- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi gonulpolat
Mıncıklarım tabiki Yine olur inşallah...benim yerime de kızınızı mıkcıklar mısınız? benim de kedi oğluşum vardı önceden malesef artık yok.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mıncıklarım tabiki Yine olur inşallah...benim yerime de kızınızı mıkcıklar mısınız? benim de kedi oğluşum vardı önceden malesef artık yok.......
Evet anliyorum ama bi an once kan verseler ogrenirler
Aa olur mu hemen sana da tehşis koyuyorum, senin de üçüzün olcak, üçü bir arada kahve gibi oh mis.konudan ben hamile çıkmayayım da
Aa olur mu hemen sana da tehşis koyuyorum, senin de üçüzün olcak, üçü bir arada kahve gibi oh mis.
Tabii sizin üçü bir arada çocukların tarifini veriyorum hemen: biri süt tozu gibi beyaz, biri kahve gibi esmer iki kızınız, bi de şeker gibi tatlı oğlunuz olacak. Analı babalı büyüsünlercinsiyetlerini öğrenebilecek miyim doktör?
Tabii sizin üçü bir arada çocukların tarifini veriyorum hemen: biri süt tozu gibi beyaz, biri kahve gibi esmer iki kızınız, bi de şeker gibi tatlı oğlunuz olacak. Analı babalı büyüsünler
Aa baba yok mu? O zaman sizin tahlil sonuçlarınız karışmış, bi baba bulun tekrar değerlendirelimbabasını da yanında promosyon mu veriyorsunuz doktör