• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim?

mugemsi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
5
0
16
Ağrı
ben nişanlı bir bayanım gerçek anlamda nişanlımla hiçbir zaman ilişkiye girmedim. Ama sürtünme yoluyla anlarsınız işte.. En son adetim haziranın 23ünde geldi bu ayki adetimide öyle beklerken kahverengi leke şeklinde ayın 10unda geldi ve hala sürüyor. Bu arada çok stresli günlerde geçiriyorum ayrıca yaz olduğu için yer değişikliği falanda yaşadım kahverengi leke geldiği için endişelendim açıkçası çünkü adetim ilk defa böle geliyor bide gögüslerim acıyor ne bilim tecrübesiz olunca buraya danışmak istedim ama gerçekten hiç gerçek anlamda birlikte olmadık genede korkuyorumm bana yardım edin lütfennn...

sürtünme yoluyla olduğu için saçma geliyor biraz hamile kalman, ama belirtileri var gibi genelde bende hamile kalınca öyle oluyor bence test al kesin çıkar..

doktorada gittim ultrasondan baktı bişi yok dedi kan ve hormon testi yaptırdı onlardada olsa görürdü diye düşünüyorum

yanii eger bi anormallik olsaydı doktor görürdü diye düşünüyorum genede korkuorum ne bilim bekarım ben hiç ilişkiye girmedim böle bişi benim sonum olurr morale çok ihtiyacım var açıkçası

ben nişanlı bir bayanım gerçek anlamda nişanlımla hiçbir zaman ilişkiye girmedim. Ama sürtünme yoluyla anlarsınız işte.. En son adetim haziranın 23ünde geldi bu ayki adetimide öyle beklerken kahverengi leke şeklinde ayın 10unda geldi ve hala sürüyor. Bu arada çok stresli günlerde geçiriyorum ayrıca yaz olduğu için yer değişikliği falanda yaşadım kahverengi leke geldiği için endişelendim açıkçası çünkü adetim ilk defa böle geliyor bide gögüslerim acıyor ne bilim tecrübesiz olunca buraya danışmak istedim ama gerçekten hiç gerçek anlamda birlikte olmadık genede korkuyorumm bana yardım edin lütfennn...
hamile değilsin kardeşim pms sendromundan göğüslerin acıyor susuz kaldığın içinde adet renginde değişiklik olmuş olabilir içini rahatlamak için evde yapılan testlerden yap bide bu kadar strese girmene neden olacak ilişkilerden kaçınmanı tavsiye ederim

inşş bi sorun çıkmaz vee ben stres yapmışımm öle bişi yokmuş diye gelir burda açıklarımm:) moral verdiğin için çok saol cnmm ya

Back