- 28 Eylül 2019
- 11
- 1
- 1
- 26
Bugün 4. Gün gectiArada zaman birakmayin gününüz fectimi oeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 4. Gün gectiArada zaman birakmayin gününüz fectimi oeki
4 gün geçtiArada zaman birakmayin gününüz fectimi oeki
Ya ne kadar güzel o zaman kesin hamilesiniz siz4 gün geçti
Sende test yapsana bi bilmiyorum korkuyorum sonucun tekrar negatif cikmasindanBen de günüm 6 gün geçti ve hala adet olmadım 10 gündür 15 gündür
Ya ne kadar güzel o zaman kesin hamilesiniz siz
Birde belirtileriniz varmiydi4 gün geçti
Benim tam 7 yıldır testlerden korkar oldum yapmaktan hüsrana ugramaktanSende test yapsana bi bilmiyorum korkuyorum sonucun tekrar negatif cikmasindan
Ben 2 aylık evliym ben bile korkuyorum geçen ay o kadar test yaptimki Allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor ben bile dayanamıyorumBenim tam 7 yıldır testlerden korkar oldum yapmaktan hüsrana ugramaktan
Zaten gecikme söz konusu gecikme 6 gunHamilelik belirtisi adet belirtisi hemen hemen aynı insan bilemiyor ve herkesin belirtisi de aynı değil şimdi burda kesin hamilesin desek yalan söyleriz en iyi belirti adet gecikmesi test yapmak korkutuyo sizleri ama ya hamileyseniz ve yaşadığınız bu stres gebeliğinizi etkiliyorsa en iyisi en kısa zamanda ya kan verin ya idrar testi yapın beklemek daha kötü hüsran
Valla ben senin yerinde olsam elli kere yaptırırdım ne bekliyosun beklemek daha stresli ver gitsin kan man idrar gaita ne varsa ver çıksın artık ben doğurdumZaten gecikme söz konusu gecikme 6 gun
canim bir test yap istersen.Arkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin
Canım öncelikle insallah hamile olursun en kısa zamanda. Ama bence bu belirtileri kapilma. Bende 6 aylik evliyim. Bunfan bir hafta once ayni belirtileri bende yasadim hatta ben yarim saatt icin surekli gittim lavaboya ama malesef hasta oldumArkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin
Test bozuk gibi idrarı fazla damlatmışsn sanırım o çizgi geçersiz çok geniş çıkmış testi tekrarla benceEki Görüntüle 2546091 sizce gebelik varmi
Hastalandınız mı aynı belirti bnde de var adetim 2 gün gecikti ara ara 6 7 gn önceden bşlamıştı kasık ağrım ha olcam ha olcam derken daha gelmedi inşallahta gelmez bende 2 yılllık evliyim bu ay klomen kullanmıştımBen çok yaptım testler hala hasta olmadım bnm adetim en geç 28 olmazsam 31 de mutlaka olurdum bugün 34 gün bnm 16 gündür kasık ve bel ağrılarım hergun oldu halada. Var öyle böyle değil gerçekten benim adet günü sancım olurdu sadece ve gogoslerim hiç sismezdi bnm ama sis birde içinde birşey var sanki el atınca ağrıyor 16 gündür adet olacakmisim gibi sancilanip hiçbir adet kanaması olmaması beni kuskulandirdi ama ben en kötüsü her zaman hazirlikliyim var mış gibi hissetsemde olmayacakmış gibide hazirlikliyim
Test yaptın mı canım merak ettimZaten gecikme söz konusu gecikme 6 gun