Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım ben 3 tüp bitirdim ve maskesinide kullandım lekelerim geçti, çok memnun kaldım.bence düzenli ve gerektiği kadar kullanım çok önemli
achromin hala üretiliyor ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca arkadaşım da kullandı lekeleri geçti ben bulgaristan dan getirtiyorum daha uygun fiyata burada çok pahalıBen onceden achromin adlı kremi kullanmıstım ,fakat ogrendimki üreten firma iflas etmiş ve artık üretilmiyormuş, banada achroactive max'ı onerdiler aynıymıs zaten diğerriyle, 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum , hatta eski kremimden daha memnun kaldım..ben sadece kremini aldım. maske ve serumu hakkında bişey diyemicem..ama kremininden memnun kalcaksın,kullandığım için soluyorum.
bilmiyorum benim dayım orada yaşıyor sormuş eczanelere öle demişler.
achromin hala üretiliyor ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca arkadaşım da kullandı lekeleri geçti ben bulgaristan dan getirtiyorum daha uygun fiyata burada çok pahalı
arkadaşım ben 3 tüp bitirdim ve maskesinide kullandım lekelerim geçti, çok memnun kaldım.bence düzenli ve gerektiği kadar kullanım çok önemli
achromin hala üretiliyor ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca arkadaşım da kullandı lekeleri geçti ben bulgaristan dan getirtiyorum daha uygun fiyata burada çok pahalı
bulgaristan getirtebilen arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olabilirmi acaba...lütfeeennn