• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

Mavikelebek0134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
2.840
5.101
158
Hocamızın yeni yerinde sevinenlerin çok olması dileğiyle yeni bir topik açalım dedim. Rabbim tüm isteyenleri en kısa zamanda sevindirsin, muradlarına nail eylesin inşaAllah.
Mustafa hocanın rahim anomalili histeroskopi hastasıyım. kendisinden önce 4 başarısız ameliyat geçirdim. Hocam tek seferde sorunu halletti. Üstelik ağlamadan acısız bir şekilde uyandım anesteziden. Acettonun açılışını merakla umutla bekleyenlerdenim. Randevumu aldım inşaAllah güzel haberlerle çıkıcam. Iletisim bilgileri paylaşılmış. Koordinatörü Saadet hanım yardımcı oluyor. Duyurulur.

Ben Mustafa Bey Medipol Hastanesi nde çalışırken histeroskopi olmuştum 19 Ağustos ta. Ama hala hamile kalamadım. Güzel haberler almak istiyorum bakalım. Kısmet...

Ben Mustafa Bey Medipol Hastanesi nde çalışırken histeroskopi olmuştum 19 Ağustos ta. Ama hala hamile kalamadım. Güzel haberler almak istiyorum bakalım. Kısmet...
Rabbim tez zamanda sevindirir inşaAllah.
Benimki de 5 ekim di, bu perşembe günü kontrole gidicem. herşey yolunda giderse ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum. Rabbim tüm isteyenleri sevindirsin.

Mustafa hocamda Inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz bende eski hastasıyım histeroskopi sonrası beklemedeydim olmadı ilk tüp bebek deneyimim olucak kendisinde randevumu aldım hayırlısı olsun

Rabbim tez zamanda sevindirir inşaAllah.
Benimki de 5 ekim di, bu perşembe günü kontrole gidicem. herşey yolunda giderse ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum. Rabbim tüm isteyenleri sevindirsin.
Amin canım. Ben kontrole gittim ufak bir düzeltme gerekebilir dedi uyutmadan ofis ortamında yapacaktı işlemi. Ama henüz rahim tam iyileşmemiş olabilir Kasım ayında da görmek istiyorum demişti öyle kaldı. Şimdi gitmem gerekir mi işlem çok mu mecburi bilemiyorum. Çünkü rahime 10 üzerinden 9 vermişti

Mustafa hocamda Inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz bende eski hastasıyım histeroskopi sonrası beklemedeydim olmadı ilk tüp bebek deneyimim olucak kendisinde randevumu aldım hayırlısı olsun
İnşallah kavuşuruz... Histeroskopi sonrası ne kadar beklediniz? Benim 3. ayım bu ay. Sizde normal yollarla olur bir problem görünmüyor dedi ama olmadı. Ne kadar beklemem gerekiyor bilemiyorum...

Amin canım. Ben kontrole gittim ufak bir düzeltme gerekebilir dedi uyutmadan ofis ortamında yapacaktı işlemi. Ama henüz rahim tam iyileşmemiş olabilir Kasım ayında da görmek istiyorum demişti öyle kaldı. Şimdi gitmem gerekir mi işlem çok mu mecburi bilemiyorum. Çünkü rahime 10 üzerinden 9 vermişti
Rahminin tam iyileşmedigini nasıl söyledi. septum mu vardı sende de canım.
ya benim ameliyat sonrası 41. günüm bugün ama halaa leke geliyor. Ameliyattan 2 hafta sonra adet (6 gün sürer hep) oldum ilaçlar bitince yine oldum ve 10 gün oldu halaa bitmedi. 2 gün sonra randevum var, bana da mı aynı şeyi söyler acaba. Çamur gibi leke geliyor

