Açıcı kullanmadan ombre yapılır mı?

Bigjetplane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
857
569
103
Kızlar merhaba,
Benim saçlarım zayıf, gür değil ve kumral renginde. Ve en ufak işlemde çok çabuk kuruyup saçak saçak hale geliyor. Ne kullanırsam da pek fayda etmiyor. Daha önce ombre yaptırmıştım hafif geçişliydi ama açıcı kullanmışlardı tabi. Yine hafif ışıltı şeklinde ombre yaptırmak istiyorum. Açıcı kullanmadan yapılır mı sizce? Hiç gördünüz mü böyle işlem yapıldığını?

Saçlarınızın rengi kumralsa yani 7 numara kadaf açık bir renkse yüzde 6 lik oksidan ile 9 ya da 10 numara ile boyayin ufak bi parçada deneyin derim çünkü saçiniz açık renk ve oksidan düşük volum olursa turunculasana kadar acilmayacaktir diye düşünüyorum. Ayrica boya degil de saçı güneşte acan ürünü uçlara sürseniz tarak yardimiyla daha dogal ve hafif olur Bu arada koyu bir saç aşırı açılırsa turunculasma meydana gelir

Ombre değilde ışıltı düşünebilirsin

Çok teşekkürler yorumunuza. Güneşte saçı açan ürünleri denemeyi düşünüyorum bakalım, önce facelight gibi deneyeyim olmazsa.

Valla pek beceremem diye düşünüyordum ama aklıma düşürdünüz Loreal’in sunkiss ürünü nasıl sizce? Önce bir facelight gibi denesem olur mu acaba?
Yok hayır onların içinde hidrojen peroksit var. Saçın içine ediyor. Aktardan bildiğimiz papatya bitkisini alacaksın saç papatyası/ alman papatyası istiyorum diyerek. Bir su bardağı kadar kaynar su, bir çorba kaşığı papatya olacak şekilde haşla. Soğuyunca süzüp spreyli şişeye doldur. Güneş altında saçlarının her yerine sık, ayıra ayıra, Taraya taraya kurut. Mümkünse her gün kullan. Hem saçlarını besler hem rengini açar. Zaten 3-4 gün sonra başlarsın farkı görmeye.Ama öyle sapsarı yapacak diye bekleme. Kumral olduğuna göre çok iyi hatırlarsın çocukken güneş görünce saçının renginin nasıl açıldığını. Öyle tatlı tatlı açılacak ve uzadığında da doğal duracak.

Çok çok teşekkür ederim, deneyeceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…