- 29 Mart 2015
- 3
- 0
- 40
- Konu Sahibi yesilcan86
yumurta toplandıktan sonra 5.gün transfer yapılıyor.proteyin derken et tavuk balık yumurta yoğurt gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşım tedavi aşamalarını sormuşşsun hala bir bilgiye ulaşamadıysan anlatabilirim adım adım .Bir de eğer zayıfsan ohss denen şey gelişebilir.ben 58 kiloydum ben de oluştu tedavi sırasında bol su iç ve proteyin ağırlıklı beslen transferden sonra karında şişlikle beliren birşey.bu tedavinin yan etkisi karında su birikimi anlayacağın , ben de o su ciğerime de sıçramıştı. Haa ben de 19 yumurta çıkmıştı o da tetikledi.Allah hepimizin yardımcısı olsun insan bebeğini kucağına alınca her sıkıntıyı unutuyor görüşmek dileğiyle....
kızlarrr burdaa kımse yok mu yaa ben cok kararsızım ya bulnet tıras yada mustafa bahcelı arasında kaldım sıızn yazdıklarınzda cok etkıledı memnun deıl mısınz kafam karıstı yaaa
Canim 6250 evet ama yapilacak isleme ilaclarin dozuna gore degisiyor degisiyor ben suana kadar 14.000 tl harcadim henuz yransferim gerceklesmedi cunku tek embryo elde ettik havuz sistemine gitmemiz gerekti ek olarak 3650 tl arti gene ilac parasi sonrasinda emryo cozdurme ayrica genetik test istedigimizden dolayi ekstra her embryo basina 400 dolar ve embryoya biyopsi 1300 tl derken bir 25 bini gozden cikardik. Sana bormal olacksa hersey yani aksilik falan olmaz ise 6250 arti ilaclar onlar icinde sana bir yer verebilirim hastane icinden daha ucuza alabilirsin.. umarim yardimci olmusumdur allah ginlune gore versin hepimizin hardimcisi olsunSlm arkadaşlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.25 mart gibi tedaviye başlıca Bülenthocada ama ddesteğe ihtiyacım var..ben pkoluyum eşimin değerleri normal transvere kadar Bülent hoca bakio dmi asistan falan birakmiyo.çünkü ilk ve son şansın olabilir urfadan gidicem.maddi durumum bidaha yetmez..bana ilaç hariç 6250 dediler.sureci anlatır misiniz yalvaririm
Canim 6250 evet ama yapilacak isleme ilaclarin dozuna gore degisiyor degisiyor ben suana kadar 14.000 tl harcadim henuz yransferim gerceklesmedi cunku tek embryo elde ettik havuz sistemine gitmemiz gerekti ek olarak 3650 tl arti gene ilac parasi sonrasinda emryo cozdurme ayrica genetik test istedigimizden dolayi ekstra her embryo basina 400 dolar ve embryoya biyopsi 1300 tl derken bir 25 bini gozden cikardik. Sana bormal olacksa hersey yani aksilik falan olmaz ise 6250 arti ilaclar onlar icinde sana bir yer verebilirim hastane icinden daha ucuza alabilirsin.. umarim yardimci olmusumdur allah ginlune gore versin hepimizin hardimcisi olsun
Yani haklisin canim kafanin karisik olmasinda gercekten zorlu bir surec maddi manevi cok memnunum desem yalan olur ama sonuca bakicaz ...Merhaba, bana da benzer bir süreç önerdi Bülent Tıraş. Biraz kararsız kaldım. Hem rakamlar çok yüksek, sanki başka yerlerde yapılan işlemlerden farklı bir şey değil ama buna rağmen çok yüksek fiyatlar gibi. Hem de süreç çok uzun. Yani havuz sisteminde hiç genetik testten geçen embriyo olmazsa ne yaparım gibi bir sürü kaygı doğuyor.
En azından şimdiye kadar memnun musunuz. Daha önce başka denemeleriniz var mıydı. Yani şişli memorial yerine burayı tercih etmemiz için ne var diye düşünüyorum da.
