Acı hissetmemek

Para yoksa anneniz nasıl yurt dışına çıkıyor.

Is yeri sayesinde. Annemin ustune tum borclar da babam asalak herifin teki tum gun yatip annemin parasini yer. Yarin dershaneye gitmem gerek diyorum 10 lira yol parasi icin herseyi bana yukleme git annenden iste gitme banane diyor oyle bir insan(!)la nasil para kalabilir sizce?

Is yeri sayesinde. Annemin ustune tum borclar da babam asalak herifin teki tum gun yatip annemin parasini yer. Yarin dershaneye gitmem gerek diyorum 10 lira yol parasi icin herseyi bana yukleme git annenden iste gitme banane diyor oyle bir insan(!)la nasil para kalabilir sizce?
anneniz ne iş yapıyor? Babanız annenizden alsın parayı. Siz ona para vermek zorunda değilsiniz. Okulunuzu bitirip çalışın o evden kurtulun bir an önce.

Bu verdigim en duzgun orneklerden biriydi. Icinde kan olan tavuk falan katmadim mideniz kalkmasin diye
Uff sizinkiler amma midesizmis haa..kanli tavuk 10 dk daha tutsa ocakta tam piser.. ya yemek.islerini sen ele.al yada kendine pisir sadece.. yemek yapmak zor degil onu dert etme. Peynir ekmek yesen bile evde pisen sacma.seylerden.iyidir..pardon,pismeyen :(

Boyle boyle insana kendini yuk hissettriyo bu babalar haa.. lafini ediyo demek 10liranin..

Allah yardimciniz olsun. Şu durumda hersey berbat gozukuyor ama okulunuzu bitirip çalismaya basladiginizda daha guzel gunler sizi bekliyor.
Gecmiste kotu seylerde yasasaniz kimsenin sizi yargilamaya hakki yok. Annenizi duymamaya calisin. Umursamamaya calisin ne derse desin. Basta zor gelir ama alisirsiniz.Cunku diger turlu kendinize zarar veriyorsunuz. Belliki annenizin de psikolijisi fazla iyi degil. Oda neler yasamistir bilemeyiz. Onu da yargilamamak gerekir.
Yemek konusunda bende hassasımdır. Annem bazen kötü yapar bazen hic yapmaz. Bu beni sinirlendirir ama kolları sıvar kendim birseyler yapmaya calisirim. Internetten pratik tarifler ögrenebilirsin. Corbalar yufkadan borekler pratik menuler olusturabilirsin.
Ne yaparsan yap ama kendin icin yap. Kalk. Sirkelen. Sen kendin icin birseyler yapmadikca kimse seni dusunmeyecek cunku.

Kerevizi 30 yildir portakalla pismis yiyorum
Asil salcayla pisseydi kusardim sanirim:110:
Ikinci olarak
Hem okuyup hem calisip
Hem yurtta kalabilirsiniz diye dusunuyorum .
Ya da yemegi siz yapin .ama yine de calisin
10 lira istemeyin
O yasta agir gelir...

Back