Rahminin tam iyileşmedigini nasıl söyledi. septum mu vardı sende de canım.
ya benim ameliyat sonrası 41. günüm bugün ama halaa leke geliyor. Ameliyattan 2 hafta sonra adet (6 gün sürer hep) oldum ilaçlar bitince yine oldum ve 10 gün oldu halaa bitmedi. 2 gün sonra randevum var, bana da mı aynı şeyi söyler acaba. Çamur gibi leke geliyor
Ameliyattan 40 gün sonra gittim kontrole herşey tamam ufak bir düzeltme gerekebilir dedi ama rahimdeki yaranın iyileşmemesi kaynaklı da olabilir biraz daha zaman verelim iyileşirse müdahaleye gerek kalmaz Kasım da gel bakalım dedi henüz randevu almadım. Bende rahim genişletildi darmış. Ama kanamanın iyi bir şey olduğunu söyledi iyice temizlensin rahim demişti. Çünkü bende de 2 kere adet görme durumu oldu. İçini ferah tut bence :)

Ameliyattan 40 gün sonra gittim kontrole herşey tamam ufak bir düzeltme gerekebilir dedi ama rahimdeki yaranın iyileşmemesi kaynaklı da olabilir biraz daha zaman verelim iyileşirse müdahaleye gerek kalmaz Kasım da gel bakalım dedi henüz randevu almadım. Bende rahim genişletildi darmış. Ama kanamanın iyi bir şey olduğunu söyledi iyice temizlensin rahim demişti. Çünkü bende de 2 kere adet görme durumu oldu. İçini ferah tut bence :)[/QUOTE?

Çok sağol.
Boşyere gitmeyeyim diye kliniği aradım şimdi. hem onların vaktini almayayım başkası faydalansın diye.
Bu şekilde de muayene edebilir dedi saadet hanım. Bu arada ofis histereskopisi için kullanacağı alet 3 hafta sonra gelecekmiş. İnşaAllah gerek kalmaz.

Ameliyattan 40 gün sonra gittim kontrole herşey tamam ufak bir düzeltme gerekebilir dedi ama rahimdeki yaranın iyileşmemesi kaynaklı da olabilir biraz daha zaman verelim iyileşirse müdahaleye gerek kalmaz Kasım da gel bakalım dedi henüz randevu almadım. Bende rahim genişletildi darmış. Ama kanamanın iyi bir şey olduğunu söyledi iyice temizlensin rahim demişti. Çünkü bende de 2 kere adet görme durumu oldu. İçini ferah tut bence :)

Çok sağol.
Boşyere gitmeyeyim diye kliniği aradım şimdi. hem onların vaktini almayayım başkası faydalansın diye.
Bu şekilde de muayene edebilir dedi saadet hanım. Bu arada ofis histereskopisi için kullanacağı alet 3 hafta sonra gelecekmiş. İnşaAllah gerek kalmaz.

Off heyecandan kalbim fena. acetto'dayım, sıramı bekliyorum. biraz yoğun. heyecandan soracaklarımı unutmasam bari.

Canım ne dedi Mustafa Bey?? Bir de muayeneyi yeni yerinde de çok hızlı mı yapıyor? Yoksa sorular için vakit ayırdı mı?

Medipolde bukadar hızlı değildi sanki. 5 dk falan sürdü. Girmeden sorular Hazırlamıştım unutmayim diye yazdım ama onları da soramadım:KK61: ... bende perde vardı histereskopiyi oyüzden yapmıştı. Kanaman sürüyor , rahmin de çok ince değerlendiremiyorum dedi . peki perde? dedim. onu almışız ama sağına soluna bakmak istiyorum . ilaç yazıcam onu kullan yine görüşelim dedi

Bir de çok bekledik. sistem tam oturmamış . Hastalar da birikmiş tabi. sen eğer gideceksen bekle derim. keşke acele etmeseydim bende. bi adet daha görüp öyle gitsem rahim iyileşmiş olacaktı , net cevaplar alacaktım en azından. Ofis histeroskopi aleti de gelirdi o zamana kadar

