- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
-
- Konu Sahibi kiymetlimiz
Soncu habee ver bizede .... :)selam kizlar bu ay aslinda hamile kalma ihtimalinin nerdeyse imkansiz oldugunu saniordum fakat bi kac yerde okudumki yumurtlamadan oncede hamile olunuomus biz esimle adetimden uc gun sonra yani 11. gun birlikte olduk ve benim adetime gore 21. gun yumurtlamam oldu. su son 10 gundur meme uclarim dokundukca acior birazda halsizlik var gibi onun disinda derecem surekli 37 nin ustunde bende cok garipsedim adetim iki gun sonra gelmesi lazim sizce ihtimal varmi veya benim gibi olupta hamile olan varmi?
Canim benim uzulme...ins bidaki aya doktor ne onerdi peki...bende yine test yaptirdim sonuc negatif...goguslerim fena agriyor anlamadim
Adet sokturucu verdi adet olduktan sonra yumurta takibine gidicem cnmCanim benim uzulme...ins bidaki aya doktor ne onerdi peki...bende yine test yaptirdim sonuc negatif...goguslerim fena agriyor anlamadim
Benimde kirmizilar gorundu canimmmY
Adet sokturucu verdi adet olduktan sonra yumurta takibine gidicem cnm
Hadi yaBenimde kirmizilar gorundu canimmm
Bendede gecen ay oyle oldu canim hem adetim gecikti hemdee kendimi zorlayincaa hafif lekelenmelerim oluyoduu testin negatif ciktiysaa hamilee degilsindirrKızlar bende iki üç haftadır hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş dönmesi bunlar nadir ama aşırı dalgınlık ve yorgunluk var biraz da iştah açılması kasikta belde ve goguslerde ağrı da var. Az önce test yaptım ama negatif çıktı. Acaba doktora gitsem mi ? Çünkü adetim 2 gün gecikti bende ister istemez suphelendim. Dün ağır kaldırdım ve camasirimda turuncu lekelenme oldu acaba vardı da bişey mi oldu lütfen yardimci olun daha 3 ay olmadı evleneli hiçbir şey bilmiyorum bu mevzularda
Canimmm nasilsinn bu ayy ne var ne yokk geldii mi kirmizilarBenimde kirmizilar gorundu canimmm
Ewet canim yine adet oldum cmt gunu diktora gidip yumurta takibi yaptircamCanimmm nasilsinn bu ayy ne var ne yokk geldii mi kirmizilar
Gecen ayy takibee gittim iste yumurtaa olusmadi bu ay adetin 3.gunu hormon testi yaptiricam adet olmayi bekliyorumEwet canim yine adet oldum cmt gunu diktora gidip yumurta takibi yaptircamsende ne var ne yok
cnm sen biraz daha bekle ve kan testi yaptır benceKızlar bende iki üç haftadır hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş dönmesi bunlar nadir ama aşırı dalgınlık ve yorgunluk var biraz da iştah açılması kasikta belde ve goguslerde ağrı da var. Az önce test yaptım ama negatif çıktı. Acaba doktora gitsem mi ? Çünkü adetim 2 gün gecikti bende ister istemez suphelendim. Dün ağır kaldırdım ve camasirimda turuncu lekelenme oldu acaba vardı da bişey mi oldu lütfen yardimci olun daha 3 ay olmadı evleneli hiçbir şey bilmiyorum bu mevzularda
Ins hepsi temiz cikar...sonrada hamis olursun...dua edelim.bol bol Rabbim hayirlisini versn insGecen ayy takibee gittim iste yumurtaa olusmadi bu ay adetin 3.gunu hormon testi yaptiricam adet olmayi bekliyorum
Canım test yaptırdım prolaktin hormonum yüksek çıktı hamile kalmamı engelliyormus doktorum ilaç verdiIns hepsi temiz cikar...sonrada hamis olursun...dua edelim.bol bol Rabbim hayirlisini versn ins
Morel bozmak yok canim...sorunu ogrendin ve tedavin en kisa zamnda bitr insCanım test yaptırdım prolaktin hormonum yüksek çıktı hamile kalmamı engelliyormus doktorum ilaç verdi
Canım ne hamilesin diyebilirim ne de degilsin diyebilirim test yap icin rahat etsinKizlarr bir sorum var yadimci olun 2 mayis da adet oldum ( yanliz adet duzensizliyim var ) 18 mayis da hafif kanamam oldu ve 21 mayis de kahverengi kanamam oldu simdi kasiklarim da ara sira agri var ve belim arıyo ara sira ve sik toillete gitmeye basladim er bu ay da duzensiz deyilse 8 gun var adetime acaba HAMİLEMİYİMM
İnşallah canım benim.. Allah yardımcımız olsunMorel bozmak yok canim...sorunu ogrendin ve tedavin en kisa zamnda bitr ins
Canim daha 8 gun var cikmaz kiCanım ne hamilesin diyebilirim ne de degilsin diyebilirim test yap icin rahat etsin
Geçen ay benimde senin gibi oldu cok ümitlenmistim ama sonu yine hüsrannCanim daha 8 gun var cikmaz ki
Offf insallahGeçen ay benimde senin gibi oldu cok ümitlenmistim ama sonu yine hüsranninş. Hamilesindir cnm