• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acele bi çare çıldırıcam

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
MELİS LARA ilk dönem güzel gidiyordu okuluna ( ana sınıfı)ikinci dönem öğretmeni değişti şu an servise neredeyse ağlamaktan katılarak biniyo
okula kadar ağlıyormuş okulla görüştüğümde burada ağlamıyo diyorlar
kafayı yiycem evden giderken çok mutsuz
napsam alsammı kızlar ama seneye 1 .sınıftada aynısını yapar diye zorlayarak gönderiyorum hatamı yapıyorum acaba allah kimseye yaşatmasın valla hayattan bezdirdi beni aklım hergün kızımlamafoldumbenmafoldumbenolumunekankayizsmile

Eklentiler

• $100_2103.jpg
    $100_2103.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 55
Sakın ha okuldan almayın. Ağlasın, alışacaktır. Ağlayarak size bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışıyordur.O ağlayacak, güya sizde tamam kızım gitme, dayanamam ağlamana diyeceksinizdir. Bunu bekliyor sizden. Kararlı olun, ağlasada sızlasada gitmesi gerektiğini vurgulayın, geri adım atmayın, asla.

Bencede almayın.Bir süre sonra düzelecektir.Oğlum bir ay boyunca ağladı.Bana yapışıyordu kreşin kapısında ayırabilene aşkolsun.Şimdi ise; geçen sabah uyuyakaldık ve gidemedi bütün gün sızlandı durdu siz benim çöpçümü olmamı istiyorsunuz,arkadaşlarım yeni şeyler öğrendi ben öğrenemedim daha neler neler...Bizimde öğretmenimiz değişti ama çabuk alıştı.Sizde kolay atlatırsınız İnşallah.

Bir de öğretmeniyle mi konuşsanız.Gitmediği bir gün arayıp kızınızla konuşsa nasıl olur acaba.Hani ''arkadaşların ve ben seni çok özledik yarın geleceksin değil mi?''gibi...Düşünüyorum ama aklıma başka bir şey de gelmiyor ki.Allah kolaylık versin.Hoşçakalın.

kıyamam kuzuma tatlım benim yaa neden istemiyor gene halbuki ne güzel gidiyordu hay allah yaaa melisimm tatlımmm ....

konuştum hep resim yaptırıyormuş faaliyetleri yaptırmıyormuş bide arkadaşlarının döktüklerini melise toplatıyormuş
tabi bu kızımın dediği inansammı bilmiyorum

yanlış anlamayın lütfen!!! kızınızda güven problemi olabilir. Kızınıza ufak tefek yapabileceği sorumluluklar vererek işe başlayabilirsiniz bu sayede hem kendine hemde size çok güvenir ona güvendiğinizi bir şekilde gösterin lütfen! UMARIM ıŞıNıZE YARAR BU YAZDIKLARIM.

yanlış anlamayın lütfen!!! kızınızda güven problemi olabilir. Kızınıza ufak tefek yapabileceği sorumluluklar vererek işe başlayabilirsiniz bu sayede hem kendine hemde size çok güvenir ona güvendiğinizi bir şekilde gösterin lütfen! UMARIM İŞİNİZE YARAR BU YAZDIKLARIM.

nasıl yapıcam canım açıklarmısın eğer biliyorsana.s.

canım bende öğretmen olarak nacizane fikrimi söyliyim,daha önceki öğretmenini çok sevdiyse ve yenisine alışamadıysa bunu problem haline getiriyor olabilir,ama şu varki okuldan alma çünkü bu alışkanlık haline gelir.Mutlaka öğretmeniyle görüşün,karşılıklı bir strateji geliştirin.Hatta okula sorunsuz gidişini küçük hediyelerle pekiştirin...
öğretmeninde sorumluluğu büyükCADIARZU

geçmiş olsun bencede almayın okuldan sonra 1 sınıfta zorluk çekersin şimdi laylaylom ama seneye derslerinden kalır hafta sonu okul yokken çoksıkıcı bir gün yaşatın oyuncaklarını kaldırın televizyon izlemesine mani olun her seferindede şimdi okulda olsaydın şöyle eğlenirdin şunu oynardın diye onu etkilemeye çalışın ve mutlaka öğretmeniyle konuşup beraber okula kazandırmaya çalışın yoksa çok zor olur

Back