kremin kullanimi ile ilgili iceri ile ilgili istediginiz zaman yazabilirsiniz kizlar elimden geldigi kadari ile bilgilendirmeye calisirim .......................
slm canım ben krem serum ve maske olarak alıp başlamaya karar verdim ama serum da sabah akşam krem de önce serumu sürüp üstüne kremi uygulasak bi sorun olurmu biliyormusun
cnm bn senin için alıp tr ye gelidigimde yollayabilirm istersn ..
benim daha çok sağ yanağımda lekeler var.diğer tarafta fazla yok.çenenin biraz yakınındaki ise kahve rengi ben.farkettiniz mi bilmiyorum aslında kremin arkasında yazan kağıtta hiç sivilce lekesinden bahsetmiyor.en azından benimkin de yazmıyor.güneş lekesi ve çilden bahsediyor.bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum sivilce lekeleri cildin çok altında ki lekeler olduğu için açılması, yok olması çok zormuş.benim yüzümün sadece bir tarafında sivilce lekesi var diğer tarafta yok dedim. bunun sebebi ben bir tarafta mevcut olan sivilcelerini sıkmıştım. diğer taraftaki yanağımda çıkanlar biraz daha büyük olduğu için korkmuş sıkmamıştım.sonuç şaşırtıcı:)sıktıklarımda leke yok sıkmayıp kendi kendine geçmesini beklediklerimde lekeler kaldı.tabi bu durum kişiden kişye değişir.ama ben de bu şekilde leke kaldı.tekrar görüşmek üzere öpüyorum sizleri.
merhaba bu kremi ne lekesi icin kullandiniz? sivilce yada cil lekesi?arkadaşım ben 3 tüp bitirdim ve maskesinide kullandım lekelerim geçti, çok memnun kaldım.bence düzenli ve gerektiği kadar kullanım çok önemli
site adresi verebilir misiniz?achromin hala üretiliyor ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca arkadaşım da kullandı lekeleri geçti ben bulgaristan dan getirtiyorum daha uygun fiyata burada çok pahalı
Halen getiriyormusunuz acabamerhaba bende bulgaristandan getitiriyorum elide 1 adet var şimdilik 10 tl fiyatı almak isteyen için e-mail adresim: vilizara_41@hotmail.com ulaşabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?