acı su :(

Canm seni o kadar iyi ankiyorm ki 3 haftadir hicbisey yiyemiyorm, leblebi tuzlu kraker vs artik bunlar ise hic yaramiyo. Midem hep agzima geliyo hep midemde acimsi eksimsi su tadi berbat bisey bu agliyorm artik :KK43: kasarli tost, peynir ekmek, haslanmis patates vs her zaman yiyorm baska hicbisey yok hayatimda artik yiyecek, bide elma, cilek ayva bunlarda biraz iyi geliyo ama sut beni daha berbat hale getiriyo hicc icemiyorm ne olacak boyle bende bilmiyorm :KK43:

Canm seni o kadar iyi ankiyorm ki 3 haftadir hicbisey yiyemiyorm, leblebi tuzlu kraker vs artik bunlar ise hic yaramiyo. Midem hep agzima geliyo hep midemde acimsi eksimsi su tadi berbat bisey bu agliyorm artik :KK43: kasarli tost, peynir ekmek, haslanmis patates vs her zaman yiyorm baska hicbisey yok hayatimda artik yiyecek, bide elma, cilek ayva bunlarda biraz iyi geliyo ama sut beni daha berbat hale getiriyo hicc icemiyorm ne olacak boyle bende bilmiyorm :KK43:
Aynen aynı durumdayız ben kaşar yiyemiyorum .. Patatesi leblebiyi kırmızı elmayı deneyeceğim yarın .. Karnım gurulduyo şuan ama şimdi tost bile yesem mahveder beni uyutmaz sabaha kadar :KK43: birde muz iyi geldi bana .. Ne yapıcaz böyle gerçekten bende çaresiz kaldım:KK61:

Aynen aynı durumdayız ben kaşar yiyemiyorum .. Patatesi leblebiyi deneyeceğim yarın .. Karnım gurulduyo şuan ama şimdi tost bile yesem mahveder beni uyutmaz sabaha kadar :KK43: birde muz iyi geldi bana .. Ne yapıcaz böyle gerçekten bende çaresiz kaldım:KK61:
Ahh sorma canim bide daha 12.ci haftamdayim :cry::cry:

Ay canım benim, bende iki hamileliğimide baştan sona öyle geçirdim çoook kötü. Bende sadece karbonat fayda veriyordu kaşıkla ağzıma alıyordum ve Soda ile yutuyordum (çok özür dileyerek söylüyorum) ondan sonra bir geğiriyordum ve anca rahatlıyordum.

Ay canım benim, bende iki hamileliğimide baştan sona öyle geçirdim çoook kötü. Bende sadece karbonat fayda veriyordu kaşıkla ağzıma alıyordum ve Soda ile yutuyordum (çok özür dileyerek söylüyorum) ondan sonra bir geğiriyordum ve anca rahatlıyordum.
:KK50: Annemde karbonat tavsiye etti bu gün onuda deneyeceğim çok tesekkür ederim :21:

Kızlar unutmadan tavsiyeler için hepinize çok tesekkür ederim.. Konumu dünden beri bdv de tutan yöneticilerede çok tesekkürler.. Gece çok kötü oldum artık acı sudan uykumdan uyandım sonra eşim akşam eve gelirken etimek almış onu hatırladı belki iyi gelir dedik ondan 2 dilim kuru kuru yedim ve cidden kesti acı suyu .. Belki benim gibi bu durumu yaşayıp çare bulamayanlar vardır diye yazmak istedim .. Diğer tavsiyeleride bu gün uygulayıp sonuçları mutlaka yazıcam ..

Ben tesadüfen midemin çok yandığı bir anda patlamış mısır yemiştim tak kesti anında. Sonra internette arattım gerçekten işe yarıyormuş. Midendeki acı suyu hemen emiyor. market yakınsa hemen al dene derim.

Canim ben doguma kadar yanmayi çektim gece gündüz hemde sabaha kadar uyuyamazdm.. ben tek careyi sütte buldum.. bir bardak süt al yanina yanma oldukça bir yudum al hepsini birden içme öyle ise yaramaz..

Kızlar kırmızı elma ve beyaz leblebi çözdü bende sorunu.. Tost yemiştim sabah öğlen zeytin yağlı çalı fasulye ve yoğurt yedim .. Saat 16:00 gibi 2 tane muz yedim buarada omega ve kalsiyum haplarımı almıştım .. Ve akşam 18:00 de leblebi yedim ardından kırmızı elma ve şuan çok iyiyim kesinlikle acı su yok.. 2 haftadan beri ilk defa nefes alabiliyorum .. Eğer aynı sorunu yaşayan varsa mutlaka deneyin derim

Beypazarı maden suyu kesın cözum oluyor bende daha dun aksam yasadım çok ağrım vadı acı acı su geldı gavıscon ıcmek ıstemedım maden suyu ıctım anında kestı ama sade olacak meyvelı felan deıl

X