Gelinlik Modelleri acemi geline yardım :s

sehriistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
500
375
53
Selam kızlar. Kafam çok karışık yardıma ihtiyacım var. Mart sonu nisan başı gibi nişanım var inşallah. Sözlüm, sözlümün ailesi ve ben ayrı ve birbirinden uzak şehirlerdeyiz. Ailemde benden önce evlenen kimse de olmadı yakınlarımdan. cumartesi günü kız isteme-nişan için giyilecek bi elbise ararken bi mağazaya girdim (gelinlik de satan bir yer.) Düğün ne zaman diye sodular ben ağustos eylül gibi inşallah dedim. Daha hiç gelinlik bakmadım hatta nişandan sonra geniş geniş bakaım diyodum. Ama orda eylülde düğünü olan bir gelin vardı gelinliğini almış. Geç kalma falan dediler hepsi Sonra madem öyle deyip bir model denedim ve gelinliğe aşık oldum!!! Şimdi en azından kapora verip ayırtıyım diyoum daha nişanım bile takılmadı düğün tarihi falan da tam net değil hepsi geldiklerinde konuşulacak. E bu kez de o tarihe kadar gelinlik satılırsa çok üzülürüm. Bi de fiyatları falan da bilmiyorum hiç. Çok acemiyim gerçekten.
Küçük bir şehirdeyim fazla seçeneğim yok. Ama o mağazadaki gelinlikler çok güzel. Nişandan sonra nişanlımla aynı şehirde olucam işi başlıycam inşallah bi terslik olmazsa. Sizce o zaman ordan mı bakmalı? Geç kalmış olur muyum? Daha mı pahalı olur gelinlikle o tarihlerde? Aradığım modeli bulamazsam bunu diktirebilir miyim? Diktirmek pahalı olur mu?
İnternetten modeli buldum hatta, elimde fotoğraf da var. Sizce diktirmek kaça patlar?

bu arada bu gelinliğe 2900 dediler. bi de indirim yaparız falan dedile ama fiyat konuşmadım. diktirmek kaça mal olur? nişandan sonra nişanlımla ankarada olucam bu arada inş. bunları da değerlendirip bi fikir verin lütfen (özellikle ankarada gelinlik alan-diktirenler)

bence şimdiden gelinlik alma çünkü düğün stresiyle insan çok kilo alıp verebiliyor ya da karar değiştirip aldığını beğenmeyebiliyor düğününe 1-1,5 ay kala seçmen senin için daha iyi olacaktır canım.

Ankarada bu gelinliğin dikilmiş olanları var, birçok gelinlikçide gördüm düğün tarihine kadar satılmış olsa bile aynısını dikerler sanırım bi de bence o zaman kadar fikrin değişebilir..

cnm zaten burda denediğim gelinlik büyük geldi. düğüne 1 ay kala tadilatı o zamanki kiloma göe yapılacak. şimdi dokunmayacakla. ayrıca şimdi kapora verip ayırtırsam ayırttığım tarihe göre bir fiyatta anlaşacağım. sezon öncesi kış indirimi yani. o yüzden biraz da kararsızlığım... aynı modeli nisan mayıs gibi başka yerden bulsam bile daha pahalı olur mu fiyatı? şu an gelinliğin etiket fitayı 2900 küsür. 3000 kısaca. ama indirimle 2700 falan olacağını umuyorum.

Yaz döneminde gelinlik satan mağazalar indirim yapıyor beğendiğin gelinliği başka bir yere diktirme şansında var aslında hatta diktirirsen daha uyguna bile gelebilir bence şimdiden gelinlikle ilgili bir karar verme farklı yerlere de bak o gelinlik için kapora verdikten sonra çok daha hoşuna giden bir gelinlik görürsen üzülürsün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…