Acaba hamilelik belirtisimi lütfen yardımcı olun7 yildir bekliyorum

Hamilelik belirtisi adet belirtisi hemen hemen aynı insan bilemiyor ve herkesin belirtisi de aynı değil şimdi burda kesin hamilesin desek yalan söyleriz en iyi belirti adet gecikmesi test yapmak korkutuyo sizleri ama ya hamileyseniz ve yaşadığınız bu stres gebeliğinizi etkiliyorsa en iyisi en kısa zamanda ya kan verin ya idrar testi yapın beklemek daha kötü hüsran

Zaten gecikme söz konusu gecikme 6 gun

canim bir test yap istersen.
bu kadar belirti varsa da rahatlarsin hic degilse
insallah hamilesindir

Canım öncelikle insallah hamile olursun en kısa zamanda. Ama bence bu belirtileri kapilma. Bende 6 aylik evliyim. Bunfan bir hafta once ayni belirtileri bende yasadim hatta ben yarim saatt icin surekli gittim lavaboya ama malesef hasta oldum

Hadi insallah hayirli haberler verin bize yapin korkmayin benimde 8.5 yil sonra 3.tup bebekten 3 ay sonra hamile kalmstim normal yolla 3 gun gecmisti gidim test yapimde rahatlim adet olurum diye olesine almistim testi 2 cizgidi kipkirmizi cikmisti şok oldum hungur hungur aglamaya basladim insan onca sene tek çizgi gorunce. ALLAHIM kimsenin kucagini bos birakmasin dile kolay ama okadar yıl kolayla geçmiyo gercekten sizi çokkk iyi anliyorum

Hastalandınız mı aynı belirti bnde de var adetim 2 gün gecikti ara ara 6 7 gn önceden bşlamıştı kasık ağrım ha olcam ha olcam derken daha gelmedi inşallahta gelmez bende 2 yılllık evliyim bu ay klomen kullanmıştım

Canim kendine eziyet etme artik. Bi test yap ve rahatla ikinci cizgiyi goreceksin inan bana boyle yaparak bebisin varsa onu bile dususrursun bu stresle yapma kuzum. Git bir test al onu yap bizede sonucu bildir.

Ya arkadasim tamam zor 7 yil dile kolay ama yaptiginiz cok mantiksiz geldi dr size zaten kalsaniz duser demis boyle bir riskten bahsetmis ihtimal duydugunuz anda dra kosmaniz gerek eger gebelik varsa dusugu engellenenin bir yolunu aramak icin ama siz 6 gun gecikmeye ragmen oturmus hala korkuyorum diyorsunuz korkmaniz gereken gebeysem dra gitmedim diye dusme riski olmali sastim kaldim hakkinizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…