- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- Konu Sahibi kiymetlimiz
Doktora gittim ultrasondan bakti bişey yok dedi hormon testi yapalım dedi ben yaptirmadim ilk kez yaşıyorum böyle birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bnde 17 gunluk bi geckme yasiyorum bi nedenide yok hamilede degilim sokturucu kullandim bekliyrm senin bi nedeni var miCnm daha cok erken cikmaz bence ben 28,gunluk bi gecikme yasiyorum hala negatif insallah pozitif sonuclar aliriz bizde
Doktora gitmedim canim bilmiyorum ki nedeni var mi sen kan tahlili yaptin miCnm bnde 17 gunluk bi geckme yasiyorum bi nedenide yok hamilede degilim sokturucu kullandim bekliyrm senin bi nedeni var mi
bende henüz bir gelişme yok malesef beklemedeyim bu aya kaldı umutlarım bakalım =)
Yaptrdim cnm bi hfta once sonuc negatifDoktora gitmedim canim bilmiyorum ki nedeni var mi sen kan tahlili yaptin mi
haftasonuna eşim bi kaçamak ayarlamış tam da dönemine denk gelio inşallah bu ay bu kaçamağın şerefine olur =)Hadi insallah :)
Hadi ins haberdar et bizide :)haftasonuna eşim bi kaçamak ayarlamış tam da dönemine denk gelio inşallah bu ay bu kaçamağın şerefine olur =)
canım adete 8 gun varsa çıkacagını sanmıyorum ben yerleşme kanaması yaşadıgım gun yaptırdım çıkmamıştı adetıme 6 7 gun vardıArkadaslar merhabalar...gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 13 martta ogrendim ve 15 martta kaybettim.adetime 11 gun kala kan testi yaptirdim sonuc negatif cikti ve aksaminda goguslerim sismeye basladi ve cok agriyor adetime suan 8 gun var acaba kan testi yaptirsam tekrar cikarmi...tecrubeli arkadaslar paylasiminizi bekliyorum...dualarda bulusmak uzere Rabbim tum isteyenlere versin kimsenin boynunu bukuk birakmasin...
Sizin yazdiklariniz umutlandiriyor canim...dua edelim birbirimize ins hepimiz hamis olur hayirli bebislerimiz olurcanım adete 8 gun varsa çıkacagını sanmıyorum ben yerleşme kanaması yaşadıgım gun yaptırdım çıkmamıştı adetıme 6 7 gun vardı
,nşallah canımSizin yazdiklariniz umutlandiriyor canim...dua edelim birbirimize ins hepimiz hamis olur hayirli bebislerimiz olur
Bende cuma gunu doktora gidicem insallah iyi haberler alirim 30 gun gecikti adetim bebis de yok kist falan yoktur insallahCanlar dayanamayip dun aksam kan tahlili yaptirdim sonuc negatif ama belirtileri yasiyorum
Gec dollenmeyse cikmamis olabilir olmadiysan hala tekrarla yada doktora gitYaptrdim cnm bi hfta once sonuc negatif
bu kadar çok kan vermekte doğru değil ama her ay yapıyoruz bunu ben de dayanamıyorum hiç anlıyorum seni =) şimdi artık dişini sıkma vaktin geldi belirtilerin umarım yanıltmaz seni. arkadaşlardan da söyleyen olmuş zaten belki geç döllenme yaşıyor da olabilirsin hayırlısı inşallah hepimiz için =)Canlar dayanamayip dun aksam kan tahlili yaptirdim sonuc negatif ama belirtileri yasiyorum
genelde adet başlarken pembe başlar ya ondan dedim. hamile olmadığına emin misin? hamileyken de pembe akıntı olabiliyormuşAdet kanamam boyle baslamaz bnm normalde altima gececk kadar cok kan gelir bilemedim ya korkuyorum
Sadece idrar testi yaptim dun negatifti kan testi yapmadim bu kadar gecikti hamile olsam idrarda cikardi diye dusundumgenelde adet başlarken pembe başlar ya ondan dedim. hamile olmadığına emin misin? hamileyken de pembe akıntı olabiliyormuş
evet ama geç döllenme de olabilir... istersen bir kan testi yaptırıp emin olSadece idrar testi yaptim dun negatifti kan testi yapmadim bu kadar gecikti hamile olsam idrarda cikardi diye dusundum