- 3 Mart 2016
- 43
- 9
- 1
- Konu Sahibi Kizkizayiz
Selam bayanlar. Bu aralar cok dertliyim bana yardim edin fikir verin lutfen. Bundan yaklasik 6 ay once bir bey benimle tanismak istedi ben ciddiye almadim. Yaklasik 3 ay surekli konusmaya calisti reddettim. Fakat bu kadar israri uzerine kabul ettim. Kendisiyle 1 ay kadar konustum. O kadar guzel duygular besliyorduki bana karsi. Kendisinden cok etkilendim. Siir gibi konusuyordu. Sevmeye basladim. Gelecek hayalleri kurmaya basladim onunla. Herneyse ben normalde disarda acik giyinmeyi sevmem. Bu benden daha acik oldugum fotograflar istemeye basladi.(Arkadaslar normalde uzerime daha uzun ve bol giyinirim beyfendiye yine ayni sekilde tum vucudumun kapali oldugi ancak biraz daha dar giyindigim fotografi gisterdim. Bi aptallik ettim haklisiniz cok pismanim) Ilk basta rahatsiz olmadim fakat hergun istemesi beni yanlis dusunmeye itti bende bundan sonra gostermeyecegimi soyledim bunu anlayis la karsilamadi bu yuzden kavga etmeye basladik. Bu durum gercekten canımı sıkmaya basladi en sonunda konusmayi kestim. Ama onu cok sevmistim hatasini anlayinca barismayi dusunuyordum. Arada sosyal hesaplarina giriyorum ve cok yanlis sayfalari (icinde ciplak bayanlarin resimlerinin oldugu) takip ettigini goruyorum. Ama benimle barismakta istiyor. Sizce bu kisi beni gercekten seviyor mu? Yoksa bir ciddiyeti yok amaci beni kullanmak mi? Yillar sonra ilk defa asik olmustum neden boyle olduki
Son düzenleme: