Acı Badem Sütü

Tnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
5
0
Merhaba bayanlar, ben yüzüm için acı badem sütü aldım.Bir kere kullandım,cildim çok yağlı ama yağlanmasını azalttı.Benim sizlere sorum hani badem yağı saçlari besler uzatır.Benim yüzümde tüylenme sorunum var zaten.Yüzümdeki ayva tuylerini uzatır mı besler mi?kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım,yardımcı olursanız sevinirim:))

cnm tatlı badem yagı uzatır tuylerı acı uzatmaz ne kadar zamandır kullnıyosun cnm pekı ?
faydalrı neymıs o urununu

cnm tatlı badem yagı uzatır tuylerı acı uzatmaz ne kadar zamandır kullnıyosun cnm pekı ?
faydalrı neymıs o urununu

1-2 gündür kullanıyorum.Makyaj temizleme sütü olarak aldım.Yıkadıktan sonra hemen yağlanan cildim 4-5 saat yağlanmadı yani öyle:)

karma cıltlıyım de ben cok falza kurutmasın bı de cıldımı :KK43:
ne kadar aldınız pekı

arkasında yazanı aynen yazıyorum; Tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinizi tazeleme, yumuşatma ve besleme niteliğine sahip bir makyaj temizleme ve güzellik sütüdür. Cildinize canlılık,parlaklık ve tazelik verir.

kışın soğuğundan yazın sıcağından koruyormus. Bebak acı badem sütü benimkisinin adı. Cuma günü Bimden aldım :) 4 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama aktarlarda da buluyormuş. Fiyatı çok uygun.. Ayrıca bu marka 1933 den beri varmış. Araştırıp aldım normalde cildime bilmediğim şeyi sürmem ama yorumları okuyup aldım gayette memnun kaldım.

arkasında yazanı aynen yazıyorum; Tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinizi tazeleme, yumuşatma ve besleme niteliğine sahip bir makyaj temizleme ve güzellik sütüdür. Cildinize canlılık,parlaklık ve tazelik verir.

kışın soğuğundan yazın sıcağından koruyormus. Bebak acı badem sütü benimkisinin adı. Cuma günü Bimden aldım :) 4 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama aktarlarda da buluyormuş. Fiyatı çok uygun.. Ayrıca bu marka 1933 den beri varmış. Araştırıp aldım normalde cildime bilmediğim şeyi sürmem ama yorumları okuyup aldım gayette memnun kaldım.

ay cnm ya cok sagol en kısa zamanda bıde bunu denıcem
cnm pekı etkısını ne zmaman gosterıyo ??
sıvılce lekelerıne ıyı gelıyo mu ?????? bu benım ıcın cok onemlı :KK43:(

ay cnm ya cok sagol en kısa zamanda bıde bunu denıcem
cnm pekı etkısını ne zmaman gosterıyo ??
sıvılce lekelerıne ıyı gelıyo mu ?????? bu benım ıcın cok onemlı :KK43:(

Valla işte dediğim gibi cuma aldım geceleri yatarken sürüyorum sabah sivilce kremim var onu kullanıyordum zaten iyi geldi gibi ama bilmiyorum ki canım hangisi iyi gelen. Ama bir canlılık katıyor. Kullanmanı öneririm.Rica ederim önemli değil..
:KK42:

Valla işte dediğim gibi cuma aldım geceleri yatarken sürüyorum sabah sivilce kremim var onu kullanıyordum zaten iyi geldi gibi ama bilmiyorum ki canım hangisi iyi gelen. Ama bir canlılık katıyor. Kullanmanı öneririm.Rica ederim önemli değil..
:KK42:

hmm pekı cnm sagol

kızlar ben cildim kuru olduğu için almak istiyodum hepten kurutmaz dimi nemlendirici diyo çünkü size sormak istedim..

yok kurutmaz canım hatta iyi geliyor. bnm bütün arakdslarm onu kullanıyor. hatta bir bilgi veriyim esra erolda acı badem sütünden baska bişey kullanmazmış. ve cildini görüyorzzz:KK34:

yok kurutmaz canım hatta iyi geliyor. bnm bütün arakdslarm onu kullanıyor. hatta bir bilgi veriyim esra erolda acı badem sütünden baska bişey kullanmazmış. ve cildini görüyorzzz:KK34:

ben hatta konu açtım cildi kupkuru oldu neyapmam lazım diye nemlendirici ararken onu gördüm dedim hepten kurutmasın çok tşkler cnm hemen cvp alabildiğim için :KK16:

bide nasıl kullanılıyor onada yardımcı olurmusunuz çünkü acı badem sütü ,ace badem nemlendirici ,krem yazan ürünleri var hangisini nasıl kullanmamız gerek :Syada bunlardan birini alsak sadece işimizi görürmü sabunla fln yıkadıktan sonra sürsek bilmiyorumki nasıl kullanıldığını =)) $bebak-nemlendirici-bakim-sutu.jpg $acibadem-bebak.jpg $bebak-temizleme--sutu.jpg

Son düzenleme:
bende acı badem sütünü makyajımı temizlemede kullanıyorum ama göz çevresi haricinde göze kullanımı sakıncalıymış göz içinde su olan temizleyiciler kullanıyorum ve gözü yormadan çok kısa zamanda temizleniyor.

dün ben nemlendirici sütünü aldım cildim çok kurudu çnkü sabunla yıkadım sonra sütle sildim yumuşacık oldu gerçkten

cildi sabunla yıkamayı önermiyolar içerisinde sabun bulunmayan temizleme jellerini öneririm canım bennde kullanıyorum

derialtı sivilcelerim vardı o yüzden defne sabunuyla yıkayıp uyguluyodum sütü temizleme jeli ne önerirsiniz peki cildim normal birsüredir de kuru =)

ben makyaj temizleyicisi olarak kullanıyorum ve çok memnunum

canım ben bir ay önce cilt analizi yaptırdım cildim karma çıktı ve babenin ürünlerini önerdiler şimdilik onları kullanıyorum istersen bi araştır eczanelerde satılan bi marka testerlerı var mı bilmiyorum ama varsa kullan ona göre karar ver benim cildimde bi problem yaratmadı şahsen

canım ben bir ay önce cilt analizi yaptırdım cildim karma çıktı ve babenin ürünlerini önerdiler şimdilik onları kullanıyorum istersen bi araştır eczanelerde satılan bi marka testerlerı var mı bilmiyorum ama varsa kullan ona göre karar ver benim cildimde bi problem yaratmadı şahsen

tmm cnm ben araştırır bakarım seninki karmaymış bana uygun olmaz büyük ihtimalle tşk ederim sana =):KK16:

X