Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcı kullanmadan saç uçlarını boyama

farianalala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
2
0
28
Merhaba herkese :) benim saçlarım doğal siyah ve bir değişiklik yapmak istiyorum ama hafif bir değişiklik olsun istedim ve saçlarımın uçlarını kahverengiye boyamak istiyorum. Koyu bir kahverengi olmalı çünkü okula gidiyorum fazla dikkat çeksin istemiyorum. Bir arkadaşım yine o da siyah saçlı. Kendi saçının uçlarına açıcı kullanmadan sarı boyayla boyamış ve kahverengi bir sonuç elde etmiş. Ben de yapsam aynısı olur mu? Bir de tavsiye ettiğiniz boya markaları nelerdir ?

Tatlım boyanın renginden çok oksidanın volumu düşük olduğu için arkadaşının saçı çok az açılmış. Market boyalarında %6lık oksidan kullanılıyor genellikle. Hafifçe kahve olsun dıyorsan ben kumral renkler öneririm yani 7 tonlarını. Ekstra açıcılar kullanmadan zaten kutusundaki rengi elde edemezsin saçlarının rengi birazcık açılmış olur. Uzun zamandır market boyası kullanmıyorum o yüzden ne önerebilirim emin değilim. Ben hep loreal kullanmıştım ama annem palette kullanıyor ve oldukça memnun.
Umarım yardımcı olabilmişimdir,
Şimdiden başarılar :)

Tatlım boyanın renginden çok oksidanın volumu düşük olduğu için arkadaşının saçı çok az açılmış. Market boyalarında %6lık oksidan kullanılıyor genellikle. Hafifçe kahve olsun dıyorsan ben kumral renkler öneririm yani 7 tonlarını. Ekstra açıcılar kullanmadan zaten kutusundaki rengi elde edemezsin saçlarının rengi birazcık açılmış olur. Uzun zamandır market boyası kullanmıyorum o yüzden ne önerebilirim emin değilim. Ben hep loreal kullanmıştım ama annem palette kullanıyor ve oldukça memnun.
Umarım yardımcı olabilmişimdir,
Şimdiden başarılar :)

Teşekkürler :)

X