• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba testler yanılabilir mi???

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
697
234
103
mrb kızlar ya çok teredütte kaldım idrar testi yaptım bugün varla yok arasında çoook silik bi çizgi vardı adetim geçtikten sonra 7.gün test yaptım çıkmadı bugün 18 gün halen tık yok ama adette olmadım ne yapayım bilmiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var ne yapayım bekleyeyim mi yoksa umudumu keseyim mi hamilelik için...

mrb kızlar ya çok teredütte kaldım idrar testi yaptım bugün varla yok arasında çoook silik bi çizgi vardı adetim geçtikten sonra 7.gün test yaptım çıkmadı bugün 18 gün halen tık yok ama adette olmadım ne yapayım bilmiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var ne yapayım bekleyeyim mi yoksa umudumu keseyim mi hamilelik için...
Evde testini tekrarla canim.hatta kan tahlili yaptir.sonuca göre bir yol cizersin.Allah kalbine göre versin:)

evet çok geçti çöpe attım öğlen yaptığımda çünkü bakmaktan psikolojim bozuldu...
Gec dölenme olabilir canim ama iki gün daha bekleyip testlerini tekrarla Insallah bu gecikmen bebisten dolayidir.en kisa zamanda iyi haberini alirim Insallah pisikoloji olarak insan cok kötü etkileniyor.ben 5yildir hürana ugruyorum.malesef:( kan tahlilini yaptir canim.

18. gün ise gecikmenin gercekten cok fazla bebek ise hafifte olsa belirmeliydi bence ama bebek degil ise yinede doktora görünün 18 gün normal degil 10 güne kadar gecikmeye normal deniliyor ama sizinki biraz fazla geldi bana hakkinizda hayirlisi olsun

Gec dölenme olabilir canim ama iki gün daha bekleyip testlerini tekrarla Insallah bu gecikmen bebisten dolayidir.en kisa zamanda iyi haberini alirim Insallah pisikoloji olarak insan cok kötü etkileniyor.ben 5yildir hürana ugruyorum.malesef:KK43: kan tahlilini yaptir canim.
işallah ya geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda evet ya çok etkileniyorsun herkes hamilelik psikolojisine giriyor sürekli öyle müdahale ediyorlar...çok teşekkürler keşke burdan hab
Gec dölenme olabilir canim ama iki gün daha bekleyip testlerini tekrarla Insallah bu gecikmen bebisten dolayidir.en kisa zamanda iyi haberini alirim Insallah pisikoloji olarak insan cok kötü etkileniyor.ben 5yildir hürana ugruyorum.malesef:KK43: kan tahlilini yaptir canim.
peki geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda çok teşekkürler işallah ya keşke bebek haberi versem...

18. gün ise gecikmenin gercekten cok fazla bebek ise hafifte olsa belirmeliydi bence ama bebek degil ise yinede doktora görünün 18 gün normal degil 10 güne kadar gecikmeye normal deniliyor ama sizinki biraz fazla geldi bana hakkinizda hayirlisi olsun
bilmiyorumki çok belirti var ama hamileliğe yormalı mıyım bilmiyorum...

En doğru sonuç kan testi canım senin için, böyle için içini yemez😉 belki gebesin boşuna stres yapıyorsun yada değilsen de çaresine bakarsın. Çok geçmiş çünkü adetinin üzerinden

işallah ya geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda evet ya çok etkileniyorsun herkes hamilelik psikolojisine giriyor sürekli öyle müdahale ediyorlar...çok teşekkürler keşke burdan hab

peki geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda çok teşekkürler işallah ya keşke bebek haberi versem...
Gec döllenme kisiden kisiye deyisir ama 18 gün baya bir zaman oldugu icin yarin kan tahlili versen cikar sanirim.en azindan bebis olup olmadigini ögrenir rahatlarsin.ona görede konrol icin doktora gidersin.sonucun hayirli olur Insallah:)

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ama işte her olmadığım gün stres yapıyorum...
Yapma canım, bu ay değilse önünde hala zaman var. Hayırlı bir vakti var elbet, bi daha deneyeceksin olmadı bi daha. Bak 9 aydır sabırla deniyorum, olmadı yine deneyeceğim. Hayırlısı ile geleceği güne kadar 😉 stres yapma bence, bir kadın doğumcuya git, durumun varsa hemen özele git hatta. Öğren. İnşallah istediğin gibi olur 🙏💜

Yapma canım, bu ay değilse önünde hala zaman var. Hayırlı bir vakti var elbet, bi daha deneyeceksin olmadı bi daha. Bak 9 aydır sabırla deniyorum, olmadı yine deneyeceğim. Hayırlısı ile geleceği güne kadar 😉 stres yapma bence, bir kadın doğumcuya git, durumun varsa hemen özele git hatta. Öğren. İnşallah istediğin gibi olur 🙏💜
çok teşekkürler işallah bizde bir buçuk sene olacak evleneli eşim çok istiyor doktorada gittim hormonlarıma baktırdım sıkıntı yok dedi ama her ay gecikmeli olmasada 3 veya 4. gün mutlaka olurdum bu ay böyle olunca acaba olabilir mi dedimm

allah sizede işallah sağlıklı bir bebek nasip eder umarım kucağınıza alırsınız işallah....

çok yaptırmadım korkuyorum acaba bişey mi çıkar diye dün evde yaptım çoook silik bir çizgi çıktı varla yok arasında belkide bana öyle geldi gebelik yoksa başka bişey mi diye çok korkuyorum🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Cok sabirlisin canim :KK9:ben simdiye kadar on defa kan tahlili yaptirmistim:olamaz: bu bekleyisinin sonu hayirli olur Insallah.:halay:

Cok sabirlisin canim :KK9:ben simdiye kadar on defa kan tahlili yaptirmistim:olamaz: bu bekleyisinin sonu hayirli olur Insallah.:halay:
çok teşekkürler işallah ya sabretmeye çalışıyorum bide belki adet olurum diye bekliyorum aslında geciktikten 1 hafta sonra kan verdim çıkmadı bende umudu kestim stres yapmadım aslında birazda gezdim sonradan baktımki adet olmuyorum bu aralar tekrar korkmaya başladım acaba başka bi sıkıntı mı var diye....

Back