acaba sorun bende mi?

yok bacim koyma sakin ben korkuyom zaten bide cay bardagi diyi bi kos gittim baktim bide yanina cetvel koydum 20 cm isratedim bu ölcülerde var mi ki..cok korkiyim cok

bizim bekar kız topiğindekiler burda ne arıyosunuz la aklinialirimsmile

çekilin bakıyım ayıp siz bekarsınız ne işiniz var burdA klava: kaydirigubbakcemile

yok bacim koyma sakin ben korkuyom zaten bide cay bardagi diyi bi kos gittim baktim bide yanina cetvel koydum 20 cm isratedim bu ölcülerde var mi ki..cok korkiyim cok

resim olursa uçurlar beni burada sempatiksalakcinni

bizim bekar kız topiğindekiler burda ne arıyosunuz la aklinialirimsmile

çekilin bakıyım ayıp siz bekarsınız ne işiniz var burdA klava: kaydirigubbakcemile

diyene bak alsanaalsanasmile bekarlar topiğinize bakalım :roflol: :roflol:

Yazan arkadaş hayal kırıklığına uğradı bence.Böyle gırgırı ne yapsın o.Nerde ölçüler nerde deneyimler :mymeka:

Yuce Allahim verdigin iki hucreli beyni anca bu kadar kullaniyorlar.Erkek milleti iste sen simdi kalkip iki hucreli beyninle bizi mi kekliyorsun........olmadi neden cunku biz kadiniz dolayisiyla daha zekiyiz.En iyisi sen uza Haydar Dumen hattina

neden dalga geçiyorsunuz belli ki sorunları var çok kötüsünüz alsanaalsanasmile

canım üzgünüm ama sorun sende. benim beyiminki bira bardağı kalınlığında ve 41 cm uzunluğunda ama inan hissetmiyorum bile. şakkıdı

allah iyiliğini versin.tam ben yazacaktım.adam tam komplekse girsin.ohaoldumsmile

ayy supersın sekerımm pılı bıten haaa hec bole dusnmedıydımm hahah cok guldum allah senıde guldursunn ama bundan sona hep aklıma gelecek duracel kullansa dıycemm ama evet haklısın bu erkeklerın hakkaeden ebatla ılgılı sıkıntısı varr

höönnkkksempatiksalakcinni
dipsiz kuyularda mı yaşıyosun kuzum sen
allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…