İşe giderken yolda bayıldım hastaneye kaldırırldım o gün açtım tansiyonum düşmüş tahlil yaptılar hamile olduğumu öğrendim
owwww sizinki de çok zormuş napalım 9 ay uyuruz artıkTebrik ederim :) bende adetime 3 gun kala oylesine bir test yaptim idrar testinde cift çizgiyi gordum dun hastaneye gittim hamilesin dedi dr um :) daha once 2 kimyasal gebelik geçirdim ve değerlerim cok düşüktü su an adete 2 gun kala olmasina ragmen degerim cok iyiymis bendede dunden beri aşırı bulantı bas dönmesi var canim midemde sanki kelebekler ucusuyor gibi cokcada gazim var surekli uyumak istiyorum iki gundur aksam 10 da yatiyorum sabah 11'den once kalkamiyorum dahaonce hic boyle olmamistim birde bugun ogle saatlerinde siddetli kasik agrim vardi sanki adet olcakmisim gibi sonra sadece bulantiya cevirdi birde cok sık idrara cikiyorum benimkiler su anlik boyle canim :)
Yatın kalkın şükredin bence :)Tebrikler . Allah tamamını erdirsin . Bünye meselesi bu .. kımınde sızınkı gıbı tebkıler verıyor. Allah kolaylık versın .
Ben hamile oldugumu anlamamıstım . Cok şükür kolay geçiyor
ohh ne güzelTebrikler . Allah tamamını erdirsin . Bünye meselesi bu .. kımınde sızınkı gıbı tebkıler verıyor. Allah kolaylık versın .
Ben hamile oldugumu anlamamıstım . Cok şükür kolay geçiyor
teşekkürler ama bayılınca o esrarengizliği kalmıyorYa hep hamileliğimi böyle esrarengiz bi olayla öğrenmek istemişimdirHayırlı olsun, tebrik ederim, rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Ahahaha çok güldüm yaaYa hep hamileliğimi böyle esrarengiz bi olayla öğrenmek istemişimdirHayırlı olsun, tebrik ederim, rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Amin rabbim isteyen herkese versin kucagimizi bos birakmasin :) en yakin zanda sizinde haberinizi aliriz ins :)Buarada tüm hamileleri tebrik ederim,sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza,darısı bizlere artıkk
teşekkürler ama bayılınca o esrarengizliği kalmıyor
hahahhahahhahahhaNe biliyim, böyle adet gecikmesi testler filan zaten anlıyosun hamile olduğunu ama sen bayılcan veya bişey olcak hastaneye kaldırılacaksın sonra sen kötü bişey beklerken doktor gelip hamilesin dicekDizilerde olur böyle şeyler sadece diyodum Meğer gerçekte de oluyomuş, özendim