ACEMİ HAMİLE :)

SUDENNAZS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
15
7
46
Merhaba buraya yeni üye oldum , benim gibi yeni gebe arkadaşlarla sohbet etmek için konu açmak istiyorum

4+2 haftalık hamileyim yani 1 ay ...İşe giderken yolda bayıldım hastaneye kaldırırldım o gün açtım tansiyonum

düşmüş tahlil yaptılar hamile olduğumu öğrendim o günden sonra inanılmaz kusma baş ağrısı ve mide bulantım

var ...İşyerinde bile nerdeyse uyumamak ,için sor tutuyorum kendimi ilk ayları böyle zor geçen hamile annişler

var mı ? Ne tavsiye edersiniz ?

Tebrik ederim :) bende adetime 3 gun kala oylesine bir test yaptim idrar testinde cift çizgiyi gordum dun hastaneye gittim hamilesin dedi dr um :) daha once 2 kimyasal gebelik geçirdim ve değerlerim cok düşüktü su an adete 2 gun kala olmasina ragmen degerim cok iyiymis bendede dunden beri aşırı bulantı bas dönmesi var canim midemde sanki kelebekler ucusuyor gibi cokcada gazim var surekli uyumak istiyorum iki gundur aksam 10 da yatiyorum sabah 11'den once kalkamiyorum dahaonce hic boyle olmamistim birde bugun ogle saatlerinde siddetli kasik agrim vardi sanki adet olcakmisim gibi sonra sadece bulantiya cevirdi birde cok sık idrara cikiyorum benimkiler su anlik boyle canim :)

Tebrikler . Allah tamamını erdirsin . Bünye meselesi bu .. kımınde sızınkı gıbı tebkıler verıyor. Allah kolaylık versın .
Ben hamile oldugumu anlamamıstım . Cok şükür kolay geçiyor

owwww sizinki de çok zormuş napalım 9 ay uyuruz artık

teşekkürler ama bayılınca o esrarengizliği kalmıyor

Ne biliyim, böyle adet gecikmesi testler filan zaten anlıyosun hamile olduğunu ama sen bayılcan veya bişey olcak hastaneye kaldırılacaksın sonra sen kötü bişey beklerken doktor gelip hamilesin dicek Dizilerde olur böyle şeyler sadece diyodum Meğer gerçekte de oluyomuş, özendim

hahahhahahhahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…