Bir de çok bekledik. sistem tam oturmamış . Hastalar da birikmiş tabi. sen eğer gideceksen bekle derim. keşke acele etmeseydim bende. bi adet daha görüp öyle gitsem rahim iyileşmiş olacaktı , net cevaplar alacaktım en azından. Ofis histeroskopi aleti de gelirdi o zamana kadar
Hadi yaa :( düzelir diye umut etmiştim. O odaya girip aklımda bir sürü soru ile çıkıyorum. Aslında bir kere daha çağırdı kontrole, ama gitmeyi düşünmüyorum. Yakın zamanda yumurta takibine başlamayı istiyorum başka yerde başlarım artık kafada soru olmaması çok önemli çünkü. Histeroskopi de herkese güvenemezsin ama yumurta takibi nispeten daha kolay bir işlem. Zaten Mustafa Bey de zor işlemlere bakmak istediğini sürekli söylüyor. İnşallah kontrole gittiğinde herşey yolunda çıkar canım...

Arkadaslar merhaba bu septum
Bende de cikti histeroskopi olmam gerekiyor kendi
Kadin dogumcum
Yapamaz mi bu ameliyati ve mustafa bey muayene ucreti mekadar ameliyat nekadar bilgi verirmisiniz lutfen :(

Hadi yaa :KK43: düzelir diye umut etmiştim. O odaya girip aklımda bir sürü soru ile çıkıyorum. Aslında bir kere daha çağırdı kontrole, ama gitmeyi düşünmüyorum. Yakın zamanda yumurta takibine başlamayı istiyorum başka yerde başlarım artık kafada soru olmaması çok önemli çünkü. Histeroskopi de herkese güvenemezsin ama yumurta takibi nispeten daha kolay bir işlem. Zaten Mustafa Bey de zor işlemlere bakmak istediğini sürekli söylüyor. İnşallah kontrole gittiğinde herşey yolunda çıkar canım...
Teşekkür ederim . Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah canım ( tüm isteyenlere )

Arkadaslar merhaba bu septum
Bende de cikti histeroskopi olmam gerekiyor kendi
Kadin dogumcum
Yapamaz mi bu ameliyati ve mustafa bey muayene ucreti mekadar ameliyat nekadar bilgi verirmisiniz lutfen :KK43:
Malesef canım, ben yaparım kolay bi operasyon deseler bile histeroskopiyi her doktor yapamıyor. Ben ince eleyip sık dokudum çok doktor gezdim ama yine de yanlış doktorların elinde kötü tecrübelerle deneyimledim bunu. 4 kez ameliyat masasına yattım ama septumda hiçbi değişim olmadı. Çektiğim acılar ve kaybettiğim zaman ve para da cabası. Yaşadığım sıkıntıların etkisi hala sürüyor. benim geçmiş mesajlarımı okursan kafandakiler daha bi netleşir.
Ama kendini sakın üzme. Benim için 5 ama Mustafa bey de 1 kez olan histereskopi sonrası ekrandaki rahmimin görüntüsüne inanamadım . Kanamam sürdüğü için herşey net değildi ama ortadaki septum tamamen yok olmuştu sanki. inanamadım. -ki bendeki en basit ultrasonda bile belli oluyordu.
Kendisi "başkasında değil 4, 15 kez ameliyat olsan da sana çare olamazlardı"dedi.
Haklı da.
Sana tavsiyem mustafa beyle görüş. Sosyal medyadan veya whatsptan varsa rahim filmini gönderip yorum al. Çok yoğun ama geç de olsa cvp yazıyor.
0212-234-22-38 numarayı arayıp ücretler hakkında bilgi de alabilirsin.
Çok geçmiş olsun.

Bu arada benim mustafa beyde ki histereskopi öncesi rahim filmim buydu.

Eklentiler

• 1.3.12.2.1107.5.3.5.0.9.201506261404310688.png
    1.3.12.2.1107.5.3.5.0.9.201506261404310688.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 425
Back