Kusura bakma kafam çok karışık.
Allah yolumuzu açık etsin..
Yani haklisin canim kafanin karisik olmasinda gercekten zorlu bir surec maddi manevi cok memnunum desem yalan olur ama sonuca bakicaz ...
canım merhaba bende Bülent hocayla tedaviye başlamak istiyorum ön görşme yaptık bi kaç tavsiyede bulundular. ya tedavi öncesi rahime çizik atalım diyorlar ya da tedavi olup yumurtları chg gönderip dondurup ertesi ay transfer yapalım diyorlar. ikisinden birinitercih etmem gerekiyormuş . bende rahime çizik atma seçeneğini seçmek istiyorum mecbur çünkü dondurma işlemi çözülmesi transfer derken çok pahalıya mal oluyor. senin tedavin nasıl oldu canım dondurarak mı yoksa bir ay önce rahime çizik atarak mı? Bülent hocanın hastası olup rahmine çizik atılan var mı kafam karıştı birazMrb canım, bahceciyi bilmem ama bence Bülent tıraş 4 4luk bi dr, ilk denememde hamileyim çok şükür, herseyden çok memnun kaldım, Rabbim sanada nasip etsin inşallah
canım merhaba bende Bülent hocayla tedaviye başlamak istiyorum ön görşme yaptık bi kaç tavsiyede bulundular. ya tedavi öncesi rahime çizik atalım diyorlar ya da tedavi olup yumurtları chg gönderip dondurup ertesi ay transfer yapalım diyorlar. ikisinden birinitercih etmem gerekiyormuş . bende rahime çizik atma seçeneğini seçmek istiyorum mecbur çünkü dondurma işlemi çözülmesi transfer derken çok pahalıya mal oluyor. senin tedavin nasıl oldu canım dondurarak mı yoksa bir ay önce rahime çizik atarak mı? Bülent hocanın hastası olup rahmine çizik atılan var mı kafam karıştı biraz
Anladım canım peki her bir embriyo başına ne kadar ödediniz diyelim 12 15 arası bi yumurta dölendi ne kadar ücret öderim ortalama. Sağol canım cevabın için. Rahime çizik embriyo daha iyi tutunsun diye dedi drÖncelikle tedavin hayırlı olsun Rabbim yanında olsun inşallah, benim embriyolar donduruldu, çizik neden atılır bilmiyorum, ben ohss olduğum için dondurdular, rahmim en uygun seviyeye gelincede transfer yaptılar.
Anladım canım peki her bir embriyo başına ne kadar ödediniz diyelim 12 15 arası bi yumurta dölendi ne kadar ücret öderim ortalama. Sağol canım cevabın için. Rahime çizik embriyo daha iyi tutunsun diye dedi dr
Anladım canım çok sağol yordum seni doğumuna az kalmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah rahat doğumun olur. Teşekkür ederimEmbriyo sayısına göre değil fiyat, 1 tanede olsa 20 tanede olsa fiyat aynı 1200 tl ödedim 10 tane embriyom vardı, ama şimdi biraz fiyat artmış galiba
Anladım canım çok sağol yordum seni doğumuna az kalmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah rahat doğumun olur. Teşekkür ederim
Canim mrb ben bulent hocada histereskopi oldum sormak istedigin birsey varsa yardimci olayim benim.de aslinda kafam.karisik ocak ayinda oldum.ameliyati 1 dondurulmus embryom var ama teansfer ettirmedik mayis ayinda tekrar embryomolusturmak icin.basliycaz ama histereskopiden 1 bucuk ay sonra transfer yapilir diye biliyorum benim.transfer haziran falan gibi olursa ameliyati bosuna oldum.diye dusunuyorum bence embryolarini olustur ondan sonra histereskopi ol derim ben vunku bazen evdeki hesap carsiya uymuyor benim mart gibi planlanmisti transfer ama uzadikca uzadi acaba bosuna mi gitti benim.bu ameliyatim.vok merak ediyorum bir ara gittiginde sorar misin 5 ay once