İçime su serptiniz çok teşekkür ederim inşallah benimde pozitife dönerGeç döllenme olabilir.. Bende de pcos var senim gibi testte pozitif kanda negatiftim sonra biraz bekledim kan testinde de pozitife döndü
Hayal kırıklığıyla çöpe attım maalesef şuan yok ama 2. Çizgi netti aynı testi 2. Ye yaptığımda daha silik bir çizgi çıktıTestin görseli var mı? Yükleyebilir misin?
İlk test Silik filan değildi yani. Ne zaman en son testi yaptın ?Hayal kırıklığıyla çöpe attım maalesef şuan yok ama 2. Çizgi netti aynı testi 2. Ye yaptığımda daha silik bir çizgi çıktı
22 ağustosta hem sabah hem akşam yaptım ilki netti ikincisi yani akşam olan silikti ertesi gün beta hcg verdim negatif çıktıİlk test Silik filan değildi yani. Ne zaman en son testi yaptın ?
İkincisinin silik çıkması akşam yaptığın için olabilir, kimisinde önce idrarda sonra kanda çıkıyor, belki seninkide böyle olacak. Bu arada ilk kez mi gecikiyorsun ?22 ağustosta hem sabah hem akşam yaptım ilki netti ikincisi yani akşam olan silikti ertesi gün beta hcg verdim negatif çıktı
Evet olabilir belkide sonradan yükselicek beta hcg, evet ilk kez böyle oluyor pcoslu olmama rağmen düzenli adet görüyorum en kötü ihtimalle kanamamda azalma oluyordu bazı aylar ama gününde geliyodu bu ay 1 hafta geciktim ama yaklaşık 15 gündür ağrılarım oluyor göğüslerim çok acıyo ve normalde göğüs uçlarım acımaz bu ay ekstra oda varİkincisinin silik çıkması akşam yaptığın için olabilir, kimisinde önce idrarda sonra kanda çıkıyor, belki seninkide böyle olacak. Bu arada ilk kez mi gecikiyorsun ?
Bende de pco var ama bende gecikmem. Bazen ara sıra çok nadiren. Yıllar önce yanlış ilaç kullanımından vs aylarca regl olmamıştım ama ondan sonra hep oldum ve sebebsiz yere gecikmez hiç.Evet olabilir belkide sonradan yükselicek beta hcg, evet ilk kez böyle oluyor pcoslu olmama rağmen düzenli adet görüyorum en kötü ihtimalle kanamamda azalma oluyordu bazı aylar ama gününde geliyodu bu ay 1 hafta geciktim ama yaklaşık 15 gündür ağrılarım oluyor göğüslerim çok acıyo ve normalde göğüs uçlarım acımaz bu ay ekstra oda var
Bekleyip görücez ozaman inşallah bebiş isteyen herkes güzel haberler alırBende de pco var ama bende gecikmem. Bazen ara sıra çok nadiren. Yıllar önce yanlış ilaç kullanımından vs aylarca regl olmamıştım ama ondan sonra hep oldum ve sebebsiz yere gecikmez hiç.
Benimde son dönemde tam tersi adet olmadan 10 küsur gün önce göğsüm hassaslaşırdı baya elimle değsem acırdı, bu ay tık yok adet gününe az kaldı ama hiç acı yok. Böyle olup hamile çıkan çok var. Yani adette olan şikayetler olmuyor veya olmayanlar oluyor senin hesab.
Hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenlerde oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum amaBenimde reglim düzenlidir dün olmam lazımdı olmadım 1 gün gecikti gebelikle ilgili belirtim 4-5 gün öncesinde vardı ama şimdi hiçbir belirti yok dün test yaptım akşamdı ilk idrar değildi negatif çıktı regl olucak gibi de hissetmiyorum ne oluyor acaba bunu yaşayan var mı sonrasında hamile olduğunu öğrenen falan
Sabah ilk idrarla dene benceBenimde reglim düzenlidir dün olmam lazımdı olmadım 1 gün gecikti gebelikle ilgili belirtim 4-5 gün öncesinde vardı ama şimdi hiçbir belirti yok dün test yaptım akşamdı ilk idrar değildi negatif çıktı regl olucak gibi de hissetmiyorum ne oluyor acaba bunu yaşayan var mı sonrasında hamile olduğunu öğrenen falan
Ne zaman yaptın en son konuştuktan sonrra miBen ilk idrarlada yaptım ama hayalet çizgi haricinde hiçbir şey yok
Bu gün de geçerse yarın ilk idrarla deniycem bakalım inşallah vardırırSabah ilk idrarla dene bence
Evet yarında kan vermem gerekiyor ama yine üzülücem korkusuna nasıl gidicem bilemiyorumNe zaman yaptın en son konuştuktan sonrra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?