acaba hamişmiyim... allah dualarımı belkide kabuletti...

baharef79

papatya
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
460
0
selam,

uzun zamandır sadece okuyucu olarak sitedeyim..

ve 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. eşim varikosel ameliyatı oldu. sperm sayısında değişiklik olmadı sonra verdiğim ilaçlarla bayağı bir yükseldi.

ve hergün allah yalvardım.. taşa can veren allahım sen banada can ver diye..

geçen ay geçirdiğimağır grip nedeniyle adetim düzensizleşti yanı 15 gün erken oldu.
doktora gittim hiç kist yok ve herşey normal hasta iken kullandığın ilaçlardan dedi

doktorum çok tatlı biri KUTLUGÜL hanım asla öyle hemen ilaç yazmaz fazladan oynamaz öyle hormonla falan... biraz daha bekleyelim olmazsa gel dedi aşılama yaparız üzülme dedi.

sizi sıkmayayım..
24 ekim adetimin ilk günü ve ayın 20inde adet olmam gerekirdi.. ama olmadım..
adet öncesi lekemde yok..
adet öncesi sancılanmada yok
ve gayet iyiym ama yorgunum.
sadece akıntılarım çoklaştı..
göğüslerim gergin ve ağrılı...

ve içimde bir umut var kendimi bile heveslendirmemek için susturduğum.

sizce hamilelik belirtilerimi bunlar..
sevgiler.

Neden olmasın? ınşallah hayırlısıyla hamilesindir, hamilelik belirtileri ile regl belirtileri o kadar aynı ki ne desem boş.:)

şimdi hesabına göre regl süren 26 gün oluyor bence sen biraz daha bekle gene bir düzensizlik söz konusu olabilir regl siklusun 26 günden 30 33 güne uzuyor olabilir
ama.............inşallah hamilesindir allah umudlarını kırmasın

benim ilk hamile kaldıgımdaki belirtileri yaşamışsın canım inşallah hamilesindir bende gögüslerimin acısından anlamıştım

ay canim Insallah. test yapsan yarina, Insallahhhhhhh hamilesin. ben de iki yila yakin zamanda hamile kalmistim, bende de yorgunluk olmustu, Rabbim en kisa zamanda yine nasip eder Insallah:KK43:(

X