histereskopi olmus acaba faydasi varmidir bosuna mi olmustur diye cunku ben sordugumda sanki gecistirildim.gibi geldi..canım merhaba bende Bülent hocayla tedaviye başlamak istiyorum ön görşme yaptık bi kaç tavsiyede bulundular. ya tedavi öncesi rahime çizik atalım diyorlar ya da tedavi olup yumurtları chg gönderip dondurup ertesi ay transfer yapalım diyorlar. ikisinden birinitercih etmem gerekiyormuş . bende rahime çizik atma seçeneğini seçmek istiyorum mecbur çünkü dondurma işlemi çözülmesi transfer derken çok pahalıya mal oluyor. senin tedavin nasıl oldu canım dondurarak mı yoksa bir ay önce rahime çizik atarak mı? Bülent hocanın hastası olup rahmine çizik atılan var mı kafam karıştı biraz
Canım allah razı olsun valla birbirimize yardımcı olarak kafamızı daha rahat tutarız. Canım bana şöyle anlatıldı adet olunca merkezi ara histeroskopi ameliyatı olacam de gün al dediler o ay ameliyat ertesi ayki adetinle de hemen tüp bebek tedavisine başlayacağız dediler dondurma olmayacak bizde zaten pahalıya mal oluyor diye Rahime çizik atırmaya karar verdik. Canım senin tedavin nasıl başladı orda ilk önce Rahime çizik atıldı ondan sonra ki ay tüp bebek tedavisi ve embriyoların donduruldu hala transfer için beklemedesin öyle mi canım? Peki embriyoları dondurma nedenleri neCanim mrb ben bulent hocada histereskopi oldum sormak istedigin birsey varsa yardimci olayim benim.de aslinda kafam.karisik ocak ayinda oldum.ameliyati 1 dondurulmus embryom var ama teansfer ettirmedik mayis ayinda tekrar embryomolusturmak icin.basliycaz ama histereskopiden 1 bucuk ay sonra transfer yapilir diye biliyorum benim.transfer haziran falan gibi olursa ameliyati bosuna oldum.diye dusunuyorum bence embryolarini olustur ondan sonra histereskopi ol derim ben vunku bazen evdeki hesap carsiya uymuyor benim mart gibi planlanmisti transfer ama uzadikca uzadi acaba bosuna mi gitti benim.bu ameliyatim.vok merak ediyorum bir ara gittiginde sorar misin 5 ay once histereskopi olmus acaba faydasi varmidir bosuna mi olmustur diye cunku ben sordugumda sanki gecistirildim.gibi geldi..
Canim aynen oyle oldu 5 yumurta toplandi bir tanesi dollendi bir tane ile de devam etmek istemedi hoca o yuzden tekrar basliycam ikintane transfer edecek 2 ay esime ve bana ilac verdi mayista tekrar kismetse yumurta olusturp toplaticam iste bende merak ediyorum acaba cok gec kalmis olmuyor muyuz cunku histereskopiden 1 bucuk ay sonra transferi yapicaz demisti senden ricam.gidince kendisinin hastasi oldugumu soylemeden sorar misin bir arkadasim var bahceci tup bebekte yaptiriyor boyle boyle olmus hocam histereskopinin halaa faydasi varmidir cunku histereskopinin uzerinden 5 ay gecmis olacak transfere kadar diye?Canım allah razı olsun valla birbirimize yardımcı olarak kafamızı daha rahat tutarız. Canım bana şöyle anlatıldı adet olunca merkezi ara histeroskopi ameliyatı olacam de gün al dediler o ay ameliyat ertesi ayki adetinle de hemen tüp bebek tedavisine başlayacağız dediler dondurma olmayacak bizde zaten pahalıya mal oluyor diye Rahime çizik atırmaya karar verdik. Canım senin tedavin nasıl başladı orda ilk önce Rahime çizik atıldı ondan sonra ki ay tüp bebek tedavisi ve embriyoların donduruldu hala transfer için beklemedesin öyle mi canım? Peki embriyoları dondurma nedenleri ne