- 13 Mart 2015
- 15
- 7
- 3
- 45
- Konu Sahibi yesilcan86
Bende Bülent bey ile tedaviye başlayacağım .ilk defa tüp bebek yaptıracagım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım bugün adet oldum hayallerim yıkılmış durumda tüpe de bu ay gidemiycem maalesef öbür aya kaldım, her aksilik beni buluyor delirmiş durumdayım
Canim merhaba benimde ilk asilama tutmadi, bu ayida pas gecti dr.um. onumuzdeki aya kaldi tedavi kismetse. Ayni durumdayiz yani yeniden asilama ile zaman kaybetmek istemiyorum, direk tup bebek istiyorum busefer. nerde yaptirsam diye kararsiz kaldim, acaba Bulent Tras a mi gitsem diyorum, fiyat ve merkezle ilgili bilgi verir misin canim gorustuysen? Iyi bir yerde yaptirmak istiyorum tedavimi
Canim merhaba benimde ilk asilama tutmadi, bu ayida pas gecti dr.um. onumuzdeki aya kaldi tedavi kismetse. Ayni durumdayiz yani yeniden asilama ile zaman kaybetmek istemiyorum, direk tup bebek istiyorum busefer. nerde yaptirsam diye kararsiz kaldim, acaba Bulent Tras a mi gitsem diyorum, fiyat ve merkezle ilgili bilgi verir misin canim gorustuysen? Iyi bir yerde yaptirmak istiyorum tedavimi
rabbim tamamına erdirsin kaçıncı denemen sorun neydi hangi ilaçları kullanıyorsun canım transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun halaBulent hocayı ve hastaneyi kesinlikle tavsiye ederim. Sayelerinde bebisim benimle inşallah sizde benim yaşadığım bu mutlulugu yaşarsınız
Bizim korkular hiç bitmez.taa bebişimizi kucağııza alana kadar.gerçi o zaman farklı korkular başlar.biz sanırımsürekli birşeylerden korkacağız.elimizde olmadan.en iyisi korkularla yaşamayı öğrenmemiz.o da çok zor.off ki ne off.HER HASTANEYE GİRDİĞİMDE ACABA BUGÜN DOKTORUM NE SÖYLEYECEK
ACABA HERŞEY YOLUNDAMI YA KÖTÜ BİR ŞEY SÖYERSE Mİ
HEP KORKTUM
ŞİMDİ İSE EMBRİYOLARIM ÇÖZÜLÜRKEN ZARAR GÖRÜR MÜ
ACABA TUTACAK MI
OOFFFFF HEP KORKU HEP KORKUUUU
Amin canim cumlemize insallah hayirlisi ile...sanada bebisinle saglikli, mutlu bir omur nasip etsin RabbimBulent hocayı ve hastaneyi kesinlikle tavsiye ederim. Sayelerinde bebisim benimle inşallah sizde benim yaşadığım bu mutlulugu yaşarsınız
Aynen canim 1 ay daha ertelendi diye uzulurken simdide mayisa kaldi benimki.Asilama yaptirdigim merkez aradi dun, bende hsg de polip gozukmustu. Tup bebek icin once histereskopi yaptirmaniz lazim, (rahim icine kamera ile bakilacakmis eger polip buyuk ise alacaklarmis) tup bebegi sonra yapmaliyiz dedi.. nerde yaptiricam nasil olacak bilmiyorum, hep bir engel. Rabbim hayirlisini versin insallah. Ama moral olarak cok yiprandimben çok araştırdbenimki.ent tıraşta karar kıldım 5750+ilaçlar olarak fiyat verdiler, bende bu ay dinlenmedeyim önümüzdeki ay adetimle başlayacam tedaviye tahminime göre nisan sonuna doğru tüp işlemi yapılır inşallah, beklemekten yoruldum napıyım bugüne kadar dünyanın parasını harcadım en baştan gitmedim diye pişmanım doktorlar gençsin olmaz diye bişey yok olacak diye diye oyaladılar beni, şuanki doktorum hala göndermek istemiyo ama gidecem kararlıyım
Bizim korkular hiç bitmez.taa bebişimizi kucağııza alana kadar.gerçi o zaman farklı korkular başlar.biz sanırımsürekli birşeylerden korkacağız.elimizde olmadan.en iyisi korkularla yaşamayı öğrenmemiz.o da çok zor.off ki ne off.
