- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi gonulpolat
madem istiyorlar neden sorunun sonuna üzgün yüz koydunuz ki.soruda bir endişe var gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yerime de kızınızı mıkcıklar mısınız? benim de kedi oğluşum vardı önceden malesef artık yok.......Konuyla alakalı değil ama görünce dayanamadım. Ben kedileri çok severim benim de bir kızım var, imzanızı her gördüğümde o kediyi mıncıklayasım geliyor
evt çok ıstıyolar
galibaÇok istiyor sanırım.
Her türlü değişiklik onu heyecanlandırıyor olabilir..
Hmmm ne güzel yeğenin olacak neden sıkıntı yaptın kiSelam kizlar yengem uc aylik evli adetine iki hafta var ama ikiın uc damlakan gormus zorlannmadsn bugun kan testi yapti ben gebe olmasindan suphelendim sizce durum nedir
Iyide adete 2 hafta varsa nerden cikti hamile olma ihtimali ayrica biz nerden bilelim ultrason mu var elimize gicik oluyorum ya hamile miyim vs diye acilan konulara [/Q
madem gıcık oluyorsunuz neden konnuyu açıp okuyup bıse yorum yapıyorsunuz
kız yenı evlı ve kan görünce korkmş ayrıca konuya vakıf olmadığınız o kadar bellıkı bazı yenı gebelıklerde yumurta rahme tutunurken kan gelebıldıgını bılmıorsunuz sanırım bnde bndan yola çkarak bılen arkadaşlara sordum lütfenhoşlanmıyorsanız yorumda yapmayın
Sorma ya ciddi ciddi mi soruyorlar kafaya mi aliyorlar hala anlayamadin test vermis iste bekle de gor biz nerden bilebiliriz acabakazen de bir türlü paraya kıyıp ultrason alamadı şu kk ya..
Bu soruya burdan cevap bulabileceğinizi düşündünüz mü gerçekten?Selam kizlar yengem uc aylik evli adetine iki hafta var ama iki uc damlakan gormus zorlannmadsn bugun kan testi yapti ben gebe olmasindan suphelendim sizce durum nedir
Evet anliyorum ama bi an once kan verseler ogrenirlerBazı insanlar anne olabilmek için çok hevesleniyorlar.
Ve öyle merak ediyorlar ki minicik bir bilgiyi bile merak ediyorlar..
Reglisine tam 2 hafta varsa eğer tam yumurtlama günündedir veya yakındır veya an itibariyle atlatmıştır. Bu durumda gebelik olamaz sanki.Selam kizlar yengem uc aylik evli adetine iki hafta var ama iki uc damlakan gormus zorlannmadsn bugun kan testi yapti ben gebe olmasindan suphelendim sizce durum nedir
adetinizden iki hafta sonra yani bir diğer adetinize yaklaşık 2 hafta varken pozitifi gördünüz ve aynı gün kalp atışlarını mı duydunuz?Ben adetin ystunden 2 hafta geci oyle yapmistim :) sonuc pozitif ayni gun kalp atislarini duymustun yaa off annecim benim cok ozledim yaa melegimi melek kizim cennete gitti
hahaahahhahahahahahahahahaYengeniz idrarını bilgisayarın herhangi bir deliğinden damlatsın ,biz burdan bakarız hamile mi değilmi diye.