- 13 Ocak 2015
- 77
- 32
- 88
- 35
Arkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin