Sivilceli Ciltler aciiiiiiiiiiiil ltfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
slm kızlar.bişey sormak istiyorum.fondoten gibi bi krem varmış eczanelerde falan satılıyormuş.sivilceler ve lekeler için iyi geliyomuş ismini nedir acaba???ayyyy inşallah anlatabildim ne demek istediğimiii :uhm: eyvahedigeldismile

ımex evet bır arkaŞadŞım kulanamıŞtı sÜper bırŞe ayrıca fondotelı ılaÇ sıvılcelerı kurutuyor...

Sabah sÜrdÜkten onra gÜneŞ faktÖrlÜ krem sÜr yoksa leke bırakabılır canım...

ilk başta ii gelir ama sonra hep kullanmak istiosun yüzün güzel göründüü iiçin :)ama siyah nokta yapar habern olsun doktorumda söledi kendmde kanıtladım:)

Kızlarr kac eczaneye sordum bulamadım ya nette de bulamadım. bulan link atsın lütfen.

Bu konuya daha önce yazmıştım, yüzünüzü sebamed veya kırlangıç zeytinyağlı sabunla iyice yıkayıp arındırın, kuruyunca arkasına Cleocin T akne solusyonu uygulayın, oda kuruyunca ımex uygulayıp gece uykusana yatın, sabah uyanıp yüzünüzü yıkadığınızda pamukprensese merhaba diyin.

ben sadece cleocin T kullanıyorum sizce izlere bi faydası olurmu ? imex daha önce kullandım bi faydasını görmedim şuan izlerle boğuşuyorum

selam,
bende imex kullanıyorum evet cildi temizliyo.şöyle; geceleri sivex losyon sürüyorum,gündüzleri imex.ayrıca sabah akşam roche temizleme köpüğü ile yüzümü yıkıyorum.kullandığın sürece cildin çok güzel olacaktır fakat bıraktığında yine eski haline dönecek bilgin olsun canım

Kızlarr imexi hala bulamadım hic bi eczanede yok.

cnm imex bulamadıysan nadixa al istersen ben kullanıyorum çok memnunum akşamları yüzümü dalin sabunla yıkayıp ince bi tabaka nadixa.yla kaplıyorum imexde kulandım ama çok yağlı bi yapısı vardı ben pek menun kalmadım yüzümdeki sivilcelerin sayısı müthiş artmıştı! ama yinede sen bilirsin imexden memnun olanların sayısıda az değil :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…