Lekeler, Çiller ACHROACTİVE MAX lekeler için krem kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

indirin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
4
0
36
İzmir
yeni yeni oluşmaya başlayan yüz lekelerim var sanırım doğum kontrol hapı kullanmam bunu tetikledi ve bir krem duydum ACHROACTİVE MAX diye kullanan yada bilen birileri varmı acaba gerçekten etkilimi???

Ben onceden achromin adlı kremi kullanmıstım ,fakat ogrendimki üreten firma iflas etmiş ve artık üretilmiyormuş, banada achroactive max'ı onerdiler aynıymıs zaten diğerriyle, 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum , hatta eski kremimden daha memnun kaldım..ben sadece kremini aldım. maske ve serumu hakkında bişey diyemicem..ama kremininden memnun kalcaksın,kullandığım için soluyorum.

Bende sadece kremini deneyeceğim bana satmaya çalışan bir bayan 70 tl fiyat verdi ben yabancı bir siteden sipariş verdim kargo ile 15-20 tl ye gelecek satan bayan kullanımı için şunları söylemişti ; 'kremi sabah akşam sürmemi,bu kremi kullanırken başka hiçbir kremi ve yüz temizleme ürününü kullanmamamı,hatta güneş koruyucu görevi gördüğünü güneş kremide kullanmamamı,10 günden sonra fondöten pudra..vs kullanmamam gerektiğini falan söylemişti'...
Siz nasıl kullanıyorsunuz acaba?Yüzde farlı bir reakiyon gösteriyormu yanma,kızarma,soyulma...vs oluyormu?

kullandıktan sonra sonucunu bizimle paylaşırsanız sevinirm benimde yıllardır geçiremediğim güneş lekelerim var eğer iyi gelirse bizde sipariş verelim bu başlığı takip edicem.

ben kullandım ve kullanmayada devam ediyorum fakat artık dozunu azalttım cok memnun kaldım kremden hatta maskesinden de sipariş verdim,benimde sorunum güneş lekeleriydi burnumda kahverengi güneşten kalma lekeler vardı çok çirkin duruyolardı ama şimdi nerdeyse gözükmüyolar

arkadaşım ben 3 tüp bitirdim ve maskesinide kullandım lekelerim geçti, çok memnun kaldım.bence düzenli ve gerektiği kadar kullanım çok önemli

arkadaşım ben 3 tüp bitirdim ve maskesinide kullandım lekelerim geçti, çok memnun kaldım.bence düzenli ve gerektiği kadar kullanım çok önemli

achromin hala üretiliyor ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca arkadaşım da kullandı lekeleri geçti ben bulgaristan dan getirtiyorum daha uygun fiyata burada çok pahalı

bilmiyorum benim dayım orada yaşıyor sormuş eczanelere öle demişler.

evet kısa bir süreliğine kapatılıp fransızlara devredilmiş şu anda fransız bir firma devam ediyormuş

achromin hala üretiliyor ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca arkadaşım da kullandı lekeleri geçti ben bulgaristan dan getirtiyorum daha uygun fiyata burada çok pahalı

nerencim bulgaristandan nasil getirtiyorsun achromini, ozel bir siteden mi siparis veriyorsun yoksa tanidik birileri mi var?
ben de almak istiyorum ama cok pahalai burdakiler.

canım nasıl getitiyosun bende almak istiyorum yardımcı olursan mutlu olurum

canım nasıl getitiyosun bende almak istiyorum yardımcı olursan mutlu olurum

achroactive max kremin fiyatı bulgarıstandaki eczanelerde 2.70 leva ( yaklaşık 4 türklirası) daha bugun 2 kutu aldm kızlar öle uçuk fiyat ödeyip sizi kandırmalarına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…