Acı Badem Tüp Bebek Merkezi

kitapkurduhanfendi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
15
8
86
Ben ona "Kapım" diyorum artık. 7 yıllık eziyetim Allah'ın izni ve onun doktorluk becerileriyle son buldu. En az 25 doktora gitmişimdir. 3 kayıbım olmuştu ama kimse de bana 'Rahim şeklinden dolayı' demedi. Defalarca düşük yapmak beni yıkmışken böyle mükemmel bir doktorla karşılaştım. Saatlerce beni dinledi. Her derdimde sabırla ilgilendi. Mesajlarima aramalarıma anında cevap verdi. Verdiği doğru kararlarla şimdi 18 haftalık gebeyim. Bu raddeye geleceğime hiç inanmazdım. Allah, böyle doktorları bazı kullarına mükafat olarak gönderiyor. Ben ondan razıyım. Allah da razı olsun...

İyi akşamlar inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.Yaşanan acılar,özlemler bir olunca insanın karşıdakini tanımasına gerek kalmıyor.Sizin için çok sevindim.Ben iki yıllık evliyim.Benim de rahmimde eğrilik var.Nasıl bir süreç izledi doktorunuz

İyi günler. Evet insan kendi sıkıntılarını çeken insanlara derman olmak istiyor. İnanın bazen ameliyat gerekiyorsa hiç bir ilaç fayda etmiyor. Doktorum 2 saat süren bir operasyonla törpüleme işlemi yaparak ameliyatimi gercekleştirdi. Kesik, delik yok ve tek seferde bitirmesi benim için çok rahatlatıcı oldu. 1 ay dinlenme süresi verdi. Aslında normal yollada hamile kalabilirdim ama doktorum işi garantiye almak istedi. 4. Bir düşüğü bünyem kaldırmazdı her ne kadar rahmimden dolayı olsa da. Dilerim sizde sıhhatle hayallerinize kavuşursunuz.

Ben de bugün başladım hoca ile Pcos hastasıyım nasıl ben biraz çekindim soru soramadım başlangıç dozu epey yüksek biraz korktum ama ne sorarsam sorayım hemen iletişime geçen biri gibi telefonda uzun uzun anlatıyordu bir senedir şartları sağlamaya çalıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tüp bebek yaptırcam kayseri de yaşıyorum bulduğum tek isim oldu. Ama yine de sizlere danışmak istedim ilk denemede mi tutturdu acaba Bi de fiyat olarak ne kadar tuttu ortalama yardımcı olursanız sevinirim

Ben de tercih edenlerdenim. İlk denemem olacak. Yumurtalarım toplandı ve embriyolar donduruldu. Mart adetiyle de transfer hazırlıklarına başlayacağız. Ona güvenim sonsuz. Fiyat konusunda da hastane ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar. Mutlaka gidin, görüşün.

Bende 2.tedavıye hocayla başlamayı düşünüyorum ilk tedavide hamile kaldım fakat boş gebelik oldu. 15 yumurtam toplanmıştı kenarda dondurulmuş bir embriyom bile yok. Araştırmalarıma göre boş gebelik sperm yada yumurta kalitesizliginden oluyormuş. Transfer edilen embriyoda sağlıksız olduğu için gelişimini durdurdu diye düşünüyorum. Eşim azosperm. Ama dondurulmuş spermiz var ona mikroçip uygulatmayı düşünüyoruz tabi dondurulmuşa yapılıyorsa. İnşallah 2.tedavıde çağlar hocayla hamile kalırım

merhaba acaba sonucunuz belli oldumu sürecinizden biraz bahsedebilir misiniz bende dr beyle bugün başladım tedaviye izmirde yaşıyorum takibim burda olacak toplama ve transfer işlemleri için Kayseri ye gidicem inşallah.. Dr beyin iletişimi her ssatte sorularımıza güzel cevap vermesi rahatlatıcı oluyor ilgili ama benim tiroidim yüksek dozları yükselterek düşürmeyi hedefliyor bu biraz beni geriyor açıkçası tiroid hamilelikte bu süreçlerde önemli bi etkenmiş malum

Merhabalar. Öncelikli tedaviniz olumlu sonuçlanır umarım. Benim embriyolarım donduruldu. Adet olmayı bekliyorum, transfer için hazırlıklara başlayacağız o zaman. Bende de yüksek çıktı tiroid. Dr bey ilaç verdi, onu kullanıyorum. Her ay tahlil yaptırıyorum. Çok şükür düştü değerlerim. Olması gereken seviyeye geldi, fakat ilacı henüz bırakmadım, hoca bir şey söylemedi henüz. İnşallah bir sorun çıkmadan sürecimiz tamamlanır.

çevresel faktörler malum herkes birşey diyor bu süreçte o yüzden değerlerim düşmeden direk ilaca başlayıp aynı anda tüp bebek tedavisinede başlatması endişelendiriyor. değerlerim düşmezse diye korkuyorum. inşallah arkadaşım herşey yolunda gider hepimiz için

Gönlünü ferah tut, Rabbim yardımcımız olsun. Ben tsh değerimin yüksek olduğunu öğrendikten sonra biraz araştırma yapmıştım, bebeğe olumsuz etkiler yapabileceğini okuduğumda beynimden vurulmuşa döndüm. İlaç dışında doğal yollarla değeri düşük seviyede tutmanın bir yolu var mı bilmiyorum. Ama dediğim gibi ilacın faydasını fazlasıyla gördüm. Umarım hayırla bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.

Amiiiinn. Şuan bende aynı durumdayım tedaviye başlayalım dedikten sonra tahlilde yüksek çıktığını görünce çok endişelendim ama dr bey ilacın dozunu 2 günde bir yükselterek normal seviyeye geleceğini söyledi yinede insanda soru işareti kalıyor. Çok özel değilse transfer işlemini neden ertelemek zorunda kaldınız.

Histeroskopi oldum da o yüzden :) Rahmimde polip vardı, onu aldılar. Bu ay da transfer olacak inşallah. Tiroid değerin kaç çıktı, hangi ilacı kullanıyorsun ve ne kadar doz alıyorsun?

Histeroskopi oldum da o yüzden :) Rahmimde polip vardı, onu aldılar. Bu ay da transfer olacak inşallah. Tiroid değerin kaç çıktı, hangi ilacı kullanıyorsun ve ne kadar doz alıyorsun?
geçmiş olsun canım 7 çıktı sonucum euthyrox 50 mg başladık bugün 2 gün bu şekilde sonra 75 mg a çıkaracakmışız

geçmiş olsun canım 7 çıktı sonucum eutrox 50 mg başladık bugün 2 gün bu şekilde sonra 75 mg a çıkaracakmışız

Teşekkür ederim arkadaşım :) Ben de aynı ilacı kullanıyorum. 25 mg lık benimki. Bir gün tek doz, bir gün çift doz alıyorum. İnşallah sen de faydasını görürsün.

Teşekkür ederim arkadaşım :) Ben de aynı ilacı kullanıyorum. 25 mg lık benimki. Bir gün tek doz, bir gün çift doz alıyorum. İnşallah sen de faydasını görürsün.
inşallah doz yüksek başlayıp artırılacağı için çarpıntı vs olma olasılığı var dediler bugün bi sıkıntı olmadı sıkıntısızda atlatırım umarım. Aslında 15 20 günlük bi süreç ama zaman zorlu geçiyormuş. Hayırlısıyla güzel sonuçlansın inşallah