merhaba hanımlar... sacımı palettenın acıcısıyla acmıstım gecen ay ,ıstedıgım kadar acılmadıgı ıcın 3 hafta sonra ıkıncı kez actım ve bal rengi koyu sarı bişe oldu, ama acayıp dokulme oldu yıkarken bu yuzden korkudan boya falan yapmadım hemen ustune 2haftadır bekletıyorum, bakım yagları maskelerele dokulmeyı azalttım kuruluguda gıttı sayılır yeterı kadar yumusak oldu . Şimdi size sorum şunlar, birincisi kuaforde bitkisel bi boyayla sacımı boyatıcam kullu acık sarıya konustuk anlastık ama yınede sıze sormak ıstıyorum sızce 2hafta gecmıs olması boyatmam ıcın yeterlı mi ? yanı bıtkısel boya ama yıne de korkuyorum yanar mı dokulur mu tekrar dıye,,, birde denıze gıdıcem 2 gun sonra gıtmeden mı boyatıyım geldıkten sonra mı ? cunku rengı suan cok çig olede gıtmek ıstemıyorum,,, denıze gtmeden yaptırırısam kuafor bıtkısel yapıcam amanyaklı olmadıgı ıcın daha fazla akar dedı yani haklıda. ama aksın sorun degıl bu renge gerı dönmedıgı surece sorun olmaz beım ıcın gelınce 3 hafta sonra bıdaha bıtkısel boyatırım dıye dusunuyorum zaten. Napcama karar veremedım yani akması falan pek dert degılde yanıcak dıe korkuyorum ... sızce bitkisel daha 2 hafta once acılmıs sacı yıpratır mı bılmıyorum hıc bıtkısel bılgım yok cunku sizce napıyım ?
buda sacımın son hali umarım bitkisel boyayla killi sarıyı elde edebilirim :/
buda sacımın son hali umarım bitkisel boyayla killi sarıyı elde edebilirim :/