Aynen canim 1 ay daha ertelendi diye uzulurken simdide mayisa kaldi benimki.Asilama yaptirdigim merkez aradi dun, bende hsg de polip gozukmustu. Tup bebek icin once histereskopi yaptirmaniz lazim, (rahim icine kamera ile bakilacakmis eger polip buyuk ise alacaklarmis) tup bebegi sonra yapmaliyiz dedi.. nerde yaptiricam nasil olacak bilmiyorum, hep bir engel. Rabbim hayirlisini versin insallah. Ama moral olarak cok yiprandim
Bulent hocayı ve hastaneyi kesinlikle tavsiye ederim. Sayelerinde bebisim benimle inşallah sizde benim yaşadığım bu mutlulugu yaşarsınız
Polip rahimde veya rahim agzinda olusan lezyon, halk adiyla et beniymis canim. Sebebi yok vucut kendisi uretiyormus. Bende hicbir sikayet yoktu zaten. 2 yil once cektirdigim hsg de cikmisti. Ama dr.lar alalim demedi bugune kadar. Taki simdi tup bebek karari alana kadar. Cunku rahimde yer kapladigi icin embriyonun tutunmasini etkileyebiliyormus yada dusuge neden olabiliyormus.. boyle iste kismet. Bulent Bey de kesinlikle cok basarili ancak tereddut ettigim nokta evimin hastaneye uzak olmasi.( Beylikduzundeyim)Tedavi surecinde gunasiri hastaneye git gel nasil olur bilmiyorum. Sen nerde oturuyorsun canim?yine sağlam kalmaya çalış, polip ne ilk defa duydumda kist gibi bişey galiba, ne gerekiyorsa yaptırırsın geç olsun güç olmasın derler inşallah tez zamanda önce sağlığına sonrada bebeğine kavuşursun.
Polip rahimde veya rahim agzinda olusan lezyon, halk adiyla et beniymis canim. Sebebi yok vucut kendisi uretiyormus. Bende hicbir sikayet yoktu zaten. 2 yil once cektirdigim hsg de cikmisti. Ama dr.lar alalim demedi bugune kadar. Taki simdi tup bebek karari alana kadar. Cunku rahimde yer kapladigi icin embriyonun tutunmasini etkileyebiliyormus yada dusuge neden olabiliyormus.. boyle iste kismet. Bulent Bey de kesinlikle cok basarili ancak tereddut ettigim nokta evimin hastaneye uzak olmasi.( Beylikduzundeyim)Tedavi surecinde gunasiri hastaneye git gel nasil olur bilmiyorum. Sen nerde oturuyorsun canim?
arkadaşlar yeni üyeyim acıbadem maskak ın konukevi hakkında bilgisi olan var mı biz 2011 de ilk denememizde başarılı sonuç aldık yaz tatilinde oğluma kardeş düşünüyoruz da0
mrb arkadaşım tedavi aşamalarını sormuşşsun hala bir bilgiye ulaşamadıysan anlatabilirim adım adım .Bir de eğer zayıfsan ohss denen şey gelişebilir.ben 58 kiloydum ben de oluştu tedavi sırasında bol su iç ve proteyin ağırlıklı beslen transferden sonra karında şişlikle beliren birşey.bu tedavinin yan etkisi karında su birikimi anlayacağın , ben de o su ciğerime de sıçramıştı. Haa ben de 19 yumurta çıkmıştı o da tetikledi.Allah hepimizin yardımcısı olsun insan bebeğini kucağına alınca her sıkıntıyı unutuyor görüşmek dileğiyle....hiç bi bilgim yok açıkçası
mrb arkadaşım tedavi aşamalarını sormuşşsun hala bir bilgiye ulaşamadıysan anlatabilirim adım adım .Bir de eğer zayıfsan ohss denen şey gelişebilir.ben 58 kiloydum ben de oluştu tedavi sırasında bol su iç ve proteyin ağırlıklı beslen transferden sonra karında şişlikle beliren birşey.bu tedavinin yan etkisi karında su birikimi anlayacağın , ben de o su ciğerime de sıçramıştı. Haa ben de 19 yumurta çıkmıştı o da tetikledi.Allah hepimizin yardımcısı olsun insan bebeğini kucağına alınca her sıkıntıyı unutuyor görüşmek dileğiyle....
Amin canim cumlemize insallah hayirlisi ile...sanada bebisinle saglikli, mutlu bir omur nasip etsin Rabbim