- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi Kedili0983
Açıkçası dr gaviskon iç ve yağlı tuzlu biley yeme dedi ama hiç bir şey yiyememeye başladım .. Kalsiyum ve omega hapları alıyorum onları içebilmek içinde karnın tok olması lazım ama 1 tost yiyorum öyle kalıyorumValla en iyisi gaviscon. Sütte keser biraz ama anlıktır. Daha sonra fazla fazla yanabilir. Biliyorum o yanmaları oğlumda perişan etmişti beni. Doktorun telefonu yok mu? Belki farklı bir ilaç verir.
Beyaz leblebimi acaba ?ben avuç avuç leblebi yiyordum asidi azalttığı için reflüyüde azaltıyor.
kalsiyum haplarıda mide asidini arttırıyor. yatmadan önce alıyorsanız daha erken saatlerde almaya çalışın. suda eriyenleri daha kötü yapıyor hatta.Açıkçası dr gaviskon iç ve yağlı tuzlu biley yeme dedi ama hiç bir şey yiyememeye başladım .. Kalsiyum ve omega hapları alıyorum onları içebilmek içinde karnın tok olması lazım ama 1 tost yiyorum öyle kalıyorum
yok normal sarı olanlardan yiyordum ben.Beyaz leblebimi acaba ?
Elma denedim yakıyor midemiElma tavsiye ederim.
Yudum yudum azıcık süt içmek de faydalı olabiliyor ama en iyisi elma.
Teşekkür ederim bunu deneyeceğim yarınyok normal sarı olanlardan yiyordum ben.
Ben yeşil yemiştim mayhoştu biraz , yarın kırmızı deneyeceğim çok tesekkür ederimKırmızı elma...Oğlumda da mide sorunu var evde hep bulundururum.Ona iyi geliyor :)
rica ederim bende hamileyken reflüden çok sıkıntı yaşadım. çok fena oluyor bilirim. mideniz yandığında leblebi yiyin. baharatlı yağlı sirkeli limonlu mayalı şeyler arttırıyor birde erik yeşil elma gibi ekşi şeylerde. ben mideme çok dokunduğu için kalsiyum haplarının suda eritilmeyeninden vermişti doktor. o ilaçlarda reflüyü tetikliyor çünkü. birde o bahsettiğim reflü yastığından mutlaka alın internetten bile satışı var ucuzda. birde açlık mide asidini arttırdığı için düzenli ama az az yemeye çalışın yoğurt- sütle bisküvi gibi ara öğünler yapın.Teşekkür ederim bunu deneyeceğim yarın
Ben yeşil yemiştim mayhoştu biraz , yarın kırmızı deneyeceğim çok tesekkür ederim
Çok tesekkür ederim gerçekten bogazıma bıçak saplıyorlar sanki , evladım için feda olsun ama yiyemediğim için çok üzülüyorum sanki onu besinsiz bırakıyorum gibi hissediyorumHamilelik reflüsü canım iki gebeliğimde de oldu bende en son yerleşdi artık reflüm varNe enteresan bana beyazpeynir dokunuyor Bugün yine başladı bir hafta ne yesem zehir olacak.En iyisi gaviskon al iyi geliyor bide elma iyi geliyor gece yatmadan önce bişey yeme çift yastıkla uyu inş geçer
Canım patates bişey yapmaz bi dene derim ben ama şuan çok kötüysen eğer elma dene derin ben yeşil,sarı farketmez geç kalmadan hamileler için ilaçlar var edinin.Geçmiş olsun herzaman olmuyordu benim ama başladımı bir hafta sürüyordu hala öle devam ediyorÇok tesekkür ederim gerçekten bogazıma bıçak saplıyorlar sanki , evladım için feda olsun ama yiyemediğim için çok üzülüyorum sanki onu besinsiz bırakıyorum gibi hissediyorumacaba haşlanmış patates yiyebilirmiyim ? Şimdi eşim bir sitede görmüş .. Siz yiyebilmişmiydiniz?
Çok geçmiş olsun bendede 2 haftadır var ama bu kadar kısa sürede beter etti beniCanım patates bişey yapmaz bi dene derim ben ama şuan çok kötüysen eğer elma dene derin ben yeşil,sarı farketmez geç kalmadan hamileler için ilaçlar var edinin.Geçmiş olsun herzaman olmuyordu benim ama başladımı bir hafta sürüyordu hala öle devam ediyor