acaba kötü bişeymii ya :(

waweyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
32
1
36
İstanbul
merhaba kizlar.. ya biz 3 ay bebek için ugrasiyoruz yumurtlama günleriydi filanda hepzini dogru yapiyorum, yinede olmadi şimdiye kadar.. eşimle her ilişkiye girdigimizde şu son 1 haftatir, eşim tam boşalma aninda başima bir ağri giriyor ve yarim birakmak zorunda kaliyor.. konu yeri burasimi bilmiyorum ama bügün yine aynisi oldu ve ben korkmaya başladim.. yarin yumurtlama günüm ama ben yine başina ağrilar girmesinden cok korkuyorum.. çok kötü oluyor o ağri girdigi an eşime.. neden olabilir acaba?? hic bagzılarinizdada boyle bir sorunla karşilaşdinizmii :((

waweyla
ben böyle bi durumla karşılaşmadım.ama ufak gerginlikler olabiliyor.bunun sebebide bence hamile kalmayı çok istememizden kaynaklanıyor...

ben bu ay hamile kalabildim çok şükür 10 ay sonra yani.stres yapmamaya çalış
Allah sana da nasip etsin.

daha yenisin herkeste aynı olucak diye birşey yok kimisi ilk ay hamile kalır kimisi 6 ay sonra bu birazda senle ve eşinle ilgili.3ay uzun bi zaman değil doktorlar bile cçocuk yapmaya karar verdiyseniz korunmasız olarak 8 ay beraberlikten sonra gebelik olmuyorsa tedavi için bir uzmanla görüşün diyorlar oyüzden bekle canım üzülme hayırlısıyla olur inşallah:69:

benim endişem ondan değil, allahin izniyle birgün olurda, bu tarz bi olay canimi sıkti.. acaba birinizden biriniz ayni mevzuyu yaşadinizmi diye yazdim, belki yardimci olabılırsınız neden oldugu ıcın dıye sey ettım :(

benim endişem ondan değil, allahin izniyle birgün olurda, bu tarz bi olay canimi sıkti.. acaba birinizden biriniz ayni mevzuyu yaşadinizmi diye yazdim, belki yardimci olabılırsınız neden oldugu ıcın dıye sey ettım :(

canım bence kendinizi fazla kasıyorsunuz.bu kadar sıkmayın kendinizi pskolojik bence.tutacağı varsa da tutmaz bu pskolojiyle 3 ayda ne var ki daha.1 yıl olmazsa o zaman meraklan yani.inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı bebekler evlatlar nasip eylesin bana da inşallahhhh.allahım yalvarıyorum bu mübarek gecede....

ben anlamadım senınmı basına agrı gırıyor eşininmi bıryerde basım bıryerde basına yazmıssın ama sanırım senın basına agrı giriyor eşinde yarım bırakıyor bence psikolajıktır cok sartlanmısısn cocuga ondan olabılır
kendını raaht bırak düşünme cocuk konusunu öyle ilişkıye gır zaten cocuk yapmak amaclı ılıskıye gırdınmı yanı kafanda tamamne o varsa esının özellıkle konsantrasyonu bozulur

Bence de psikolojik olabilir.Ama yine de doktora danışmakta fayda var.Bizim de 9 ay sonra çocuğumuz oldu.Az kalsın olmuyo diye aşılama yaptıracaktık.Acele etmeyin,hayırlısıyla olur inşallah.

tşk ederim arkadaşlar.. ya ufak bı soru daha.. mesela bügün yumurtlama günümdü ama eşim bütün gün calişmak zorunda kaldi. ılla yumurtlama günümü hamile kaliniyor :S?

adetın 28 günde bırse 12-16.günler adetten sonra hamıle kalamak ıcın ugun genelde 16.gün ıste tam yumurtlama denıyor ama herkeste aynı olmaz ben cok yumurtlamada ugrasmıstım bıray sonuna denk geldık kacırsdık dedım yınede bırlıkte olduk ogünler yanı yumurtlamanın ertesı günü fln o ay hamıle kaldım

Back