Acı kahve köşe takımıma Turkuaz Berjer uyumlu olur mu?

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
Kızlar kısmetse temmuzda düğünüm var
köşe takımı aldık ufak odamız için. mutfağıma da iki tane berjer koltuk yaptırıyorum.
Şimdilik kirada oturacağımız için mutfağım çok büyük boş durmasın diye kahve köşesi yapıcam kendimize:)
ee sorun nerde
Sorun şu ki
ilerde kısmet olursa kendi evimizi alırsak köşe takımı ile de kullanabilirim berjerlerimi
Acı kahve köşe takımıma Turkuaz Berjer uyumlu olur mu?
Başka renk alternatifleriniz var mı?

$turkuaz.webp$acı kahve.webp

iyi kötü bütün eleştirilerinize açığım kızlar lütfen çekinmeden yorumlarınızı yazın:54:

kahve turkuaz birleşimine bayılırım ve emin olki çok güzel durur.İlerde kendi evinde koltuga bi iki kırlent diktirirsin kahveli turkuazlı karışık,3-4 tanede süs eşyası çerçeve,vazo gibi.Tamamdır bu iş :) koltuk modelinide eklede bakalım bari.

ayy çok teşekkür ederim kızlar çok sevindim yorumlarınız için Köşe takımım bu koltuğun acı kahvesi
$KÖŞE TAKIMI.webp

kesinlikle turkuaz çok doğru seçim benimde yatak odam k.rengi ve yatak örtüsü falan turkuaza çevirmeyi düşünüyorum çünkü turkuaz+k.rengi süper 2li :16:

kesinlikle turkuaz çok doğru seçim benimde yatak odam k.rengi ve yatak örtüsü falan turkuaza çevirmeyi düşünüyorum çünkü turkuaz+k.rengi süper 2li :16:

çok teşekkür ederim tatlım :))
Sizler böyle güzel yorum yapınca inanın daha çok içime siniyr:54:

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz salonum çok küçük iki tekli iki çekyat grubum var zamanında hangi akıla hizmetse kahve rengi alınmıs
perdelerde mecburen krem kahve oldu duvarlarım şuanda krem rengi boya var ama benım ruhum iyice daraldı turkuaz boya yapsam nasıl durur
küçük olduğu için teredütte kaldım :25:

duvarları çok koyu yapmadığınız sürece bence de olur hatta kırlent falan yapabilirsiniz. fotodakiler güzel görünüyo
$34fbss3.webp$kahverengi-koltuk-takimi-oturma-odasi-salon-dekorasyonu-kahve-ile-uyumlu-renkler-11.webp$turkuvaz-kahve-uyumu.webp

Back
X