• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilelik belirtisimi lütfen yardımcı olun7 yildir bekliyorum

Hamilelik belirtisi adet belirtisi hemen hemen aynı insan bilemiyor ve herkesin belirtisi de aynı değil şimdi burda kesin hamilesin desek yalan söyleriz en iyi belirti adet gecikmesi test yapmak korkutuyo sizleri ama ya hamileyseniz ve yaşadığınız bu stres gebeliğinizi etkiliyorsa en iyisi en kısa zamanda ya kan verin ya idrar testi yapın beklemek daha kötü hüsran

Hamilelik belirtisi adet belirtisi hemen hemen aynı insan bilemiyor ve herkesin belirtisi de aynı değil şimdi burda kesin hamilesin desek yalan söyleriz en iyi belirti adet gecikmesi test yapmak korkutuyo sizleri ama ya hamileyseniz ve yaşadığınız bu stres gebeliğinizi etkiliyorsa en iyisi en kısa zamanda ya kan verin ya idrar testi yapın beklemek daha kötü hüsran
Zaten gecikme söz konusu gecikme 6 gun

Arkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin
canim bir test yap istersen.
bu kadar belirti varsa da rahatlarsin hic degilse
insallah hamilesindir 😊

Arkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin
Canım öncelikle insallah hamile olursun en kısa zamanda. Ama bence bu belirtileri kapilma. Bende 6 aylik evliyim. Bunfan bir hafta once ayni belirtileri bende yasadim hatta ben yarim saatt icin surekli gittim lavaboya ama malesef hasta oldum

Hadi insallah hayirli haberler verin bize yapin korkmayin benimde 8.5 yil sonra 3.tup bebekten 3 ay sonra hamile kalmstim normal yolla 3 gun gecmisti gidim test yapimde rahatlim adet olurum diye olesine almistim testi 2 cizgidi kipkirmizi cikmisti şok oldum hungur hungur aglamaya basladim insan onca sene tek çizgi gorunce. ALLAHIM kimsenin kucagini bos birakmasin dile kolay ama okadar yıl kolayla geçmiyo gercekten sizi çokkk iyi anliyorum

Ben çok yaptım testler hala hasta olmadım bnm adetim en geç 28 olmazsam 31 de mutlaka olurdum bugün 34 gün bnm 16 gündür kasık ve bel ağrılarım hergun oldu halada. Var öyle böyle değil gerçekten benim adet günü sancım olurdu sadece ve gogoslerim hiç sismezdi bnm ama sis birde içinde birşey var sanki el atınca ağrıyor 16 gündür adet olacakmisim gibi sancilanip hiçbir adet kanaması olmaması beni kuskulandirdi ama ben en kötüsü her zaman hazirlikliyim var mış gibi hissetsemde olmayacakmış gibide hazirlikliyim
Hastalandınız mı aynı belirti bnde de var adetim 2 gün gecikti ara ara 6 7 gn önceden bşlamıştı kasık ağrım ha olcam ha olcam derken daha gelmedi inşallahta gelmez bende 2 yılllık evliyim bu ay klomen kullanmıştım

Canim kendine eziyet etme artik. Bi test yap ve rahatla ikinci cizgiyi goreceksin inan bana boyle yaparak bebisin varsa onu bile dususrursun bu stresle yapma kuzum. Git bir test al onu yap bizede sonucu bildir.

Ya arkadasim tamam zor 7 yil dile kolay ama yaptiginiz cok mantiksiz geldi dr size zaten kalsaniz duser demis boyle bir riskten bahsetmis ihtimal duydugunuz anda dra kosmaniz gerek eger gebelik varsa dusugu engellenenin bir yolunu aramak icin ama siz 6 gun gecikmeye ragmen oturmus hala korkuyorum diyorsunuz korkmaniz gereken gebeysem dra gitmedim diye dusme riski olmali sastim kaldim hakkinizda hayirlisi

Back
X