• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı oje

Amyquack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
19
-1
1
34
Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar. Kızım 20 aylık sadece meme ile besleniyordu hiçbir şey yemiyordu ve zayıflıyordu memeden kesmemi söylediler o zaman yemek yer dediler ne denediysem kesemedim sonra bir arkadaş acı oje sur dedi ve nasıl yaptim bunu bilmiyorum ama sürdüm cocuk acı deyip almadı ama içim gidiyor meme diyor çıkarmaya calistim ama cikmadi acı tadı kaldı en azından geceleri vereyim dedim ben bu ojenin tadını nasıl çıkaracam yardım edin lütfen

Lutfen ama lutfen baskalarinin soylediklerine kulaginizi tikayin. Annelik icgudulerinize guvenin ve oyle hareket edin. Daha 20 aylik bebeginiz, sut varken ve emiyorken memeden kesmek niye? Bir seyler yesin diye memeden kestiginizde, yine istahi acilmazsa? Bu kez meme de emmiyor olacak ve inanin daha kotu. Kimseleri dinlemeyin emzirin gitsin. Illa kesecekseniz gece emzirmeyi kesin ki siz de bebeginiz de rahatca uyuyun. Kolayliklar dilerim🙏

Oğluma 23 aylıkken gündüz uyutacağım zaman "artık memede süt bitti kediler içmiş" dedim. O oldu. Arada bir denese de ilgisini dağıttım.

2,5 yaşında bile gelip mememe vururdu vermeyeceğimi bildiği halde. Bebekte bu istek durumu çok normal. Ama anne istikrarlı olmalı.
Anlamaz demeyin anlatın neden ememeyeceğini..

Lutfen ama lutfen baskalarinin soylediklerine kulaginizi tikayin. Annelik icgudulerinize guvenin ve oyle hareket edin. Daha 20 aylik bebeginiz, sut varken ve emiyorken memeden kesmek niye? Bir seyler yesin diye memeden kestiginizde, yine istahi acilmazsa? Bu kez meme de emmiyor olacak ve inanin daha kotu. Kimseleri dinlemeyin emzirin gitsin. Illa kesecekseniz gece emzirmeyi kesin ki siz de bebeginiz de rahatca uyuyun. Kolayliklar dilerim🙏
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin peki bu acı tadı nasıl yok edeceğim çıkaramadım bir türlü 😔 o kadar baskı geldi ki cocuk zayıfladı yemiyor kes artık diye dayanamadım bende yememesi zaten uzuyordu simdi kesmek daha da canımı yakıyor

Bant falan yapıştırsaydın oje sürmek ne yav
Hazır kesmişken biberonla süt ver içine bebe bisküvisi ezip
Gözünün önünde memenden biberona süt sağıyormuş gibi yap aynı şeyi içtiğini düşünsün bi süre alışana kadar

Bant falan yapıştırsaydın oje sürmek ne yav
Hazır kesmişken biberonla süt ver içine bebe bisküvisi ezip
Gözünün önünde memenden biberona süt sağıyormuş gibi yap aynı şeyi içtiğini düşünsün bi süre alışana kadar
Bantı çıkardı aklınıza gelen herseyi denedim en son arkadaş bunu dedi nasıl yaptım bende bilmiyorum ama yaptım

ah ah..
benim kizim sadece 4 ay cabalarimla emdi.
sutum hep azdi.
cok ugrastim olmadi.
kizimin memeye karsi hicbisey hissetmemesi bilmemesi arada uzuyor beni.
keske olsaydida 20 aylikken ben verseydim.
rshat 4 ay daha emer zaten sonra biraktirmasi daha rahat olur

Önce asetonla çok bastırmadsn silin sonra bol köpüklü suyla yıkayın. Sütünüzü sürün azcık, Meme ucu kremininiz varsa onu sürün bir güne kalmadan geçer. Ama bırsktıracaksanız net olun bence de yoksa gel git yapar devamlı

Back