 50 yaptıOlsun yapılabılır bnce