- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
7 aylık ilişkim bitti. Erkek arkadaşımla bir problem yaşadık. Bir sözüne alındım ve kavga ettik. Daha doğrusu ben patlama yaşadım. Sakinleşeyim oyle konuşalım 1-2 gun konuşmayalım dedim. O bir iki gün barismak icin üstüme geldi sonra da beni terk etti. En baştan anlatayım ve lütfen tarafsız ciddi yorumlar yapın. Ailesiyle tanışmıştık söz düşünüyorduk yakında ancak sevgilim 2 dersten kalıp okulu uzatinca erteledik her şeyi. Zira ailem o mesleğe geçmeden ciddi adımlar atmak istemiyor haliyle. Kavganın ilk çıkış yeri şu. Uzun süredir görüşmemiştik istanbulda buluştuk sevgilim arkadaşi ve ben. Muhabbet ederken çocuk dedi ki senin fotonu görmüştüm saçların farklıydı evet dedim boyattım. Sevgilim demesin mi ben kızıl sevmiyorum başka şeyler hatirlatiyo bana. Çocuk şok oldu saçmalama olum ne diyosun falan dedi. Çok zoruma gitti. Oda ne demek istediği zaten muamma çocuğun yaninda bunu açıkça belirtmesi cok sinirimi bozdu. Üzerine muhabbet ederken araba alcam dedim evlenince beraber kullaniriz falan dedi o da sinirimi bozdu iyice. Bi de eskiden barlar sokagina gitmislerde sevgilim kahkahalarla bu muhabbetleri acinca iyice gıcık oldum. Zira ickiden nefret ederim.sevgilim de icmiyor artik ama eskiden olmus seyleri sevmedigimi bilerek yanimda acma mantığı ne? Bir de herşeyi cocuk ödedi bu elini cebine atmiyo biletini de ona aldirdi bayramda yolluycam diye. Ben ıyicekızdım. Eve dönüyorum otobüse bindirdi. Annesi aradi beni. Aglamistim anladi sordu sıkıştırdı baya. Bi problem mi oldu aranizda diye israr edince anlattım ben de bir iki şeyi sadece. Soylemis sevgilime o aradi beni ona da anlattım. Iste bayramda vercem ben biz aramizda anlaştık vs dedi. Konusuyor ediyor ama o muhabbetlerin hepsi icime oturdu benim atamiyorum. Önce çok üstüme geldi barismak için ben de azcik rahat birak sinirim geçsin dedim. Terminaldeyim habire arıyor. Arama bi sure diyorum yok. Telefonu actim konuyu konusurken yine atrtistik ben de sinirle hakaret ettim. Gerizekalimisin bi saç renginden baska seyler hatirliyosun dedim. Yine bi süre konuşmaya çalıştı ama aciklamalar daha beter e oyle ama kızıl renk baska seyler hatirlatiyo ne yapayım diyo hala özür dilemek yerine. Kavgalar buyuyunce yine tartisma esnasinda senden eş de olmaz baba da. Elin oglunun yaninda sevdigine oyle diyenden adam olmaz dedim. Cok zoruna gitti bukez gunlerce mesaj atmadı. Sakinlesince ben attim. Konuştuk cok soğuktu ve genel anlamda sürekli birilerinden borç istemesi sigara icmesi derslerine calismamasi okulu uzatmasi vs vs. O da benim hatalarimi saydi varsa yoksa sigara okul iş sana olan sevgime falan onem vermiyosun sen dedi butun iliskiyi döktük ortaya gecmisten ne kadar hatam varsa soylemedigi onlari saydı. benden adam da olmaz baba da vs diyerek epey trip attı. Ben senden özür beklerken sen hala neler anlatıyosun dedi. Eskiden sen de bi resmime bakarak piç gibi falan demistin bana ama ben gulup eglenmeyi sectim kavga etmeyi degil dedi. Piç gibi dedigim sey de şu bir fotoğrafı vardı bunun denizde cekmis o zamanlar tarzi baya farkliydi kupeli değişik sac modeli vs ama en önemlisi denizde üstü çıplak foto. Acaip de bi bakış atmis. Bi yerlerde profil yapmış bunu. Ben de kaldirmasini rica ettim. Ben bikinili fotomu profil yapsam hosuna gidermi dedim. Bu ne kizlarla eglenen piç cocuklar gibi dedim. Bu da ben eskiden ozellikle piç gibi gorunmeye çalışıyordum demişti insanlari uzaklaştırmak için. Bu kızıl ssç muabbetine ben kızınca bana bunu hatirlatti senin de bi fotoya bakarak bana piç dedigin gunler oldu ben guldum muhabbet olsun dedim kavga cikarmadim dedi. Gecmiste yaptigim ve dile getirmedigi butun hatalari sayarak benle gelecek dusunemeyecegini soyledi ve benden ayrıldı. Terk etti beni. Son olarak seni seviyorum dedi ve gitti. 1 hafta sonra msj attı rüyamda seni gordum kacirliyodun falan dikkatli ol kendine dikkat et cevap yazma dedi. Ben de beni dusunme merak etme bilincalti ruya alti ustu dedim. Bir kere de dinle işte ölür müsün oyle basit bi ruya değil düşünmüş mesaj atmışım insan bi teşekkür eder dedi ben de dedim ya bilinç alti düşünme cok olacağı varsa olur zaten dedim ve konusma bitti. Sonra annesi aradi kardeşi mesaj atti bitmesine cok üzüldük ama biz hep yanındayız iliskiniz bitti diye bizle alakayi kesmeni istemiyoruz sen bilirsin tabii yine de diye. İnanın çok kötüyüm. Dün gece çok kötü oldum ve ona msj attım. Bana sen beni birakmazsan asla birakmam seni falan demişti ilk başladığımızda sozler vermisti basta istememistim aci cekicem yine aşk acı demiştim ikna ederken bir suru sey soylemisti onlarn fotoğrafini attim. Hani terk etmicektin sen hani cok seviyodun guzel olcakti hersey. Ben sana en basindan demedim mi bi husrani daha kaldiramam ben diye falan dedim. Cevap bile yazmadı... Ne yapacağım arkadaşlar ben. Ağlamaktan gozlerim şişti. Ataklarım depreşti. Işte ruh gibiyim herkes neyin var diyor... Nasil gecicek bu