- 26 Ağustos 2008
- 294
- 353
- 303
- 32
Kızlar Selam,
Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. Ben 1,5 yıllık evliyim. İlişkilerimizde prezervatif ile korunuyoruz ve çocuk istemiyoruz. Benim adetlerim genelde 1-2 gün kayar. Yani ortalama 32 günde bir adet olurum. Günlerimi karıştırdığım için telefonda program kullanmaya başladım ve farkettim ki adetim 7 gün gecikmiş. Bir ihtimal deyip gebelik testi aldım ama negatif çıktı.
Bugün 10. gün hala adet olmadım bi tane daha test alıp bu sefer sabah idrarı ile deneyeceğim. Ama kafama takıldı haftaya hastaneye gideceğim . Acaba banada pko teşhisi mi konacak![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. Ben 1,5 yıllık evliyim. İlişkilerimizde prezervatif ile korunuyoruz ve çocuk istemiyoruz. Benim adetlerim genelde 1-2 gün kayar. Yani ortalama 32 günde bir adet olurum. Günlerimi karıştırdığım için telefonda program kullanmaya başladım ve farkettim ki adetim 7 gün gecikmiş. Bir ihtimal deyip gebelik testi aldım ama negatif çıktı.
Bugün 10. gün hala adet olmadım bi tane daha test alıp bu sefer sabah idrarı ile deneyeceğim. Ama kafama takıldı haftaya hastaneye gideceğim . Acaba banada pko teşhisi mi konacak
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)