Acı Badem Tüp Bebek Merkezi

Bende herhangi bir sıkıntı olmadı. Süreç 15-20 gün ama bazen beklenmeyen şeyler çıkabiliyor. Mesela ben Aralık’ta başlamıştım tedaviye. Yumurta geliştirme iğnelerini tam 3 kere aldım da anca geliştiler :) Daha sonra opu oldu. Ardından rahmimde polip olduğunu öğrendik ve histeroskopi olmam gerekti. Öyle böyle derken Mart’a kadar geldik işte :) İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz da transfer gerçekleşir.

senin baya ertelenmiş adına üzüldüm insan biran önce sonuca varmak istiyor ne kadar sürerse o kadar stres artıyor bu sefer sıkıntısız güzel sonuçlansın beklediğine değsin inş. biz 3 gün içinde eşimin morfolojisinde sorun olduğunda tüp bebek yada aşılama dediler doktor araştırması önerilerle hızlı bir karardı zaten hemen başlamak istedik zaman problemimizde var bizim biraz 2 yıllık evliyiz hep bebek düşünüyorduk ama nasip diyorduk beklemek istemedik herşeyde bir hayır vardır bakalım mart bize uğurlu gelsin :)

Biz de 1,5 yıllık evliyiz :) Allah sabrını verir derler ya hakikaten doğruymuş. Şimdi geriye dönüp baktığımda nasıl geçmiş günler, hiç anlamıyorum. İnşallah ikimiz de aynı doktorla mutlu sona ulaşırız ve burada paylaşırız güzel haberleri, dua edelim birbirimiz için

Eveet amiin heyecanlandım biran güzel olsun herşey canım yine konuşalım aynı doktorla aynı durumda biriyle konuşmak bu süreçte rahatlatıyormuş . İyi akşamlar. Dualarım bizimle inşallah

Eveet amiin heyecanlandım biran güzel olsun herşey canım yine konuşalım aynı doktorla aynı durumda biriyle konuşmak bu süreçte rahatlatıyormuş . İyi akşamlar. Dualarım bizimle inşallah

İyi akşamlar canım :) Ne zaman istersen buralardayım Allah’a emanet ol.

Merhaba arkadaslar dr bey in muayene ücretinve tüp bebek için ne kadar bilenler var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Muayene ücreti 200 lira. Biz tedaviyi 6500 liraya yaptırmıştık ilaçlar hariç.

Son düzenleyen: Moderatör: