Acaba hamilemiyim

Soncu habee ver bizede .... :)

Y
Canim benim uzulme...ins bidaki aya doktor ne onerdi peki...bende yine test yaptirdim sonuc negatif...goguslerim fena agriyor anlamadim
Canim benim uzulme...ins bidaki aya doktor ne onerdi peki...bende yine test yaptirdim sonuc negatif...goguslerim fena agriyor anlamadim
Adet sokturucu verdi adet olduktan sonra yumurta takibine gidicem cnm

Kızlar bende iki üç haftadır hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş dönmesi bunlar nadir ama aşırı dalgınlık ve yorgunluk var biraz da iştah açılması kasikta belde ve goguslerde ağrı da var. Az önce test yaptım ama negatif çıktı. Acaba doktora gitsem mi ? Çünkü adetim 2 gün gecikti bende ister istemez suphelendim. Dün ağır kaldırdım ve camasirimda turuncu lekelenme oldu acaba vardı da bişey mi oldu lütfen yardimci olun daha 3 ay olmadı evleneli hiçbir şey bilmiyorum bu mevzularda

Bendede gecen ay oyle oldu canim hem adetim gecikti hemdee kendimi zorlayincaa hafif lekelenmelerim oluyoduu testin negatif ciktiysaa hamilee degilsindirr

cnm sen biraz daha bekle ve kan testi yaptır bence

Kizlarr bir sorum var yadimci olun 2 mayis da adet oldum ( yanliz adet duzensizliyim var ) 18 mayis da hafif kanamam oldu ve 21 mayis de kahverengi kanamam oldu simdi kasiklarim da ara sira agri var ve belim arıyo ara sira ve sik toillete gitmeye basladim er bu ay da duzensiz deyilse 8 gun var adetime acaba HAMİLEMİYİMM

Canım ne hamilesin diyebilirim ne de degilsin diyebilirim test yap icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…