merhaba kızlar hep soruyorum ama tecrübelerinizden yararlanmak gerçekten iyi oluyor , ben 23 Nisa’nda gebe olduğumu 204 değer ile öğrendim sonra 29 Nisa’nda kan verdim 1066 oldu değerim , Salı günü doktora gittim kese minicikde olsa göründü ama sorun şuydu Adet tarihime göre 6+2 olası gerekirken kese 4 haftalıktı doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi kesenin yeri çok iyi rahmin en üstünde sağ tarafta dedi sonra 2.bir kese de gördü ama emin değilim kan pıhtısı da olabilir bezen oda kese gibi gözüküyor yeri iyi kesenin için rahat olsun çok güzel dedi sonra bana folik asit yazdı 1 Hafta sonra gel dedi ..... gelelim düne >>> ben Öğretmenim bir köy oklusunda dün okuldan sonda eve gittim ama okuldan her zaman 2 de çıkarım dün 3 de çıktım bir veliim geldi omunla konuştuk falan , neyse aracım ile eve giderken her zaman dikkat ettiğim tümseklere pek dikkat edemedim aklım velideydi sürekli aile sıkıntıları varmış falan , eve geldim çamaşırım vardı onu serdim evim küçük 1+1 gibi sadece minik çamaşır odası var bunu söyleme sebebim şu evi de süpürdüm aama 10 dk falan sürdü sonra da kuruyemiş falan atıştıp tam yatağa geçiyordum ki akıntım geldi lavoboya gittim kahverengi lekelenme ama koyu kahve çok çok çok koyu afedersiniz sanki çikolata gibi yani çok korktum doktorunu aradım hemen e reçete ile progrtron yazdı eşim de aldı hemen yemek yedim içtim ilk lekelenmeden sonra pek bir lekenme olmadı sonra yine o leke geldi yine rengi kahverengi yine duramadım doktoru aradım , sağlıklı yada sağlıksız gebeliklerde oluyor bir hafta sonra tamamen anlarız dedi ilaçla devam et dedi , şuan yine okuldayım kendimi yormamaya çalışıyorum ama çocuklarım 1.sınıf pek mümkün değil ... ne yapsam bu durum normal mı eşim hastaneye gidelim doktora diyor doktor gerek yok gelmene yorma kendini dedi .. ağrım sızım asla yok , kendimi iyi de hissediyor gibiyim sadece ilaç biraz uyku veriyor sanırımm onun uyuşukluğu var ... sizce ne olmuş olabilir ikinci kesemi dediği kan pıhtısı falandı omu dışarı attı kendini acaba olumlu düşünüyorum ama engel olamıyorum merakıma. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi???
Şimdiden teşekkür ederim
Şimdiden teşekkür ederim