• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilelik belirtisimi lütfen yardımcı olun7 yildir bekliyorum

zeliss417

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
77
32
88
35
Arkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin

Merhaba arkadasim gebelik olabilir bi kan testi ver hic ugrasma idrar testiyle fln. Cunku problemin oldugunu soyluyorsun bi bebek varsa bile doktor kontrolunden gecsin. Burda bekleme hemen bi kan ver bence. Umarim gebesindir . Bu arada benimde esim uzman cavus seni anlayabiliyorum. 🙏

Beklenen adet gününe 4 gün var
2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz.
En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur umarım.
Gebelik ve regl belirtileri neredeyse aynı olduğu için bir şey diyemiyorum

Merhaba arkadasim gebelik olabilir bi kan testi ver hic ugrasma idrar testiyle fln. Cunku problemin oldugunu soyluyorsun bi bebek varsa bile doktor kontrolunden gecsin. Burda bekleme hemen bi kan ver bence. Umarim gebesindir . Bu arada benimde esim uzman cavus seni anlayabiliyorum. 🙏
Ben 4 günü bekleyip öyle vermeyi düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için sizin esinizdemi uzman bebek konusu o kadar hassas ki biri birşey diyince o kadar kiriliyorum ki ha yinemi hasta oldun şaşırmadım hasta olmana niye çocuk getirmiyorsun o kadar sözler söyleniyordu Allah kaynanamdan razı olsun o sözleri geri çeviriyor beni anlıyor

Ben 4 günü bekleyip öyle vermeyi düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için sizin esinizdemi uzman bebek konusu o kadar hassas ki biri birşey diyince o kadar kiriliyorum ki ha yinemi hasta oldun şaşırmadım hasta olmana niye çocuk getiriyorsun o kadar sözler söyleniyordu Allah kaynanamdan razı olsun o sözleri geri çeviriyor beni anlıyor
Evet benm esimde cocuk hastasi 4 aydir evliyiz hic kornmadk henuz bisey yok bakalm 😊

Bende korunmadim ilk aylatimda 7 ayın ortasında hamile kaldım normal ama bebeğim kese görüldü kalp atacak diye beklerken dustu
Herseyin hayirlisi canim. Benim teyzelermde oyle hic sorn yokken biri 7. Yilinda hamile kalabildi digeri 4 yil sonra. Ya rabbik ne zaman isterse o zaman oluyor bos konusan cok olur takma sen. Hatta simdide strese girme hic. Unutma stres psikoloji en cok yujurtaliklari etkiler dikkatl i ol ve lutfen sonucu banada bildir okurmu 😊😊😊🙏🙏 moralini hep yuksek tut bu olmasa bile soyle dusun rabbim geciktiriyoss guzellestiriyodur

Herseyin hayirlisi canim. Benim teyzelermde oyle hic sorn yokken biri 7. Yilinda hamile kalabildi digeri 4 yil sonra. Ya rabbik ne zaman isterse o zaman oluyor bos konusan cok olur takma sen. Hatta simdide strese girme hic. Unutma stres psikoloji en cok yujurtaliklari etkiler dikkatl i ol ve lutfen sonucu banada bildir okurmu 😊😊😊🙏🙏 moralini hep yuksek tut bu olmasa bile soyle dusun rabbim geciktiriyoss guzellestiriyodur
İnşallah Allah razı olsun bnm bebeğimde olur ve bende anne olabilirim her zaman diyorum Rabbim hakkımda hayırlı su işe olsun yoksa olmasın bunu derken bile kalbim kopacak gibi agriyor insallah olur bebeğim ve bende burda sana müjdeyi veririm inşallah

Erken gebelik testi yaparsanız varsa çıkar ,sabah ilk idrarla ...sık idrara çıkma için erken hamilelik ve adet belirtileri benzediği için çok ümitlenmeden test yapın (çünkü insan hayal kırıklığına uğruyor ) genetik olan sorun neymiş peki ?yani normal yoldan hamile kalmanız sıkıntılı Mı acaba daha öncekiler de düştüğü için

Erken gebelik testi yaparsanız varsa çıkar ,sabah ilk idrarla ...sık idrara çıkma için erken hamilelik ve adet belirtileri benzediği için çok ümitlenmeden test yapın (çünkü insan hayal kırıklığına uğruyor ) genetik olan sorun neymiş peki ?yani normal yoldan hamile kalmanız sıkıntılı Mı acaba daha öncekiler de düştüğü için
Normal yolla hamile kalabilirim ama devamı gelmez gibisine konuştu doktorum genetik testte 15 ve 20 kromozom lar arasında genetik kırılma yani translokasyonvar dedi malatyanin üniversite doktoru

İnşallah Allah razı olsun bnm bebeğimde olur ve bende anne olabilirim her zaman diyorum Rabbim hakkımda hayırlı su işe olsun yoksa olmasın bunu derken bile kalbim kopacak gibi agriyor insallah olur bebeğim ve bende burda sana müjdeyi veririm inşallah
Insallah cnm

Normal yolla hamile kalabilirim ama devamı gelmez gibisine konuştu doktorum genetik testte 15 ve 20 kromozom lar arasında genetik kırılma yani translokasyonvar dedi malatyanin üniversite doktoru
Anladım genetik test sonucuna göre yorum yapmıştır doktor çünkü illa ki düşüklerin bi nedeni oluyor kan pıhtılaşması rahim yapısı vs bence vakit kaybetmeden test sonucunu başka doktora daha gösterip yola devam etmek maddi duruma göre tüp bebek çünkü şimdi yine hamileyseniz yine düşerse allah korusun yıpratıcı süreçler
(Ben embriyonun genetiğine bakılarak tüp bebekle hamileyim ama sizinki gibi bi durumdan dolayı değil 35 yaş üstü risklerden dolayı )

Arkadaşlar acaba yumurtlama tarihinden bu yana 14 gün geçti 14 gündür sol kaigim çok agriyo ve gogsum hala el atılmaz derecede agriyo bu adet belirtisimi yoksa hamilemiyim

Ben yedi yıldır evliyim en son gebeliğim 6 buçuk yıl önceydi o gün bugündür her test yaptığımda hüsrana uğradım o yüzden yapmiyorum

Back
X