- 3 Haziran 2014
- 15
- 8
- 86
- Konu Sahibi kitapkurduhanfendi
-
İyi akşamlar inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.Yaşanan acılar,özlemler bir olunca insanın karşıdakini tanımasına gerek kalmıyor.Sizin için çok sevindim.Ben iki yıllık evliyim.Benim de rahmimde eğrilik var.Nasıl bir süreç izledi doktorunuz
Ben de bugün başladım hoca ile Pcos hastasıyım nasıl ben biraz çekindim soru soramadım başlangıç dozu epey yüksek biraz korktum ama ne sorarsam sorayım hemen iletişime geçen biri gibi telefonda uzun uzun anlatıyordu bir senedir şartları sağlamaya çalıştımİyi akşamlar inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.Yaşanan acılar,özlemler bir olunca insanın karşıdakini tanımasına gerek kalmıyor.Sizin için çok sevindim.Ben iki yıllık evliyim.Benim de rahmimde eğrilik var.Nasıl bir süreç izledi doktorunuz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Amin inşallah sonuçtan da haberdar edersen inşallah mutluluğunu paylaşırız
merhaba acaba sonucunuz belli oldumu sürecinizden biraz bahsedebilir misiniz bende dr beyle bugün başladım tedaviye izmirde yaşıyorum takibim burda olacak toplama ve transfer işlemleri için Kayseri ye gidicem inşallah.. Dr beyin iletişimi her ssatte sorularımıza güzel cevap vermesi rahatlatıcı oluyor ilgili ama benim tiroidim yüksek dozları yükselterek düşürmeyi hedefliyor bu biraz beni geriyor açıkçası tiroid hamilelikte bu süreçlerde önemli bi etkenmiş malumElbette
geçmiş olsun canım 7 çıktı sonucum euthyrox 50 mg başladık bugün 2 gün bu şekilde sonra 75 mg a çıkaracakmışızHisteroskopi oldum da o yüzden :) Rahmimde polip vardı, onu aldılar. Bu ay da transfer olacak inşallah. Tiroid değerin kaç çıktı, hangi ilacı kullanıyorsun ve ne kadar doz alıyorsun?
geçmiş olsun canım 7 çıktı sonucum eutrox 50 mg başladık bugün 2 gün bu şekilde sonra 75 mg a çıkaracakmışız
inşallah doz yüksek başlayıp artırılacağı için çarpıntı vs olma olasılığı var dediler bugün bi sıkıntı olmadı sıkıntısızda atlatırım umarım. Aslında 15 20 günlük bi süreç ama zaman zorlu geçiyormuş. Hayırlısıyla güzel sonuçlansın inşallahTeşekkür ederim arkadaşım :) Ben de aynı ilacı kullanıyorum. 25 mg lık benimki. Bir gün tek doz, bir gün çift doz alıyorum. İnşallah sen de faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?