- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Üstüne gorme demek, hamilelik sirasinda kanama yasamak demek. Hamileligimin üstüne adet gördüm demek yani. Sizinki muhtemelen yumurtlama kanamasidir. Umarim degerlendirmissinizdir o gunleri.Merhaba kızlar soruma cevap verirseniz beni çok rahatlatırsınız 2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz doktora gittim duphaston verdi 4 ay kullanmam için bugün 2. Ayım adetime daha 15 gün var ama leke geldi hatta 2-3 gün önce biraz pembe bir leke geldi biraz korktum sizce bu ne demek oluyor böyle bi durumla karşılasan varmı?
Aa ben üstüne görmeyi ve yerleşme kanamasını aynı şey sanıyorum pardon yeni bi bilgi daha edinmiş oldum söyle düzenliyim bu başıma gelen dediğin gibi yerleşme kanamasımı acaba adetim 15 gün önce bitti ve daha adetime 15 gün var sizce yerleşme kanamasımıÜstüne görmek farklı bişey canım şöyle anlatayım hamilesin ve regl kanaması yaşıyorsun yani hamileliğinde üstüne adet görüyorsun. Yerleşme kanaması falan olabilir mi
Daha önce hiç yumurtlama kanaması başıma gelmedi sence yerleşme kanaması olabilirmiÜstüne gorme demek, hamilelik sirasinda kanama yasamak demek. Hamileligimin üstüne adet gördüm demek yani. Sizinki muhtemelen yumurtlama kanamasidir. Umarim degerlendirmissinizdir o gunleri.
Hayir o tarihlerde yumurtlama olur. Yerlesme hemen hemen adete 1 hafta kala olur en erken.Daha önce hiç yumurtlama kanaması başıma gelmedi sence yerleşme kanaması olabilirmi
Yumurtlama kanama sidir. İçtiğim haptan dolayı görmüş olabilirsin.Daha önce hiç yumurtlama kanaması başıma gelmedi sence yerleşme kanaması olabilirmi
Teşekkür ederim canımAdetine 15 gün varsa yerleşme kanaması değildir orayı atlamışım kuzum arkadaşın dediği gibi yumurtlama kanaması olabilir şuan yumurtlama döneminde olabilirsin
Teşekkür ederim devamı geldi sanırım regl oldum. Hap adet düzenimi bozdu galibaYumurtlama kanama sidir. İçtiğim haptan dolayı görmüş olabilirsin.
Teşekkür ederimHayir o tarihlerde yumurtlama olur. Yerlesme hemen hemen adete 1 hafta kala olur en erken.
Benimde bozmuştu canımTeşekkür ederim devamı geldi sanırım regl oldum. Hap adet düzenimi bozdu galiba
Gerçekten sinirlerim bozuldu her ay umutlanmaktan bıktım artık, korunmayı bıraktıgı ay hamile kalanlara ne çok imreniyorum yaBenimde bozmuştu canım
Allah zaman i gelince nasip eder canım.allah korusun böyle deme hayırsız olur hasta olur başına bişey gelir Acısını yaşayacağıma olmasaydı dersin. Ben de bekliyorum yıllardır. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Dua ve sabır canım. Biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama duadan başka çaremiz yokGerçekten sinirlerim bozuldu her ay umutlanmaktan bıktım artık, korunmayı bıraktıgı ay hamile kalanlara ne çok imreniyorum ya
Allah büyük bir gün bizde kocaman bi aile olucak.evlatlarimizi sevip saricazGerçekten sinirlerim bozuldu her ay umutlanmaktan bıktım artık, korunmayı bıraktıgı ay hamile kalanlara ne çok imreniyorum ya
Insallah ama bazen sabretmek cok zor geliyor heleki etrafinda hamileler coksaAllah büyük bir gün bizde kocaman bi aile olucak.evlatlarimizi sevip saricaz
Allah zaman i gelince nasip eder canım.allah korusun böyle deme hayırsız olur hasta olur başına bişey gelir Acısını yaşayacağıma olmasaydı dersin. Ben de bekliyorum yıllardır. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Dua ve sabır canım. Biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama duadan başka çaremiz yok
Çok haklısın canım. Benimde hep öyle oldu. Bi hamile kalayim dedim dogurmayan kalmadı kardeş akraba arkadaş uzaktan yakından tanıdığım komşum herkes hamile kaldı . Canım o kadar kötü oluyor ki bi de senin olmuyor ya olur üzülme diyorlar habire hamilelik bebek konuşuyorlar.her gördükleri nde daha yok mu diyorlar. Durumu anlatsan dedikodu yapıyor kar. Anlatmasan olmuyor diye gene konusuyorlarInsallah ama bazen sabretmek cok zor geliyor heleki etrafinda hamileler coksa
Ne desek boş inşallah bu ay hepimizin yüzü güler. Evlatlarımızın müjdesini alirizGercekten cok guzel söyledim canım teşekkür ederim çok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?