- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
- Konu Sahibi Kedili0983
Sizdedemi aynı sorun var? Siz neler yiyorsunuz ?Sakız çiğnemeni öneririm. Az az sık sık beslen miden boş kalmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizdedemi aynı sorun var? Siz neler yiyorsunuz ?Sakız çiğnemeni öneririm. Az az sık sık beslen miden boş kalmasın
Canım bu bebeğin miğdeye yapdığı baskıdan kaynaklanıyor saç felan değil.Be örgülü doğacaklar sanmışdım artıkIkiside kabak doğduÇok geçmiş olsun bendede 2 haftadır var ama bu kadar kısa sürede beter etti beni
Allahım :))))) son günlerde ilk defa kahkaha attım çok saolunCanım bu bebeğin miğdeye yapdığı baskıdan kaynaklanıyor saç felan değil.Be örgülü doğacaklar sanmışdım artıkIkiside kabak doğdu
Sizdedemi aynı sorun var? Siz neler yiyorsunuz ?
Ohhhh demekki pirzola yedin hemde reflü yapmaz Ne mutlu bana sizi güldürdüysem hemde kahkahalıAllahım :))))) son günlerde ilk defa kahkaha attım çok saolun
Aynen aynı durumdayız ben kaşar yiyemiyorum .. Patatesi leblebiyi kırmızı elmayı deneyeceğim yarın .. Karnım gurulduyo şuan ama şimdi tost bile yesem mahveder beni uyutmaz sabaha kadar birde muz iyi geldi bana .. Ne yapıcaz böyle gerçekten bende çaresiz kaldımCanm seni o kadar iyi ankiyorm ki 3 haftadir hicbisey yiyemiyorm, leblebi tuzlu kraker vs artik bunlar ise hic yaramiyo. Midem hep agzima geliyo hep midemde acimsi eksimsi su tadi berbat bisey bu agliyorm artik kasarli tost, peynir ekmek, haslanmis patates vs her zaman yiyorm baska hicbisey yok hayatimda artik yiyecek, bide elma, cilek ayva bunlarda biraz iyi geliyo ama sut beni daha berbat hale getiriyo hicc icemiyorm ne olacak boyle bende bilmiyorm
Ahh sorma canim bide daha 12.ci haftamdayimAynen aynı durumdayız ben kaşar yiyemiyorum .. Patatesi leblebiyi deneyeceğim yarın .. Karnım gurulduyo şuan ama şimdi tost bile yesem mahveder beni uyutmaz sabaha kadar birde muz iyi geldi bana .. Ne yapıcaz böyle gerçekten bende çaresiz kaldım
Evet yaa benimki 19. Haftada başladı en azından . Allah yardımcın olsun canım benimAhh sorma canim bide daha 12.ci haftamdayim
Annemde karbonat tavsiye etti bu gün onuda deneyeceğim çok tesekkür ederimAy canım benim, bende iki hamileliğimide baştan sona öyle geçirdim çoook kötü. Bende sadece karbonat fayda veriyordu kaşıkla ağzıma alıyordum ve Soda ile yutuyordum (çok özür dileyerek söylüyorum) ondan sonra bir geğiriyordum ve anca rahatlıyordum.