- 23 Mart 2023
- 89
- 8
- 30
- Konu Sahibi hicranhayal
Selam kızlar nasılsınız bu biraz dertleşme akıl alma gibi olacak ben 6.5 bebegim varken tekrar 2 aylik hamile olduğumu öğrendim bebegim 5. Ayına kadar kilosu güzeldi ebemiz kilosu iyi anne sutu yeterli dedi hiç mama vermedim doktor da öyle söyleyince ama 5. Ve 6 ayında kilosu olması gerekenden az almış mama verebilirsin dedi bende ek gıda ýa yoğurda başlıyacağım zaten diye vermek istemedim sonrasında tabi hamile olduğumu öğrenince sutumun vitamini olmadığını düşündüm ve 2 haftadır anne sutune ek mama veriyorum biraz toparladı 7. Ay kontrolunda 7600 oldu kv bunu duyunca ben sana dedim ac bu çocuk mama ver diye bu arada 2 3 aylıkken başlamıştı böyle demeye doktor iyi deyince sütüme mamadan daha çok güvendim ama bugünde daha önceden mama vermediğim için azar karışık sitem yedim çok gücüme gitti zaten 1 aydır vicdan yapıyorum çocuğumu ac mi bıraktım diye ama ben doktora sütüme güvendim yetiyo diye su an da çok mutsuzum akıl yada tavsiye verirmisiniz çok uzun yazdım k bakmayın ne olur ilk kez bu kadar uzun bi konu açtım