- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi shebi_yelda
-
ya benim merak ettiğim şey: sorun benden mi kaynaklanıyor yani normal olan ne kadar?
off neden anlatamıyorum ki
ilk mesaj ve sence hiç bir bayan yazısına benziyor mu!!
Bilmiyorum ben çok iyi niyetliyim sanırım hiç aklıma bile gelmedi.
Arkadaşlar eğer gerçekten böyle bir problem varsa eleştirmeden yardımcı olmak gerekir.Kimisi muhafazakardır böyle açık açık yazamaz (benim gibi) ama kimisi de yazabilir kişisine göre değişir ama anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum,bunun terbiyesizlikle alakası yok ki..Kişilik farkı hepsi bu.Herkes her telden derdini anlatıyor burada,yardım etmek gerekir diye düşünüyorum..Ama önce konu +18 bölümüne taşınsa çok iyi olur bence.
evet bence sorun sende ama nerende bılemıyorum aklinialirimsmile
Embesil erkeklerTakmışlar boya İnsan olun, azıcık adam olun.. Ayrıca 2 saniye sonra pili biten şey su bardağı kadar olsa ne yazar hiç bir işe yaramaz... Hiç erken boşalma sorununa değinmez,bu sorun için çöüzm aramaz,karım mutlu olmuyor demez bunlar niyeyse. Varsa yoksa boy
Embesil erkeklerTakmışlar boya İnsan olun, azıcık adam olun.. Ayrıca 2 saniye sonra pili biten şey su bardağı kadar olsa ne yazar hiç bir işe yaramaz... Hiç erken boşalma sorununa değinmez,bu sorun için çöüzm aramaz,karım mutlu olmuyor demez bunlar niyeyse. Varsa yoksa boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?